285

До 317

преди 2 години

Какво глупости пишеш-не били бедни българите по време на комунизма. Майка ми и баща ви вземаха общо 500 лв-и двамата вишисти. И с тия пари не можеше да се купи кой знае какво. Един цветен телевизор беше 500 лв,пералня и тя толкова. Да не говорим, че имаше постоянно дефицит по магазините. Сега с жената вземаме общо 3500 лв и живеем в пъти по-добре от родителите ни.

284

Анонимен

преди 2 години

До 1989 не бяхме най-бедни, не бяхме и богати, но дойде демокрацията и обедняхме, за да може малко на брой хора да станат свръхбогати. Грубо пресметнато, 80% от хората в България обедняхме 5-10 пъти след 1989 година, в началото и повече.

283

Анонимен

преди 2 години

От края на 89-та до сега посоката е само една, НАДОЛУ. На ви демокрация в българо-крадливо-комунистически вариант, защото всичките които се изредиха да управляват са свързани с БКП. Ръцете на новите пребоядисани "демократи" бяха развързани с лозунга ДЕМОКРАЦИЯ.

282

Анонимен

преди 2 години

С мафията бяхме бедни между 1989 и 2009 година, а с мутрите станахме най-бедни между 2009 и 2021 години.

281

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно, България беше занулена финансово в края на 90те.

280

Анонимен

преди 2 години

12 години ли! По-скоро ти си на 10 години щом не правиш разлика между мафията като цяло и тази част от мафията, която наричаме мутри. Ще пораснеш и ще разбереш, може би ..

279

Анонимен

преди 2 години

До това води управлението на ГЕРБ от 2009 година досега, да сме най-бедни.

278

Анонимен

преди 2 години

Как няма да сме най-бедни след 12 години управление на мутрите?!

277

Анонимен

преди 2 години

Един пич пише ,че има по-бедни от нас в Европа.Да определено има на средно ниво.Но в посочените от него държава,пенсионерите са по-добре,социалната система е по-добра,учителите са по-добре и не само.Отиди в Сърбия и ще се убедиш,че живеят по-добре от нас и имат по-качествен начин на живот в всяка едно отношение.В Македония има по-висока безработица,но цените са им на половина.На пр.1 кг. Ябълки в София 2-3 лева,в Скопие 50ст-1лв.

276

Анонимен

преди 2 години

Не сме най-бедни само финансово и духовно сме много бедни и сме много зависливи.Всеки иска да прецака другиго.Ако може да се прецака някой ,ще е най-доброто за деня.Това е нашия основен лозунг.

275

123

преди 2 години

Не е вчрно. Заплатите растат и всички инвестират в имоти, че не останаха...

274

Анонимен

преди 2 години

Щом се оставихме да ни управляват съветски генерали ще си останете не само последни в Европа, но последни в Евразия !

273

Анонимен

преди 2 години

Сивата/черната икономика не регистрира нито доходи нито разходи, а май там сме първи.

272

анонимен

преди 2 години

Заплатите в България с години се държаха на най-ниски нива и продължават да го правят! От друга страна "честните" български бизнесмени също не искат да плащат и прибират цялата печалба за себе си, и семействата си! Нормално ли е, безработните да получават по 3.00 лева на час, а работещите по-малко, даже и с нощен труд! Е, няма такава държава!

271

Anonomen

преди 2 години

Ако гласувате за Радев,ще сме най бедни в света

270

Стар бижутер

преди 2 години

Живея в Белгия от 47 години. Българите не са бедни но яко лъжат. Повечето българи са собственици на жилища, по няколко коли имат. Купуват като бесове . Само вижте по големите вериги какво нещо е, като скакалци са. По гърция , по островите , малдиви , сейшели ходят като луди. Това ако са бедни значи не сте добре.

269

Ти да видиш

преди 2 години

Изтеклите мозъци,гласуващи за Славуца и Азис, живеещи като скотове в хралупи заобиколени от индо-африканци из лондостанските коптори ръсят мозък и поучават!

268

Анонимен

преди 2 години

В ЕС .В Европа има 13 държави доста по-зле от България.Северен Бюрмистан,Сърбия,Турция,Русия,Молдова,Албания и т.н.

267

Борд

преди 2 години

Доста некоректно заглавие. Определено НЕ сме най-бедни в Европа, повечето държави на Балканите всъщност по-бедни - Сърбия, Македония, Черна Гора, Албания, Босна и Херцеговина...ама разбира се ние с тях не се сравняваме.В европейски съюз - да, най-бедни сме. Ама съвсем нормално, бяхме най-бедната държава когато ни приеха, най-бедната сме сега и след 5 години пак ще сме най-бедната, независимо кой и как ни управлява. (освен ако не приемат някой от горните с съюза)

266

Анонимен

преди 2 години

Първо, българите са спестовници. Второ, предпочитат харчат през отпуските в Гърция не в България. Трето, бизнесите не си отчитат цялата печалба, за да се отрази вярно резултата от потреблението. Четвърто, в западните страни ходят повече богати туристи от цял свят и вдигат оборота на потреблението.