214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 238"Антиваксъри , желая ви скорошна среща с щама делта+ , и след това с найлоновия чувал..." недей така да кълнеш де... Аз пък пожелавам на теб и на всички около теб здраве.

213

Анонимен

преди 2 години

Околийски и прочие мекерета трябва да се отчитат пред господарите си с определен процент ваксинирани в прилежащата им територия, а той е доста под заложената норма, затова сега пищят на умряло.

212

Анонимен

преди 2 години

Трета вълна при неваксинирано население. Ама сериозно ли? Нали знаят, лекарите също признават, че ваксината не предпазва от заразяване. Ваксината предпазна от заболяване и евентуална хоспитализация. А аз дори и ваксиниран мога да предавам вируса на други, стига само да съм заразен. Така че третата вълна, ако я има, ще я има и толкова. Виж, ако докторът беше повторил просветлението, че ако ще се мре, тогава щяхме да разберем проблема му.

211

Анонимен

преди 2 години

Хайде вече, и религиозни водачи в кампанията, и църковни нравоучения какво е казал Господ, и какво ли още не трябвало да се направи. Този "пастор" на здравното просвещение пропусна само да въвлече и армията. Пък като ни спретнат някой друг як възродителен процес, ще видим всички какво значи да бъдем преродени чада на ваксиналното просвещение с подменени, но ваксинални паспорти.

210

Чоко

преди 2 години

До 235Да де, самоче грипна вълнА, както всяка година :))

209

Анонимен

преди 2 години

Не става с ваксина. Карантина и раселване на София и градовете където има струпване на хора по обезлюднените села и планините.

208

Айде няма нужда

преди 2 години

Е, аз не съм антиваксър, напротив. Старая се да мисля рационално и имено по тази причина няма да се ваксинирам с наличните ваксини, поне не и следващите 2 години.

207

мамин сладък

преди 2 години

До Тц 230Абсолютно си прав!

206

мамин сладък

преди 2 години

До Анонимен 228Ко речи?? Ко? Нищо не ти се разбра :))

205

мамин сладък

преди 2 години

Тоя луд ли е? 10% ваксинирани и около 50% изакрали вируса, а младите го карат предимно на крак - от къде нова вълнА, бре???

204

Анонимен

преди 2 години

Задочно образование и работа и пълна карантина. Няма друго спасение засега.

203

Не!

преди 2 години

"Той определи като изключително тревожен факт липсата на национална ваксинационна кампания, преди появата на клиповете по линия на кампанията Европейската комисия Прегърни живота." Толкова ли не разбрахте, че с противната си пропаганда отблъсквате и най-заклетите про-ваксъри. Никакви клипове, плакати, духовни лидери и тн. няма да промени нагласата на хората. Няма да ви мине номера!

202

До 215

преди 2 години

Параноиците лепват етикет антиваксър, мен ми дреме на к#ра. Като имам всичките задължителни имунизации и реимунизации, но не искам експерименталната спринцовка, това прави ли ме анти ваксър - не. Ще си го преместя в другия крачол.

201

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са качествени и даже могат да причинят удари или рак.

200

Чичо Хайни

преди 2 години

Щом евреите се ваксинираха, значи ваксините са безопасни и работят. Иначе нямаше да подложат собствените си хора на геноцид. Нищо чудно, че пращат на палестинците само ваксини с изтекъл срок.

199

Анонимен

преди 2 години

В Индия нова корона и няма ваксина за нея.

198

Тц

преди 2 години

Понеже ваксините са много яки и действат, затова само 20% лекарите си сложиха. Ако за всички други може да се говори що били такива, онакива, безотговорни, антивакс нам си кво,медиците дето разбират и защитават науката, защо отказват?

197

защо и кой го налага

преди 2 години

Така напират за тези ваксини, все едно от това зависи не само съществуването на цялото човечество, а и на самата планета Земя!!!

196

До До 199

преди 2 години

Разбрах, че пазя останалите, ама не разбрах кои са "останалите"? Останалите, които са се ваксинирали, от какво ги пазя? А които не са се ваксинирали, като мен, за какво да ги пазя?

195

Роко2

преди 2 години

Ваксинирах се ,но само заради бележката .Чуствам се като в 1984г. на Оруел.