218

Извод

преди 3 години

Те с едни машини не можаха да се оправят а ще оправят цяла българия.

217

До итн

преди 3 години

Самият факт, че според вас програмите нямат значение, говорят за политическото ниво. А това, че смятате Слави за факир-гуру, който ще ни вкара в топ 10 на Европа за 5 години, говори за капацитет. За съжаление, наистина има 20, а може и 25% на вашето ниво. В развитите демокрации, такива хора са максимум 5%. Затова формации като на клоуна печелят също максимум 5-6%.

216

Анонимен

преди 3 години

до 2019 "Когато държавата се управлява от достойни хора няма значение програмата."___ Голем акъл, голямо чудо. Един достоен човек, който иска да управлява, ще има идеи какво и как да се направи и промени, когато напише/каже тези идеи се получава програма. Ако нямаш идеи какво и как да промениш, значи няма да промениш нищо, а само искаш да се наместиш с черпака до кацата с мед.

215

Ангел

преди 3 години

Герб няма да имат повече от 18%.Това е абсолютния максимум. Смятам ,че ще вземат около 15-16% при този темп на загуба на гласове. Но ако продължат да се разобличават гербаджийските далавери е възможно да станем свидетели на тотален техен крах,за което силно се надявам !

214

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е най-добре да гледат сеира на розовите сектанти от ДБ, чалгарите и старите ченгета. И да изчакат да бъдат помолени да оправят нещата след време.

213

Реалист

преди 3 години

До 227. Че какво значение има дали ГЕРБ ще са първи или не, тя анти-герб коалицията е ясна. Като бяха първи на предните избори та какво? Хич не им и трябва повече да управляват този неблагодарен народ. Който иска да си чукка главата.

212

Някой ще....

преди 3 години

...напомни ли каква бе достоверността в прогнозите на фирма "Калъп" за миналите избори? А за по-миналите?Та?

211

пиши ги бегали

преди 3 години

ГЕРБ ги пиши бегали ,щом Тома Биков се готви да направи поредният пирует и преговаря с ДПС да иде при тях. Даже гербавите не вярват в победата.

210

Анонимен

преди 3 години

Юалее! Га дойде славиту ше има хъшове и хайдуци и ще ви трепаааат!! Ахахахха

209

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТОЧАТ СА ДА СМЕНЯТ ГЕРБ А

208

Отговор

преди 3 години

До 219Как така да няма "програма" Бе, откъде ви намират такива ?

207

Ха-ха-ха

преди 3 години

До 217Ами нещо не мога да си ги "представя". Привижда ми се само СлаФчу с две патерици и изцъкления поглед,и Тошко Касапчето...! Като има кадри , срам ли го е да ги покаже! Ако са служебните недоразумения, на просто-български... айсиктир!

206

ИТН

преди 3 години

Когато държавата се управлява от достойни хора няма значение програмата. То не е философия да оставиш хората да си работят без да ги притесняваш и държавата да се върви напред. Ние сме велика народ. 5-6 години с достойни управници и ще сме в топ 10 на европа.

205

Надблюдател

преди 3 години

Червен Кольо и Андрей Райчев вече започнаха да ровят дъното! Ще видим докъде ще стигне тази перверзия!

204

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха-хаКадрите си ги представи. Много по-читави от кадрите на ГЕРБ - ***, Дани Ръбъла, Цецка Цачева, Сачева и т.н. Калинка до калинка.

203

Ха-ха-ха

преди 3 години

Татуираният бил "достоен" ? Къде е да го чуем бе? Каква програма има , какви кадри има, каква политика ще води? Да сее омраза срещу ГЕРБ го може,но да се управлява държава се иска капацитет, а не бенда да свири чалга,и да танцува балет Магаданск!

202

Кой ще поема юздата?

преди 3 години

И с кого ще ги поеме точно? Куцият учиндолец е явно много болен. Вече няма да е депутат, след като април не успя и един път да отиде на работа. Останалите му хора са сценаристите + репортера. Те ли ще дърпат юзди и управляват държава? Ако е така, давайте да я щзакриваме поскоро. Все ми се струва, че даже да спечелят, шоумените пак ще върнат мандата, защото нямат никакъв капацитет. Но, ако решат да се изложат за няколко месеца, Ок. Просто всички ние губим ценно време. Но в такова общество живеем!

201

ИТН

преди 3 години

Време е ИТН да поеме юздите. След престъпното управление на ГЕРБ сме последни в Европа, с невиждана преди бедност, безработица и престъпност. Държавата е завладяна от мафиоти, а хората панически бягат. Гласувайте хора ! Трябва да разкараме Борисов и да поставим достойни и почтени хора !

200

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости са тия проучвания

199

протестъри

преди 3 години

цялата битка е за милиардите, които борисов вече договори от ес. ние трябва да помогнем тези милиарди да заминат директно към бсп ченгетата чрез славчо чалгата. гласувайте само за итн. само славчо ще продаде нашите гласове на този, който му плати повече.