32

Анонимен

преди 2 години

А тия камери дето ще разчитат стикерите могат и регистрационните табели да четат. Знае се, че СА4567ВА е минал преглед и е категория 4! И стикера става ненужен! Аман от ГЕРБерастки схеми за ограбване...

31

До неук

преди 2 години

Документите ги издава производителя, търговците нямат нищо общо. Само,че в България като регистрираш нов автомобил, документите потъват в КАТ.

30

Шофьор

преди 2 години

Европа е дала правила за еко норми ! Там не са от с. Крушовица ! Щом са дали еко стандарт, България е длъжна да се съобразява с него , а не със стандарта на някаква фуражка! Докога ще сърбаме попарата на тия некадърни военни ???

29

Kara

преди 2 години

Тези сФирчоФци от ДАИ нали ползват компютри - ще правят техн.прегледи онлайн от 12 юли.Е, нали ще имате газовата категория на всеки автомобил, преминал преглед. Що тогава не вземете по един таблет (полицаите имат) и има толкова програми за четене на регистрационния номер и направо да слагате прангите на нарушителите?Но не, дай да лепим бележки, да купим четци за тези бележки и да назначим хора да носят четците. Електората плаща, музиката сФири и Дай кИФтета на корем.Т-ъ-п-а-нари на квадрат!

28

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 2 години

В пенктовете нямат никаква информация за промените.Техниката не е сменена.Няма никакви инструкции кое как ще се прави.Пълни ама пълни глупости.Само днес видях 3 каруци в София, КОЕ ЕВРО СА ТЕ, 6 или 8?

27

Коментар

преди 2 години

100 000 армия от ченгесари как се изхранва бе?И още толкова параченгесарски и квазиченгесарски структури,агенции и т.н.!Всичкото туй иска да кибичи и да ***!Няма кой да работи..всичкото на яслата!

26

House M.D.

преди 2 години

Спокойно, колеги. Картите за градски транспорт в София, по-новите банкови карти и състезателните номера в някои спортове имат същия RFID чип, който ще бъде и в тези стикери. Който има очи да чете този коментар - да чете.

25

Анонимен

преди 2 години

Камерите които ще следят еко категориите ги монтираха по кръстовищата преди месеци *** тва дело на черното прасе от банкя

24

Подмяната на Радев

преди 2 години

Служебните Радевисти показват съвсем видно на всички вас, че комунизмът се завръща. Вече се започна

23

Неук

преди 2 години

Според документ изаден от официалния вносител на колата ми тя е евро 3 ( купена е от магазина му в България ). Но според документ издаден от търговец в Австрия - същата кола е евро 4 ( копирах си данните и му ги изпратих). Така че не се косете, че у нас някой е измислил нова еко класификация - тя и в европа объркана.

22

Вин

преди 2 години

Нова форма на робство: квази данъци за събиране на пари, че прасетата в *** (държавна администрация) станаха много, трябва да грухтят сити!

21

Трабантче

преди 2 години

Проблема с тези стари таралясници лесно би се разрешил - просто държавата няма да допуска тяхната регистрация. Който ги внася ще плаща огромни мита и такси. И така много бързо негодния автопарк ще отиде за скрап.

20

Анонимен

преди 2 години

В коя държава има такива "стикери"? За тежко товарните средства (ЗИЛ, КРАЗ, КАМАЗ, БЕЛАЗ, МАН, РОМАН и др.), за тракторите (ЮМЗ-6Л "Беларус", Т-150К, К-700, "Болгар" и др.) ще има ли "стикерчета"? Или пак си играем на "Евро-ду.етати";) А на мой'то магаре (старо е) кой ще му взема клиз.*** на СО2 и к'ъв стикер ще му туря по опашката???

19

Анонимен

преди 2 години

Дизелите ще ги бъде ли и колко време?

18

Анонимен

преди 2 години

Абе хора,това е толеранс към вас. Все пак ще можете да си карате кошницата. Който прецени, може да си я ремонтира и да вземе по-висока еко категория. Който не може,ще заобикаля центъра.

17

Анонимен

преди 2 години

Сега замърсяване на въздуха в България отчита ли се? Цялата работа е заради ци.анските кюмбета които през зимния период не спират да бълват пушеци от какво ли не. Накрая българина плаща цената и му затягат примката около врата.

16

Анонимен

преди 2 години

Какво означава ако карам 3 литра ТДИ

15

Уууу

преди 2 години

***, сън не спите от мислене как по нов начин да дерете българина. То не бяха Енергото, ВиК, мобилните оператори, банките сега и вие. Накрая ми се струва, че всички ще ядете тоягата и ще се спрете.

14

Ано

преди 2 години

Кой е нормативния документ, в който са посочени категориите? По кой метод се правят изамерванията? Кой е производителя на уредите за измерване? На какви международни норми отговарят българските норми - или те с откритие за нобелова награда? Коя фирма прави проверката за изправността на уредите? И всичко това са пари и още пари, взети от обикновения данъкоплатец? Няма ли кой да ги озапти тези от ДАИ? Много им е лесно да са на държавна хранилка и да скубят народа.

13

Анонимен

преди 2 години

9 - как да не могат? могат, на ЕС ниво да се спуснат критериите и оттам дали стикера е издаден в австриа или Франция или Герамния е все тая и важи из цяла Европа. Как могат да унифицират един баркод за ваксини сега? Прсото за Бъгария, като правят "забраните" ще се съобрзат за това. Не е трудно. Иска се само малко да се помисли..., което не е силна черта на "законотворците"