95

Анонимен

преди 2 години

Пита се защо САЩ подкрепят черве ият преврат в София?Отговорът е прoст:Байдън и той е червен!

94

Анонимен

преди 2 години

91 Обезпечени са. Кредитите се погасяват редовно. Друг е въпросът, за произхода на обезпечението.

93

Анонимен

преди 2 години

Докато не ги удари по джоба хората ще се правят на луди за преврата на червените. После червените наистина ще ги направят луди.

92

Анонимен

преди 2 години

96 Спецов е човек на Божков, който е изпрал доста руски пари. Юпитата обслужват него, той плати преврата, 6ойто ги направи министри. Следвали в Харвард с червени пари. За кого работят тогава?

91

Акция Зимна Криза

преди 2 години

Хората, които могат да почна да се борят за оцеляването си събиране запаси храна, оръжие за самозащита и защитени укрепени убежища докато трае кризата.

90

Анонимен

преди 2 години

почти всички от служебното са уж безпартийни, не зависими, но на практика завършили в сащ и работещи за тях, на практика много по-зависими.

89

Анонимен

преди 2 години

Най-голямо раздуване на администрация се сучи по време на тройната коалиция, а веднъж влязал някой в администрацията не излиза, а гледа да доведе я брат, я брачет или баджанак. Та така, администрацията не я чакайте да намалее без бой.

88

Провидон

преди 2 години

Ще е голям шок парите левчетата да се обезценят и малкото хора със скътани пари пачки от години по дюшеци и банки да станат обикновена хартия с която нищо не можеш да си купиш освен да се наредиш на опашка за купони пред празни магазини.

87

Анонимен

преди 2 години

ЕДИН ПРOСТ ПРИМЕР ЩЕ ВИ ДАМ С ОБЩИНА САМОКОВ.ПРЕДИ 89 ГОДИНА ЦЯЛАТА ОБЩИНА ИМАШЕ НАСЕЛЕНИЕ 45 000 ДУШИ С ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ 20 ЧОВЕКА ПРЪСНАТА В 5 СТАИ.ДНЕС ОБЩИНА САМОКОВ ИМА НАСЕЛЕНИЕ ОКОЛО 30 000 ДУШИ(ВКЛЮЧВА ГРАДА ЗАЕДНО С ПРИЛЕЖАЩИТЕ СЕЛА)ИМА БЛИЗО 200 ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ В ОГРОМНА 5 ЕТАЖНА СГРАДА С ПО 50 КАБИНЕТА НА ЕТАЖ ПО МИНИМУМА 2-3 СЛУЖИТЕЛИ В СТАЯ.

86

Съкращаване

преди 2 години

Абсолютно вярно че администрацията ни е критично голяма и ненужна в такъв размер !!! Ясно е че са назначени за да гарантират гласове за БоКо ...!!! Само да уточня че, докато се занимавах с малък частен бизнес в БеГеТо...ме проверяваха пет институции подчертавам пет ...които проверяват едно и също нещо ....комедия ....че идваха и по 3-4-*** инспектори....пародия !!! От как съм напуснал и се развивам в друга Държава....такова нещо не съм видял ...

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "ББР е раздала около 1 млрд кредити на наши хора.Много са "обезпечени",ти да видиш!" Ахааааа. Ето още един професор по Всичкология. Я дай си източниците за това кое с колко е обезпечено?!

84

Анонимен

преди 2 години

И Станишев и Масларова ге заврете където искате.Ако ви стиска и ако можете.Никой няма да ви укори.Въпросът е какво правим сега с космическата корупция.Американците ви го казаха,не кака Сийка от прокуратурата.

83

Анонимен

преди 2 години

ББР е раздала около 1 млрд кредити на наши хора.Много са "обезпечени",ти да видиш!Частна банка това няма да направи,а ако го направи ще я фалираме.

82

Стоян

преди 2 години

До зазо По времето на Станишев и Масларова масово хората не бяха осигурявани а Масларова заявяваше най-безцеремонно,че хората трябва сами да се оправят защото държавата не можела да цпроверява навсякъде кой е осигуряван и кой не.И нали се сещаш какво ще стане ако заявиш на работодателя си да те осигурява и няма кой да те защити нито Профсъюзи нито държамата-изхвърчаш на улицата.Така управляват комунистите

81

Зозо

преди 2 години

Вече е ясно. Хунтата на Рундю готви Виденова зима 2. Ама този път като ги свалим ще има трепане на място, не като януари-февруари 1997г.

80

Анонимен

преди 2 години

а огромната почти едномилионна паразитираща живковистка администрация с дублиращи функции защо никой не смее да пипне.богата нидерландия с население 18 млн.души има 50 000 държавна даминистрация.бедна българия с население 6 млн.има близо 900 000 държавна администрация.фундаментални реформи са необходими на най-високо равнище...а не да вземаме цървулите на босия

79

Анонимен

преди 2 години

Къде е Влатко вуйчовото?Който мъкнеше 60 млн откупване от Бошков на вожда? Ако така се управлава,закривай такава държава!

78

анонимен

преди 2 години

Не разбирате ли, че хората нямат пари! 80% от работещите са на 500 лева! И моля ви, не казвайте, че взимаме допълнително на ръка! Тези с малките фирми, и тези с големите не дават нищо допълнително, особено сега в пандемията! Да не мислите, че като вземат кредит, нас ще ни огрее нещо! Като не мога да вляза в магазина, ветър го вее търговеца: и с кредит и без кредит от държавата!

77

Странно

преди 2 години

Малките и средни фирми...не искат кредити...искат държавата да ги остави да се развиват сами !!! Да се спре постоянния тормоз от институциите върху тях ...най вече от еничарите от НАП !!! Стара поговорка : "Колкото по-малко си имаш работа с държавата - толкова по-малко си има работа тя с теб " !!!!

76

Виденови времена

преди 2 години

Жан Виденов ден иде. Хора на опашки не за ваксини, а за купони за храна пред празни витрини на магазини. На есен с песен високи, такси, цени, данъци за обикновените хора, които ще трябва да изплащат държавни дългове и разните заеми по евро фондове пари раздадени на богатите туроператори, хазарт, хотелиери, ресторантьори. Кризата иде на есен ще удари много обикновени и бедни хора, а богатите ще богатеят. Криза и жестока зима се задава Виденови времена.