34

Сиромажов

преди 3 години

Вече искам и мен да набие някой ресторантьор. Хуквам за Пловдив

33

Анонимен

преди 3 години

Пловдив е много древен град с богата история, космополитен град. Там живеят арменци, евреи, турци, роми, помаци, гърци и др. Никога не е имало етнически конфликти. София е едно панелно гето, пълно с Нанета и Вутета и злобни шопи, прости до мозъка на костите си. Говорят селски, на Бате, като роми. Слагат "е" и множествено число на края на всеки глагол. Ще ходимЕ, ще играемЕ... Пълни селяци. Нищо общо с книжовния български.

32

Вежди Рашидов

преди 3 години

А аз пък съм в края на изработката на паметник във формата на чорап. Ще го шибна пред заведението на оня нехранимайко. Имам връзки, уредил съм го.

31

Анонимен

преди 3 години

Ха ха как светите Ако беше американски трафикант с българка, ама чиста от ония *** от пра щяхте да завиждате за съпруга ли ?

30

АнонимеН

преди 3 години

РЕСТОРАНТЬОРА БИЯЧ Е ЧЛЕН НА ПАРТИЯ ГЕРБ!! ЕТО ТАКИВА СА ГЕРБ ,МУТРА ДО МУТРА!

29

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Продава ли зелени чорап от крокодилска кожа?

28

Плешо

преди 3 години

В празната ми кaфа така или иначе няма нищо и често ми служи като боздугaн. Веднъж се преметнах през терасата на панелката, но слава Богу паднах върху голия си шлем и нищо ми нямаше. Само се отбих от цимента като пирон. Много се дразня като видя някой по-слаб от мен. Веднага с бичи пoглед се засилвам и го атакувам с боздуганът си.

27

АнонимеН

преди 3 години

КОЛКОТО ПО-МАЛКО ГЕРБ ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЧОВЕЩИНАТА ЩЕ ИМА В БЪЛГАРИЯ!

26

Интересен факт

преди 3 години

В Пловдив е най-голямото ромско гето в цяла Европа.

25

до 23

преди 3 години

Точно затова пловдивчани са поискали столицата да бъде преместена в София. Защото иначе Пловдив щеше да стане панелно гето, пълно с Нанета и Вутета. Пловдивчани са хитри византийци.

24

Пияния помак

преди 3 години

До Курейшо до 23 Пловдив е истинската столица на България. Аз като слезна в Пловдив от Родопите, ехеее... София нищо не е. Само Ботев Пл.!!!

23

Бау

преди 3 години

*** му завидя на Митко :D

22

Анонимен

преди 3 години

По-злобни от българите няма, щом вече египтяните ни бият по човечност. Кога българин ще помогне на беден. Ако бедняк поиска помощ, най-много да изяде една глава от някой стриган плешивeц

21

Анонимен

преди 3 години

Това е развиване на такава култура и ти го спираш с негатива си.

20

Курейшо до 23

преди 3 години

Добре , че Майнембург не е столица , че щяхме да мйекаме от смях вечно ! Там и българският не ви се разбира !

19

Анонимен

преди 3 години

6ти бат Бойко каза правете деца станете овчари.Бил прав; субсидиите яко пьлнят.

18

Анонимен

преди 3 години

Държава от митковци... Защо ли египтянинът не вземе да дари на самотна майка с три деца, която работи като хигиенистка за МРЗ, или на възрастните по селата с пенсия от 250 лв., изнасилвани и убивани от митковци, или пък на някое болно детенце, чиито родители набират пари от години, за да го спасят. Много избирателна ми се вижда тая добрина и много пропагандна.

17

Каквото

преди 3 години

и да му дадете на каффевия ще бъде незабавно изиграно на машинките и изплюскано

16

Ник

преди 3 години

обещаното не е като даденото. справка царя - дето ни оправи за 800 дни , но най-вече реституира в своя полза комендантските имоти, продаде що имаше държавни активи на безценица, които в последствие бяха препродадени на пазарни цени и захлеби комисионните. иначе - да е жив и здрав Нури и да храни и помага, защото не са много хората, които отделят бездъзмездно каквото и да е. при исляма трябва да се дарят едни 10% от доходите, един вид сеидба, от която се връщат обратно при източника бъдещи доходи

15

Анонимен

преди 3 години

Пловдив е древен град, един от най-старите в Европа и света. Това е трябвало да бъде столицата, а не онова панелно гeто пълно с Нанета и Вутета.