223

Слабоумен Тикволюбец

преди 2 години

Аз обичам Бойко Борисов и ще глсувам за ГЕРБ ( ако разкрият секция в Карлуково)

222

Калеко Алеко

преди 2 години

Шат , Шат. Шат ............на Тиквата главата

221

Кафяв гербер

преди 2 години

Обичам когато герберунгелски троляк тука вие като бито пSе.Кеф ми става някак си на душата , да гледам как се гърчи и го чета с удоволствие

220

Анонимен

преди 2 години

Тия които се борят срещу корупцията да попитат СЛАВЧО КАК купи ГРАДИНКАТА в центъра на СОФИЯ? Аз също искам! ДА ГО попитат ЗАЩО ПЛЮЕ срещу ББ ,ДАЛИ не е заради забраната да построи сграда в тази ГРАДИНКА! Много БОРЦИ срещу корупцията, САМО КАКА ПЕНА не дава рушвети на катаджии, защото няма книжка !

219

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Тошко

218

Анонимен

преди 2 години

Долу ГЕРБ! Оставка на Борисов Бай Тошо 2

217

до данс

преди 2 години

вкарайте Чалгун в списъка с лица опасни за сигурността

216

Анонимен

преди 2 години

Незабавен арест на гербавите престъпници! Забрана на шайката Гроб!

215

Анонимен

преди 2 години

До 224 Защото адвокатите на мутрите няма как да пишат закони против тях, защото аз като човек, който си плаща данъците нямам право да гласувам защото по това време съм решил да стимулирам българския туризъм, защото зеления чорап е извадил от скрина някакви червени мишоци, които ми казват кой крив, кой прав. Какво ще направят орел, рак и щука ще се съберат и ще направят правителство? Кой им вярва? Дали народа няма да излезе пак срещу КОЙ? Кой ще е да е той?

214

Анонимен

преди 2 години

До 230 Ама много грешиш! С Бойко или без него,се развиваме!-:) Ако го няма Бойко и утре слънцето няма да изгрее ли? Ми той и Сталин да беше,щеше да има движение при всички случаи!-:) Леле леле! Бог слънце Буда нема ли го и край така ли? Много сте го закъсали покрай това с филиите с мас а?-:(((((((

213

Анонимен

преди 2 години

Слави, чалгаря - обединителя на българи и роми!

212

Анонимен

преди 2 години

При БОЙКО задръстените границите да си печете дупето на гръцко,при КОМУНИСТИТЕ ИНЖЕНЕРИ УЧИТЕЛИ И МЕД.СЕСТРИ РАЗМИНАВАХА ДА МИЯТ ДУПЕТА В ГРЪЦКО, ЗАЩОТО ВСИЧКО ФАЛИРА !ИЗБЕРЕТЕ РЕЦИКЛИРАНИ КОМУНИСТИ КАТО МАЯ,ТАНЯ ВИДЕНОВ И ПЕВЕЦ НА МУТРИТЕ И ЧАКАЙТЕ НОВО БЪДЕЩЕ С МИКА ЗАЙКОВА! ПОЩУРЯХТЕ И ОГЛУПЯХТЕ?МАСОВО

211

Анонимен

преди 2 години

беззаконие и насилие - новото верую на българина.

210

Анонимен

преди 2 години

Мен не ме е страх от ИТН,МЕН МЕ Е СТРАХ ОТ ТЕЗЕ КОИТО плащат, от първия транш имаме безброй СЕКЦИИ вместо в ЛОНДОН В ТУРЦИЯ ПЛЮС УВОЛНЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ НА МИТНИЦИТЕ ДА БОРЯТ КОРУПЦИЯ В МВР И МИТНИЦИ И ШЕВ НА НАП СКРИЛ ДАНЪЦИ ДА СЪБИРА ДАНЪЦИ И ШЕВ НА МВР СТРАННО ЗАБОГАТЯЛ ПЛЮС ОЦЪКЛЕНИ ХАРВАРДЧЕТА !ЗА ВТОРИ ТРАНШ КЪМ ФАЛИРАЛАТА КОБЕЛАРКА КАКВА ДАЛАВЕРА СЕ ЗАДАВА!

209

аха

преди 2 години

Бойката се завръща по-силен от всякога на 11!

208

разяснител

преди 2 години

Чалгоран е опасен за националната сигурност. Затова

207

Анонимен

преди 2 години

Чета форума. Някои хора доста ги е страх от ИТН. Защо ли...

206

Помнещ

преди 2 години

До 219 Аз не съм го и " припознал" бре! Па камо ли да го мисля по всяко време! Тази комунистическа мутра,пожарникарче,па после след 1989 г направи фирмата си Ипон за охрана! Па чрез нея пази Тато,па после Мадридският крадец Симеон.Па миналата година,чрез охранителите си,в полицейски униформи.Би протестиращите искащи да си ходи! Но нали е мутра и нагъл,въпреки пнката,прие я но остана до края! И след 2 ялови опита,най накрая изкара един цял мандат! И то чрез предателите патерици патриотите!

205

Анонимен

преди 2 години

Да, добре ми беше. Всеки случай, много по-добре, отколкото при другите.

204

Реалист

преди 2 години

До помнещ. Докъде ни докара ли? До най-успешните години на прехода. А ти си се плюнчил колкото искаш с твоите глу.пости.