29

Анонимен

преди 2 години

Ако ДПС сега си вдигне значително резултата,Слави заслужава да му нахлупим един фес и да го пуснем на десетина загорели манафина.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на принципа правителство от експерти. Не са ни нужни 240 нищо правещи а само ***..щи. Трябват ни хора които разбират от това което правят. За какво са ни БСП ДПС ГЕПИ и всички останали ***..чи. Трябва ни и гражданско общество което да контролира процесите. Защо раниме 100 000 администрация която нищо не върши Храниме шуро бажанаци братчеди и братчетки. Така са се окопали за тези 30 годни че ако се опитате да ги разкопате ще вдигнат олелия до небето. Къде ще намерят такава сладка работа

27

Влади

преди 2 години

ИТН вече са на обратния влак, към Истанбул, Слави да си получи заплатата от султана. Както Царя навремето свали Костов, така и Чалгаря си свърши работата. Сега борбата за второто място ще е между БСП и ДПС, като идеята ще е правителство с друг мандат, но управлявано от ДПС.

26

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами за какво ни е кабинет, месията от Учин дол ни каза че няма нищо страшно в предсрочните избори, както и в техния брой, същото твърди и преЦедента радеф и въпреки че апелира за сформиране на правителство тайно се надява това да не се случи и Служебният му кабинет да продължи да раздава правосъдие и занапред, поне докато се стигне до обявяването на преЦедентска реСпублика от евроАзиатски тип с главнокомандващ Румбата и водещи партии като Възраждането на Копейкин и Българското лято на Черепа

25

Прогноза за изборите

преди 2 години

Прогноза по брой депутати:Герб - 52ДПС - 49БСП - 45ИТН - 31ДБ - 27ИСМВ - 21Патриоти - 15

24

Гагарин

преди 2 години

Тя на кривата ракета Космоса и бил виновен.....

23

байфидан

преди 2 години

До АнонимеН. Пич, от коя психиатрия са те изтървали?

22

Анонимен

преди 2 години

абе тоя Слави също като Ким чен ун - ша са появи ли нема ли да са появи и някой виждал и го е, да не се е гътнал пък някой си пише от страницата му у фейса глупости

21

гражданин

преди 2 години

Дрън-дрън, на приказки всеки го докарва, но като се изправиш срещу огромните ежедневни проблеми в държавата става друго. А иначе красиви и бещания, заявки за коренна промяна и тем подобни сме ги слушали, слушали.

20

Анонимен

преди 2 години

След толкова успешни концерти , Слави има опит в управлението на тълпата ! Аз пък не мога да хвана доверие на Тошко и не искам да съм управлявана тълпа .

19

О хо хо

преди 2 години

НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ СЛЕД ВОТА, ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА. ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА ДА СИ ВЗЕМАТ ПОУКА, АКО МОГАТ, ДЕ.

18

Анонимен

преди 2 години

ИТН първо не са партия на протеста,както сами се провъзгласиха.Славчо Чалгарчето един път не стъпи на площада.Единствената телевизия,която излъчваше протестите на живо от сутрин до вечер беше партийната телевизия на БСП.

17

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 11/ А ДАНО, АМА НА ДАЛИ!! ЗА СЕГА СЕ ОЧАКВАТ САМО 20 ХИЛЯДИ ПОВЕЧЕ ГЛАСА ЗА ДПС НО ЩОМ КАЗВАЩ 200 000 ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ТАКА ЩЕ ПАДНАТ ПРОЦЕНТИТЕ ЗА ГЕРБ ОЩЕ!! И ИТН НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ !!

16

АнонимеН

преди 2 години

ЧУВАМ ГЛАСОВЕ ГЛАСОВЕ ГЛАСОВЕ!

15

Костов

преди 2 години

вера като се изказваше, че само ИТН имат некакъв шанс да съставят правителство, нямаше в предвид това, което се изказват сега ИТН. Значи - не са дорасли да съставят правителство и служ.кабинет ще откара до месец октомври втори мандат

14

daa

преди 2 години

По този начин ИТН открито заявява,че няма да има правителство много различно от досегашните,защото тези 3 партии, с всичките си кусури, имат сравнително твърд електорат,независимо как са се представяли през годините и звучи много утопично да се надяваш трите да съберат по малко от 120 депутати,за да почнат ИТН на "чисто" и да съставят правителство с останалите. А каква е гаранцията какви "мекери" ще кацнат,за да гарантират "чистото" начало е с много голяма въпросителна...

13

ИТН

преди 2 години

явно са родени и израснали в други времена, когато държава се управляваше с 97 процента мнозинство в парламента. Та искат тези времена да се върнат. със сигурност има и много соц-носталгици които ги разбират и подкрепят.

12

АнонимеН

преди 2 години

ВИОЛЕТА РЕСИО: КАСИРАНЕ, КАСИРАНЕ, КАСИРАНЕ

11

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да съм информиран какво ще правят от ИТН , това мълчание нищо не означава . Какво ще стане ако искат да върнат социализма , или предложат излизане от ЕС? Какво ще стане ако направят Президентска република или Монархия ? Какво ще стане ако вдигнат данъците , ами ако приемат гей браковете ? Как да гласувам като не съм информират ?

10

Анонимен

преди 2 години

ИТН осигуриха още поне 200 000 гласа за ДПС и с това си изпълниха мисията.