85

До Маке 111

преди 2 години

Никъде не са отишли бе ***, местните племена се смесват с българите, и стават част от държавата ! А още два века преди това. при първото документирано идване на български войски, заедно са нападали Византия, и дори заедно са обсадили Константинопол през 5-ти век, доколкото помня - за това има исторически свидетелства. Но никъде не се споменава за някакъв македонски етнос, камо ли народ ! Върви залягай, и учи, учи, учи...!

84

До Маке

преди 2 години

Няма такова нещо като Македония, македонски народ и език. Ние, патриотите от България, трябва да анексираме Р. Северна Македония.

83

Анонимен

преди 2 години

До Маке Траките са избити от Рим и Гърция. Нали си гледал Спартак филма и въстанието на робите в Рим. Оцеляват малко във Византия и после са живели заедно със славяните и прабългарите и са измрели. Малко траки са се спасили в Словакия, но и те са измрели.

82

Анонимен

преди 2 години

108 До вчера бихте наследници на гръка Александър Македонски, пък се отрекохте от античното си минало с Преспанския договор 2027. Сега налетяхте на българската история и език, кой знае утре, какви ще се събудите. Да не споменавам, "първия човек на земята "Македон".

81

До Маке 95

преди 2 години

Траките още отпреди 13 века са част от Българската държава бе *** от !

80

Анонимен

преди 2 години

Сърбите и македонците живеят с митове и легенди, а от Москва ги насърчават в това.

79

Анонимен

преди 2 години

104 Няма да стане, ами ще ви залепим още един шамар, докато не спрете, да крадете българска история и език. Вето.

78

ДО МАКЕ

преди 2 години

За какви шамари говориш ти бе, мек ере такова, ако ми паднеш знаеш ли какви шамари ще видиш ! Егати наглеца ! Ейййй.... много внимавай какво говориш !

77

Анонимен

преди 2 години

До Маке Ние ви одкрепяме за Ес но там има правила и не можеш да си правиш каквто си искаш.

76

Анонимен

преди 2 години

До Маке Окупирана означава че е под управление на Истанбул или Белград а не Скопие.

75

Анонимен

преди 2 години

До Маке Да ама 1991 г. бегате и не сте "част" от Югославия.

74

До маке

преди 2 години

Не си нито грък, нито "македонец", ти си част от жалък експеримент,който показва на България и българите какво става, когато хора като теб се отрекат от истинската си история и род. Населението на РСМ е просто безродна сплескана, злобна антибългарска маса, която скоро време ще отиде в канализацията на историята.

73

No Coment

преди 2 години

Днешните сувременни македонци живеят смесено с албанци и косовари,и за тях е много голяма проблема на то,че нямат чиста територия на своя земя от албани и косовари.Затова се напъват толко към Пиринско.Към Гръцко се не напъват щото ини не знаят ни да пишат,ни да причат по ,,македонски.Па ако може и София да им се даде,ето ти отново ,,Велика Македония''.Че и столица като столица ще си имат.

72

Анонимен

преди 2 години

До Маке Ти не си грък а си македонец. Тогава трябва да говориш гръцки и антички гръцки. Какъв маке си ако не знаеш езика.

71

До маке

преди 2 години

Не сте "македонци", а аморфна маса, българофобски изчадия!

70

Анонимен

преди 2 години

До Маке От 1945-та до 1990-та Македония е окупирана от Югославия както и от 1913 до 1940 г. и от 1392г. до 1913 г. е окупирана от Турция. Къде виждаш независима държава Македония.

69

Анонимен

преди 2 години

До Маке Докажи ти че си маке и говориш антички гръцки като на древните македонци.

68

До Маке

преди 2 години

Аз съм 87. Естествено, искам да придружиш обясненията си с исторически доказани факти, документи, реално съществуващи източници, и т.н. !

67

До маке

преди 2 години

Международното право показа среден пръст на изкуствено северномакедонската ***. Новосъздаденото "албанско" Косово има повече достойнство от РСМ. Новите " косовари" поне не отричат, че тези земи са сръбски, а безродниците в РСМ отричат или крадат Българската история! И руснаците не ви щат!

66

Анонимен

преди 2 години

До Маке Не само историята, ами къде ви е македонския език. Античките македонци са говорили на език близък до гръцкия език, а не до бг езика Тука македонистите от Скопие се издъниха пак.