43

Анонимен

преди 2 години

Ама чалготеките за кво се борят,за да ви оправят ли?Всички после крадат като за последно!В началото се правят на честни!Особено възпитаника на ВИС 2

42

ПОСОЧЕТЕ МИ:

преди 2 години

ПОНЕ ...ЕДИН ***---БЕЗ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ...ха,ха,хаааа

41

Анонимен

преди 2 години

Какво идва след чалгомутрагена Слави?Разпад на държавата инфлация и беднотия!Няма да му се размине на новия месия!Това вече го преживяхме!

40

ЩЕ ГЛАСУВАМ

преди 2 години

..ЗА БОЖАНКОВ!

39

Отговор на:

преди 2 години

до ***- 7От далеч си личи ,че си ЕБАНнедоебан...айде оди се бримчиш У ЛЕВО!

38

Гроби Таласомо

преди 2 години

Управлението на днешна България е вследствие мирогледът на самият българин. Затова не се отчайвайте, докато този вулгарно-материалистичен мироглед съществува, все ще ни управляват копия на сегашните политици, просто ще се сменят имената. За днешният българин - парите са власт, властта е пари! Докато, това не се смени, ще плачем до гробът си, щото след него шай само скърцане със зъби в казанят на Преизподнята;)))

37

абе

преди 2 години

Божанков, не ти отива на имиджа да се държиш като селска клюкарка! Досега правеше впечатление на умно момче, но явно кУмОнизъмът не прощава.

36

Майора

преди 2 години

Абе Божанков кой иска акъл от тебе? Ти забрави как купуваше гласове и как се пребойдиса и отиде в партията на уволнената за корупция Нинова! А колкото до Слави джипа е негов , но е купен с парите от ошфоркатс и той се движи като мутрите с охрана и не мпже да се мери и на малкия пръст на Борисов!

35

2луп

преди 2 години

Щом Герб и БСП вият срещу ИТН ще гласувам за тях. Музика за ушите ми е ревът на статуквото срещу тях.

34

Клоун управленец?!

преди 2 години

Цитат: Нали утре коалиционно правителство ще се налага да се прави. Само празноглавите дайреджии очакват славун да ги оправи и управлява. Никакво коалиционно правителство не смятат да правят. Този човек е егоцентрик и популист. Той не е там да ви оправи животите, а да мрази и отмъщава. Ставате пионки в една лична свада между двама бай ***. Но от такъв материал - толкова. Както казва единият ганьовец. В Германия такива хора не биха минали и прага. Затова сме и на този хал и ще останем.

33

Анонимен

преди 2 години

Е,има и една разлика.Сега за сега Слави се вози в собствен джип,купен с негови пари,а Боко и Сакса ограбиха държавата,преди да бъдат изритани.

32

За 28

преди 2 години

Ти да не си някое вчерашно хлапе за да говориш че Слави изкарал каквото и да било с честен Труд?????Момко Слави стана известен и се сдоби с пари докато възхваляваше мутрите им пееше на ушенце.Що не вземеш да му погледнеш данъчната декларация и след това да говориш че карам бил със собствени пари.Ей сега някой да го провери с какви пари плаща на охраната и на такива като тебе и ще стане много интересно.

31

За 30

преди 2 години

Значи казваш един абсолютен лицемер и подмазвач е по-добро от всички досегашни парти.Човек за когото идол е покойния Илия Павлов е най-доброто нещо за България.Много странна представа имате както виждам.

30

КОР

преди 2 години

ЗА БСП И ГЕРП!

29

българин

преди 2 години

Вече всяка нова партия,е по доброто от всички стари в парламента! Толкова е просто! Какви " сценарии" какви глупости говори тоя?!!!-:)))Старите партии им е местото в ъгъла! Докато се саморазпуснат пръскайки се!

28

Винету

преди 2 години

До Анонимен 14Съществената разлика е, че Слави си плаща с пари от неговия джоб, които той си е изкарал с честен труд, а не с парите на данъкоплатците. Нормално е да има хора, които да му мислят "доброто", разбута *** с пълна сила. А колкото до БСП - не знам как имат очи тези наглеци да си отварят устите. Тази партия трябва да бъде заличена със закон! Още някоя година и електората им ще се стопи до 10%.Ще гласувам за ИТН, защото те разбутаха *** и всичко е благодарение на тях! Факт!

27

ФАКТ

преди 2 години

ИТН и ДБ са отxoдни продукти на дпс!!!

26

До 5

преди 2 години

Ти вярваш ли си

25

Анонимен

преди 2 години

България е" осъдена душа" от собствения си самопрокълнал се народ

24

Славуца се опитва

преди 2 години

да бъде като Жорж Ганчев. Но е много пр ост и е далеч от шоумена Жорж! Този чалгар сам се натопи в играта, искаше да старее като катедрала, но ще си умре като цъ рвул, като Боко!