78

Анонимен

преди 3 години

Който вярва в ковид измишльотината, моля да ми съобщи като почнат масово да измират от него в махалите, да повярвам и аз

77

!

преди 3 години

Лоша хигиена, нечистоплътни, миенето на ръце - табу. Като прибавим и манталитета, да миткосват из цяла Европа + нежелание за ваксинация...чудно!

76

Реалист

преди 3 години

Който не вярва че има вирус и той е опасен, значи си заслужава съдбата, тоест агънце пред заколение. Сега всеки има поне един познат, който е умрял и няколко сериозно заразени, ама пак не вярват.

75

Анонимен

преди 3 години

Браво на братята! Силен инстинкт за самосъхранение и много повече разум от всички интелектуалци и образовани немислещи същества, дето се фукат из фейса с ваксините си. Разглезени са хората и са свикнали всичко на тепсия, а ромите цял живот оцеляват и пак ще оцелеят. Замислете се!

74

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че ромите като се неграмотни и немогат да си попълнят декларацията за информирано съгласие :)

73

Гост

преди 3 години

Само да ви кажа , че в Сърбия ( на която се подиграваме и твърдим , че са по-бедни и по-загубени от нас) , всеки пълнолетен ваксиниран полу чава по 3000 динара (около30?) ! Не са много , но все пак е нещо !

72

Анонимен

преди 3 години

До 83: Е как нямаш? Аз познавам лично поне 8 човека, които го караха. От тях 4 го караха тежко - братовчедка ми, леля ми и двама приятели ги приеха в болнца. Размина им се само с кислород и ремдесивир

71

Анонимен

преди 3 години

Който верва във вирусчето, значи си заслужава съдбата, тоест агънце пред заколение :)) Щях да имам поне един познат, умрял или сериозно заразен, ама нема :))

70

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 90По са умни от теб със сигурност :))) Живея сред българи, българин съм, съответно нема нужда да ходя при тех :)) Ако искаш да те боцна, дай си телефона и да се свършва драмата :)))

69

анонимен

преди 3 години

Че като са толкова умни ромите, що не идеш при тях, какво търсиш тук? Я марш веднага там, да ги храниш и поиш, може и десетгодишна булка да ти дадат, да ти дадат десет телка, да те носят на ръце социални и всякакви такива! Ама се тъпчеш в българските квартали и дори и не минаваш през ромските! Плюеш силните и модерни държави, ама при първа възможност си там, както правилно бе коментирал колега тук!

68

Абе

преди 3 години

Мноого спокойно всички могат да се ваксинират и също много спокойноподписват декларации. Ти да видиш спокойствие!Каква разяснителна кампания бе смешници. Какво ще разяснявате, като и вие нищо не знаете.

67

Анонимен

преди 3 години

То лекари немаме вече, попадал съм само на двама, които си разбират от работата, естествено са частни, другите са аматьорчета :))

66

Краси

преди 3 години

Ромите като не искат-който оцелее-оцелее!Има естествен подбор в природата!

65

Анонимен

преди 3 години

Не щат ваксини и плюят САЩ, Израел, Германия че се ваксинират хората, а иначе тичат с 200 за натам и бягат от България и като отидат там ги набоцкват с ваксинки, а иначе за пред родата и форумната общественост се правят колко са корави и не дават да ги ваксинират - колкото сте неграмотни, толкова сте и смешни

64

анонимен

преди 3 години

То вас тъъъпите ви оставяме да се оправяте както досега сте оправяли държавата, видяхме как сте я оправили, защото болшинството сте като ромите. Ама както писаха по-долу, бягате натам, дето е по-добре, освен това не се ваксинирайте, то и кой ли пък ви кара насила, ПРИРОДАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.......

63

Анонимен

преди 3 години

До 62 - Нито друсам, нито пия. Но се радвам че има "гении" като теб които не могат да хванат иронията в случая.

62

анонимен

преди 3 години

И на мен ми е смешно подигравките с богатите и проспериращи страни. Но пък ме дразни това, че действително се тъпчат при тях точно заради просперитета им, а не си стоят в къщи. Може би и затова сме си изгубили и държава и какво ли не, но отваряме уста като хипопотама в стария виц?

61

Кари

преди 3 години

После ще напълнят болниците и ще бият лекари, че не са ги спасили.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Кажи една ваксина против грип, може би ще се ограмотят простолюдието :))

59

Анонимен

преди 3 години

защо ли повечето антиваксъри са все неграмотни хора