33

Правото на избор

преди 2 години

Нали човек има право на избор в какво да вярва или изобщо дали да бъде вярващ или атеист / невярващ. Следователно логически следва, че нерелигиозните имат правото да избират с какъв пол да имат контакти и да правят със себе си всичко което считат за добро.

32

д-р Дрегер

преди 2 години

Като чуете някой да се пеняви за християнски ценности или национални интереси - да знаете, в този момент или малко преди това, или по-рано ама има изгледи да се разчуе, някой някъде е откраднал нещо с голяма материална стойност.Иначе - много ви здраве от Матей 19:12

31

Василев

преди 2 години

Господ е един селянин ***, който иска да ме моделира и да ме направи послушен роб!Селяни прости, вас ви страхуват и влезнахте в един страшен филм на ужасите с конспирацията коронавирус!Ако сте разумно отговорно живо същество, ти не трябва да се кланяш на божества и да следваш чужди послания и разни библии!Тогава ти ще бъдеш свободен, но не безотговорен!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

30

Баба Гуси

преди 2 години

а поповете от кой пол са?

29

Анонимен

преди 2 години

ЦЪРКВАТА Е НАЙ-ВИСОКОМЕРНАТА И ЛИЦЕМЕРНА ИНСТИТУЦИЯ...САМИТЕ ПОПОВЕ И СВЕЩЕНИЦИ СА АБСОЛЮТНО НЕДОСТЪПНИ И МНОГО ЧЕСТО АРОГАНТНИ КЪМ ХОРАТА.БПЦ ТРЯБВА ДА СЕ РЕФОРМИРА НА ЧАСА ИНАЧЕ ЗАПОЧВА БАВНО,НО СИГУРНО ДА ГУБИ ОСНОВА ПОД КРАКАТА СИ.ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПО-БЛИЗО ДО ХОРАТА,ДА СЕ ЧУВСТВА НЕЙНОТО ПРИСЪСТВИЕ,ДА ПРАВИ КОНКРЕТНИ СТЪПКИ И ДЕЙСТВИЯ В ПОМОЩ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ, А НЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СЪБИРАТ КАПАЧКИ ЗА ДЕТСКИ КУВЬОЗИ,А ВЛАДИЦИТЕ ДА ТЪНАТ В РАЗКОШ И ЛУКС.

28

Василев

преди 2 години

Селяни прости пак се насмуках и пак се напих, умирам като куче!Селянд.ури , когато Господ ви казва да не крадете, да не прелюбодействате, да сте благородни и щедри, да не сте завистливи, да не сте злобни, защо не се вслушвате!Аз ще ви кажа , защото сте селяни прости и тълкувате Библията , така както Дявола чете Евангелието!Агент Трейси Лорд!ЦРУ!!!

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз съм съгласен, че човекът е мъж и жена,според както не някакъв бог,а Майка Природа е създала. Искам обаче да знам колко обраtни има в Българските Църква и Монастири.

26

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ БЛИЗО 50 ДНИ БЯХА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ И БЪЛГАРИТЕ ПОКРАЙ ГЕЙ ПРАЙДА РАЗБРАХА,ЧЕ ИМАТ И ЦЪРКВА,ОФИЦИАЛНА...АЗ НЕ ЗНАМ АКО ТОВА СЪБИТИЕ НЕ БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЗА КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА ГОВОРИ СВЕТИЯ СИНОД...ВСЕ ПАК ГЕЙ ПРАЙДА Е ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН ДЕН.ОСТАНАЛИТЕ 364 ДНИ ПРИНАДЛЕЖАТ НА ЦЪРКВАТА И ТРАДИЦИОННОТО ХРИСТИЯНСКО СЕМЕЙСТВО...

25

Василев

преди 2 години

Бог е антифеминист, защо е изпратил Христос на Земята, а не е изпратил Христина!!!Агент Доналд Връндж!ЦРУ!!!

24

Василев

преди 2 години

Защо Господ трябва да ни казва, кой как ще се чувства щастлив и какъв иска да бъде????Агент Валъри Чарлтън!ЦРУ!!!

23

Браво

преди 2 години

Поздравления към Светия Синод!Така трябва-да заемат позиция. Полът не се избира от човека, определя се от Бог. А това че някой се родил с даден пол, а се чувствал от противоположния - е медицински случай-за психиатър. Хермафродитите също са медицински проблем. Не може аномалията да се превръща в норма, да се прокламира и здрави, прави млади хора да се осакатяват доброволно.

22

Анонимен

преди 2 години

В библията никъде не пише дали смяната на пола е грях.Но смяната на пола е вредно за човека решил да се подложи на такава операция.Така, че дори да сте жена която иска да е мъж или мъж които иска да е жена винаги може да се правите с грим и дрехи на пола които искате без да пребягвате към хормони.

21

До 25

преди 2 години

Не си си чел акта за раждане, а?

20

Либерал

преди 2 години

Религията винаги е била вредна и е спирала прогрeса. Така че нищо ново от поповете.

19

Анонимен

преди 2 години

Отличен текст и позиция! Това е становище и на католиците. Никой не спира хората, които искат да си сменят пола, но банализирането на това отклонение и пропагандата сред деца е подлост и опасно подхлъзване на цяло едно поколение.

18

jojo

преди 2 години

Бог определял пола. По-голяма олигофрения не бях чел.

17

Православен

преди 2 години

Време е БПЦ да се забрани със закон за забрана на комунизма

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 - какво значи аномалия? Истината е, че това е част от еволюцията. Ако заобикалящата ни среда се окаже много по-благосклонна към някоя такава аномалия, отколкото към това, което сега наричаме "нормално", след 100к години, всички ние ще сме аномалия. Така че споко. Да не говорим, че не всичко е само биология, в нашия организъм има и много химически процеси, при които също има аномалии. А ако гейките не бяха толкова вресливи, сега с дедо дс-поп щяхме да си пишем за евро 2020.

15

славянин

преди 2 години

Според някои учения човекът е творение дяволско и даже историята на човечеството го потвърждава!

14

Анонимен

преди 2 години

Къв синод , базова биология и генетика.. има два ясно изразени пола единия със хромозоми ХХ дргуяи със ХY (с изключение на спермата която има и XX). Има аномалии които са редица синдроми със допълнителни хромозоми. Има и хeрмафродити които са аномалии и могат да имат както XX така и XY или и двата , като половите им органи могат да бъдат силно изразени мъжки или женски. НО ОТНОВО това не е трети пол това е аномалия на два съществуващи пола.. Никакъв господ библия или каквото и да е чиста наука..