40

Анонимен

преди 2 години

До 44 Айде пак разпрания комунист взе да разправя как умирали от глад българите. Спасявай се серсемче, заминавай за северна корея.

39

златен век

преди 2 години

Идеално парцелче с разрешение за високо строителство.Квадратът на 3500Е ще се продава като топъл хляб.Надниците на протестиращите са нищо.Пък децата...евентуално държавата да им направи нещо зад Обеля.

38

до Анонимен

преди 2 години

В Германия и днес здравната каса плаща само живачни пломби, ако искаш бяла пломба плащаш от джоба си. А повечето българи днес ходят без зъби, защото в ЕС и НАТО при американското парнтьорство нямат пари за хляб, пък какво остава за пломби.

37

До Анонимен

преди 2 години

Ами сега при евроатлантизма в ЕС и НАТО - като здравеопазването е много добро и вече го няма социализма защо няма болници за деца, и българите са първи по смъртност в света? Все социализма ви е виновен, от преди 30 години. 30 години ЕС и НАТО - само разруха донесоха, при социализма се живееше много по-добре от днес, колкото и да го плюете и да се оправдавате.

36

Да го духаш !

преди 2 години

41, ти заминавай в на МП

35

Анонимен

преди 2 години

До Не е държава тук а еЗаминавай за северна корея комунистче.

34

Анонимен

преди 2 години

Пари ще се намерят,болница ще се построи,кой ще лекува децата?

33

Анонимен

преди 2 години

Целта на мероприятието е болницата да се построи някъде зад околовръстното, а въпросното парцелче да се прилапа за още един "златен век".

32

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнегВсъщност на тези протестиращите им се плаща, за да махнат болницата оттам, а парцелът да отиде за други съвсем несвързани с децата цели.Прозира отдалече целта им.

31

Анонимен

преди 2 години

От тия протестиращите професионалисти, един да излезе и да си покаже дипломата за строителен инженер и тогава да обяснява за носещи конструкции.

30

обещание

преди 2 години

след изборите , импексова , чалгаро и мая общата ше ви построят всичко каквото искате , под мъдрото ръководство на зеления чорапогащник .

29

ДДРОнег

преди 2 години

Лозунг, лозунг, ама е истина: "Държава, която не се грижи за децата си, няма бъдеще" !!!

28

Анонимен

преди 2 години

До 17Голямо здравеопазване си имал при социализма текезесарско помиярче.Пълнеха ти устата с живачни пломби.Който можеше да си плати - златни зъби.

27

ВРЕМЕТО е НАШЕ

преди 2 години

Лоши комунисти, лоши, а сега добрите капиталисти ще я започнат... и направят ВЕДНАГА!

26

Анонимен

преди 2 години

Без съмнение сградата е важна, но по-важни са хората, които ще работят там. Лекарите ги няма тук, напускат и отиват в чужбина. Виновни за това са същите хора, които ни убеждават, че довършването на една съборетина струва 100 млн лева. Комфортът на децата, които ще бъдат там е от голямо значение за възстановяването. Никой не иска да лежи в болница, но поне като се налага е нужно да има човешки условия. Това е за деца!!!

25

аз

преди 2 години

Като гледам скоро няма да се построи детска болница. Все на някой нещо няма да му харесва.

24

Българин

преди 2 години

Това само в България може да се случи...85 хиляди разбирали от носеща конструкция, и от оборудване на детска болница! Ако има необходимия обем, и експерти докажат , че конструкцията е стабилна, какъв е проблемът да се построи ! Явно пак някакви игри са се набутали,как да се изхарчат едни пари! Като толкова протестирате,най-вероятно е още 10години да нямаме такава болница!

23

Анонимен

преди 2 години

Търсете пачките от професорчета които грабят здравната каса и тия които правеха незаконно трансплантации от много години за милиони ,които все още нямат арест

22

Анонимен

преди 2 години

Водача на "протеста" натурализираната сирийска свия отиде в гробищата децата се спасиха.

21

Анонимен

преди 2 години

ПРОТЕСТА ЗА "ИСТИНСКАТА" ДЕТСКА БОЛНИЦА ОТ САМОТО НАЧАЛО Е БИЛ МЕРОПРИЯТИЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ-ОП.