13

Анонимен

преди 2 години

До гост нормален ли си?

12

анонимен

преди 2 години

Ако ИТН спечели изборите, значи сме най-ТЪПИЯТ народ!

11

гост

преди 2 години

Подкрепата за ГЕРБ, означава НЕ за хунтата на Радев, НЕ на комунизма, НЕ на чалгаризацията НЕ на отровата и НЕ на сикаджията Христов и другите дето им спряха париците от Божков. На тези последните ще видите как сега процентите им ще спаднат, финансите спряха, а хората все пак работят за пари особено в градовете! Всичките им обвинения са без доказателства голи думи за пред медиите и стръв за неуките!

10

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ трябва още много бой и чегъртане да изяде, докато се превърнат в жертва. Това сега е нищо, капка в морето.

9

Зозо

преди 2 години

.......Служебното правителство играе роля на предизборен щаб...... Само това е важното от цялата статия. Рундю няма да направи нищо друго, освен да разбие службите и назначи в тях стари руски и ДС агенти и други съветски от репки. Есента като загуби президентските избори Гешев ще му разкаже играта на този руски шпион :)))))))))))))))))))))))))))))))

8

11

преди 2 години

Ша стане .... моят Швепс.

7

Анонимен

преди 2 години

Нидал Алгафари не е ли някакво ченге от ДС? Идеите му са антибългарски. Слагайте му качулката, качвайте го на самолета и Башар го чака лично на летището. Никой няма да забележи в България, че липсва. Имотите му ще отидат за бедни българи пострадали от управлението на ГЕРБ

6

Анонимен

преди 2 години

Нека да поясним. На този същия умник, който се скъса да лиже задните части на Боко през годините, синът му е кандидат депутат от ГЕРБ в София. Сещайте се защо - за заслугите на тати пред вожда.И сега същия некъпан и противен индивид го пискат по ТВ да промива мозъците и да мецтае за коялиция ГЕРБ - БСП - ДПС ?! Малко хигиена няма ли в медийните изяви?

5

Liquid crystal ball

преди 2 години

Пак гадаем какво щяло било да се било бъдело случело след един месец. А телефонното подслушване никога не е спирало от 30 години насам и това много лесно може да се провери.

4

Анонимен

преди 2 години

ГРОБ ще продължават да падат до изборите и са на път да изчезнат...особено хората като видят как Стъки нахлува в студиото на Нова телевизия тази сутрин...няма вече будали да харесват наглия крадец Боко тиквата ,който се обграждаше с други крадци по веригата като Стъки..

3

Анонимен

преди 2 години

Нидал е същия дупедавец като Тома Биков професионални лаячи

2

Истина

преди 2 години

Ти си един жалък вапцан комунистит

1

Анонимен

преди 2 години

Единственият шанс да има нормално правителство е ИТН и ДБ да имат мнозинство. ГЕРБ дори и да спечелят изборите, както се случи с последните, оставаме със служебно правителство. Следователно всеки глас за ГЕРБ е абсолютно безсмислен и всъщност е глас за Радев.