9

Анонимен

преди 2 години

2004 година баба ми вземаше 40 лева пенсия . Работила е като сестра в болица през почти целия си живот. Купуваше си боза и хляб , само това ядеше , и една крушка и светеше ,само радиоточка бе тв. Аз се опитвах да и помагам с каквото мога. успяваше да си спести за дърва през зимата ,аз и ги цепех и носих. Сега нейните синове са на също пенсионери но могат да си позволят много повече неща . Не само боза и хляб .

8

Анонимен

преди 2 години

че то това богат беден е целта на всеки комунизъм разделение на класите максимално и без средна класа... така ще има лошите богати и бедните които да ги борят

7

izh

преди 2 години

Какво се учудвате? Забравихте лукановата зима, Жан Виденовите 4 години плюс онези времена на реализацията на схемите разработени от червените мутри. Та сегашното положение е само НАЧАЛОТО. Когато си узаконят властта след изборите може и някои кратуни да узреят

6

Анонимен

преди 2 години

Защото сме работещите бедни. Нямат интерес да се вдига стандарта. Освен това робовладелците дават пари на ръка в частен сектор. Така не може да се каже колко вземат точно нито в туризма, нито по ресторантите. Те сега са млади и не им трябва пенсионно осигуряване. Радват се, че като укриват заплати лъжат държавата с данъци.

5

Анонимен

преди 2 години

При законна сива икономика е нормално да има много бедни и много богати. На държавата обаче не и дреме. Нали държавните службички намазаха здраво покрай "пандемията". Другите да ***.

4

Сата НАТО

преди 2 години

Нормално. 12 години Бойко Борисов гради путинизъм и соц. реставрация.

3

АнонимеН

преди 2 години

10 ГОДИНИ КРАДЛИВ ГЕРБ МОЖЕ ДА РАЗОРИ И НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА!

2

АнонимеН

преди 2 години

НА БОРИСОВ ШКАФЧЕТАТА СА ПЪЛНИ ДО ГОРЕ С ПАРИ И ЗЛАТО, А ЗА НАРОДА ПАРИТЕ СТАНИШЕВ ГИ БИЛ ИЗЯЛ!

1

Анонимен

преди 2 години

А парите в плик? Защо го позволяват?