35

Анонимен

преди 3 години

Тоя Ненчев нищо не разбира от самолети.............голям тъ.пак е!!!

34

F-16 Летящия кошник

преди 3 години

Дадохме милиарди долари за самолети тип "Нероден Петко" , които Армията на САЩ Е ОТКАЗАЛА ДА КУПУВА от поне 10г. ... .Да , Военновъздушните сили на САЩ НЯМАТ нито един Ф16 ..... Защо ли ? Сигурно щото са много хубави. И от тези 8 самалета дето сега ги сглобяват от тама каквито застояли резервни части са останали ДВА от купените от нас самолети НИКОГА няма да пристигнат в България . Остават в САЩ , щели да ни ги пазят и когато сме искали да тренираме ще летим 9 часа до САЩ за тренировки... хаха

33

Анонимен

преди 3 години

Яхвайте дроновете.

32

Анонимен

преди 3 години

Не знам кво да казвам вече

31

астора

преди 3 години

МОЖЕ ДО ИМАТ ВСЯКАКВИ ЕКСТРИ НО РАДАРИТЕ ГИ ВИЖДАТ

30

Щирлиц

преди 3 години

Миг 29 има и палубен вариант,а на последните модели е монтирано лазерно оръжие,като засега е секретно.Е,руснаците не уточняват от кого са копирали,но за хората с развинтена фантазия няма да е трудно да ни светнат.

29

Пустиняк

преди 3 години

Махайте руските ***.

28

Мумий Трол

преди 3 години

Някои хора си правели пиар и политическа кампания ...за себе си ли говори тоя сyрикат!?

27

Анонимен

преди 3 години

Кремъл е свалил самолета, ще видите след време. Само почакайте.

26

Оффф

преди 3 години

До Щирлиц до оффффАко го копират напълно от къде ще излитат тия бараки миг-29.От ония дизеловия самолетоносач ли.И както казах са се опитали но не са успели.

25

МНЕНИЕ

преди 3 години

Всички знаем че бившия Министър е бивша Калинка на ГЕРБ - много пари открадна , и съда го оправда за Корупцията .Много ми стана смешно следното - трябва да викнем експерти по МИГ от Украйна и Полша .Това е все едно да ти се развали голфа и да го откараш на Пернишки Експерт по Голф .

24

Щирлиц до офффф

преди 3 години

Ф 14 е палубен изтребител с изменяема геометрия на крилото.Та излиза че твоята версия е въздух под налягане.

23

Оффф

преди 3 години

До Факт еКакъв факт бе ,от 22 самолета защо останаха само 6 .Къде са другите.За скрап.Там име е мястото.А в Индия за 2 години вече 9 паднаха,чисто нови .

22

Ядрен инженер К.

преди 3 години

Ненчев е висш корумпиран ,*** американски лобист за жълти стотинки. Толкова е умствено ограничен да си захвърли труда на целия си живот за една нищожна премия . Продажник и обществено национален антибългарски враг.

21

Оффф

преди 3 години

Аиде стига с тия руски бараки.Руснаците са се опитали да копират ф-14 както и всчико което са правили.Правили ама некадърно.МИГ 29 и най-сваляния и падалия самалет въобще.И наще изпопадоха.

20

Оле майчице!

преди 3 години

Този с присадената коса, земеделец потомствен от къде излезе? Що не си гледа оран и торене там, а се меси където не му е работа!

19

Анонимен

преди 3 години

Днес много обичат да ни информират за мнението на всички л.е.к.е.т.а докарали държавата до провал. Тоя ако ставаше нещо от него нямаше да е бивш. Помним как обичаше да краде и до къде докара армията.

18

Факт е

преди 3 години

Преди Ненчев да ремонтира миговете не падаха. После си делнаха едни пари с поляците и самолетите започнаха да падат.

17

астора

преди 3 години

НЕ ГИ ПЛАТИ АВАНСОВО. БИВЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ ТРЬМП ИМАШЕ УСЛОВИЕ- ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СРЕШНЕ С НЕГО НО АКО ИНВЕСТИРА ЕДИН МИЛЯРД ДОЛАРА НЕ НА НЕГО А В АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА. НАШИЯ БУЦИ И ШКЕМБЕ ВОЙВОДА ПЛАТИХА ТИЯ ПАРИ ЗА ДА СЕ ВИДЯТ С ТРЬМП. ТИЯ САМОЛЕТИ СА ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ А ДЬРЖАВИТЕ СЕ ВЬОРАЖАВАТ СЬС САМОЛЕТИ 4 ИЛИ 5 ПОКОЛЕНИЕ САМОЛЕТИ,ТИЯ Ф16 КАТО МИГ29 СТАВАТ ЗА ПРЬСКАНЕ С ПЕСТИЦИДИ НА ЗЕЛЕНЧУКОВИ ПОЛЕТА. НЯМА ЗЕНИТНА УСТАНОВКА КЬДЕТО ДА НЕ ГИ СВАЛИ ИЛИ САМОЛЕТИ МУЗЕИ. НО ПЛАТИХМЕ 1 МИЛЯРД

16

Анонимен

преди 3 години

До Различни светове ...И ти си от различен свят. Злоупотребил си с алкохола, наркотичните вещества или техните аналози, или пишеш глупости, нямащи общо с темата срещу заплащане.