103

ББ

преди 3 години

Единственият човек в Държавата ни които ми помогна,изправи се срещу гроб мафията за да ме защити...Благодаря Ви Г-жо,ще ви подкрепя,продължете не леката си битка за Справедлива и Свободна България!

102

Анонимен

преди 3 години

Най-вредните партии за България са ГЕРБ. СДС и ДПС.............това е ясно като бял ден!!!

101

запознат

преди 3 години

на мая общата и викат и мая трудната . трудно отказва !

100

Анонимен

преди 3 години

Неискам никой да обидя ,само да попитам: Колко плаща Dnea .bg на своите из ро ди ,които пишат тук от името на народа? А тези из ро ди плащат ли си данъците към държавата? Или просто Dnes.bg плащат на ръка пари откраднати от Борисов и Гешев от нашия джоб ,които пари не се водят никъде на отчет?

99

Анонимен

преди 3 години

Народът в Бг е пр ос то едно стадо овце. Никога няма да се изправи срещу тиранията. Няма по т ъ п народ от българския. Ще чака наготово друг да свърши неговата работа. Срам ме е ,че съм българин.

98

хаха

преди 3 години

Мая подслушваната, щото всикчи около Божков са подслушвани. Божков, който плати протестите и няколко партии. Слави, къде се покри, кой ти даде пари?

97

haha

преди 3 години

Мая Галева пак се слага.

96

закон след 11.07.

преди 3 години

Всички гласували за ИТН да върнат на българските пенсионери 15 млн. лева за допълнително закупени машини за гласуване.

95

Как Сийка

преди 3 години

Мо Майо,мо,нито ти вярвам ,нито си ми симйпатична ! Чрез твоето постиянно излагане разбрахме те що за стока си.Бъди рахат - най-малкото за теб и твоята свита ще гласуваме--не заслужаваш нашите гласове!!!

94

Анонимен

преди 3 години

До анонимен118Не подкрепям никого - не гласувам!Имам достатъчно ,за да ми плащаткато на теб,*** ! Някой беше казал,че ПОСЛЕДНИЯТ ЧУГУНЕН КОМУНИСТНА ПЛАНЕТАТА ЩЕ УМРЕ В БЪЛГАРИЯ !

93

РЕАЛНИ ФАКТИ

преди 3 години

А спонсорите и организаторите празнувахапобедата в Банско по време на карантината. И знаете ли- това ще се повтори,стига Маямата дасъбере отново едни 6-7 милиона лв.-само десетинаСпонсора!

92

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 107Добре. И така да е. И после какво? Мед и масло, цветя и рози тутакси? И всички стават заможни, равенство и братство, песни и танци повсеместно? Кой ще го докара това? Тази комсомолка ли? Или Славчо? Проблемът е, че няма избор. Нито Борисов, нито някой от другите звезди, които се представят на изборите.

91

Анонимен

преди 3 години

Едва ли има по-противна мутра от тази на снимката? Ангеле, Ангеле, как я таковаш тази? Всеки път ли и слагаш възглавница на противната мутра?

90

Васко

преди 3 години

Забелязвате ли, че в последно време на Мая Божкова носа и расте!

89

Щирлиц

преди 3 години

Ако нарэдът се изправи срещу тиранията,онова,което се случи на Чаушеско ще изглежда като репетиция.

88

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО МАЯ БРАВО!!! МУТРАТА ПРОКЛЕТА БОРИСОВ НЯМА ДА ОСТАНЕ ЖИВ!

87

отвратен

преди 3 години

Не на тиранията налагана от кюстендилската слива с присъствието си и простотията.Народе на тази и мина живота да скача в парламента и сладки служби ,а ние глупаците да плащаме.Всеки друг ,но не тя трябва да си малко луд да вярвам на Мая и *** с нея.

86

Дядо

преди 3 години

Живота ме е научил,че мошеницити имат много дълги и *** езици и вдигат много шум около себе си за да бъдат забелязани

85

анонимен

преди 3 години

Тази истерично-ненормалната жена до кога ще ни занимава със своята персона.Не искаме нито да я гледаме,а още по малко да я чуваме.По простотията я надминават само Тошето от ИТН и другарят й Хаджиженчов.Жалко ако пак влязат в парламента и тя отново ще окупира там трубуната.Не проумявам как хората могат да гласуват за подобни пРоСтАцИ от ИМВ и ИТН.

84

Щерю

преди 3 години

От САЩ посочиха, че има действащ български политик, свързан с хора санкционирани по закона "Магнитски" - оказа се Мая Манолова. Лаура Кьовеши подкрепи главния прокурор и му нареди, ако някой оказва политически натиск в/у него, че тя ще го докладва пред Съвета на Европа. Тиранинът на Българския народ са мутрите, които плащаха на хора като Мая Манолова и т.н. "протестъри". Тиранията е на КГБ и БКП в България - и не е спирала...