129

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

С КЬОВЕШИ ...МОЖЕ И "САМО МАШИННИЯ ВОТ"... ДА СЕ ОКАЖЕ НЕЗАКОНЕН...ХА,ХА,ХААААААААА....НИЩО ЧУДНО!

128

Анонимен

преди 3 години

Време е да извършим преход от мутродемокрация по модела Борисов, към една нормална демокрация. Велико народно събрание, нова Конституция и нови хора в държавните институции. На сегашните със закон да се забрани да работят в държавни структури.

127

Анонимен

преди 3 години

Толкова години прокуратурата беше една от бухалките н са мутрите и даже се опитва да продължи да бъде бухалка. Май трябва ликвидиране и поголовно уволнение в цялата прогнила съдебна система, вкл. прокуратурата и смяната й с нова система и нови хора.

126

Анонимен

преди 3 години

те сега целта е и на мястото на главния прокурор да сложат КОМУНИССТ и ще мирясат, БКП ще се бетонира, олигарсите ще са предоволни и ще бъдат оправдани, честито на печелившите!

125

Факт е!

преди 3 години

Ако има съмнения в престъления, прокуратурата трябва или да ги разсее или да ги извади на яве. А Гешевтурата не прави нито едно от двете. За какво ни е тогава тоя каскет?

124

Наблюдател

преди 3 години

Тоя миндебурин, Кутев-сифилистика, продължава в същия тон на Фигуранта да раздухва злоба и противопоставяне в държавата !!!!! ВНИМАНИЕ !!!! Вече не се крият превратаджиите-директно атакуват държавата !!!! Изтървем ли ги - Задунайская губерния !!!

123

,

преди 3 години

Прокуратурата се намесвала...Те цял преврат направиха, превзеха всичко без някой да ги е избирал и сега...прокуратурата се намесвала. То бива наглост, ама чак пък толкова.

122

сУс Мааркооо! РРРРрр

преди 3 години

Кьовеши кога ще идва в България да говори с властите? Вчера каза че иска да дойде.

121

Чудя се

преди 3 години

Абе тоя Кутев не е ли комунист? Какво прави в "неутралното" служебно правителство?

120

Извод

преди 3 години

Щом Фигуранта е пратил щурмовите си отряди да протестират срещу прокуратурата, значи някой прокурор се е издал , че на есен , като падне имунитета на Фигуранта , следва веднага арест за национално предателство ! Тресе се от ужас Фигуранта !!!Гешев си знае работата !

119

Наблюдател

преди 3 години

Докато червения *** Кутев оправдава неадекватните действия на жалкия Радев, сръбския президент направо закла Радев - нарече България "смешна малка държавица" !!! И как иначе, без Борисов сме и смешна , и жалка държавица ! С това Вучич показа колко много " уважава" Фигуранта !!! Хе,хе! Жалка държавица с жалък пРезидент!

118

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът започна бъркотията в страната. Сега комунистите се оплакват, че имало война между институциите. Като са недоволни да ходят да протестират пред президентството. Прокуратурата си гледа работата.

117

Анонимен

преди 3 години

Дано служебното правителство спре купуването на гласове и фалшифицирането на изборите, с които мутрите печелеха изборите.

116

ВОЙНАТА Е ФАКТ!

преди 3 години

КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД--ОЩЕ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ , ПО ЗАКОННОСТТА НА МАШИННИЯ ВОТ И ГЛАСУВАНЕТО , ЕДИНСТВЕНО С МАШИНИ!....НИЕ ОТ ГЕРБ , ЩЕ ОБЖАЛВАМЕ "ВОТА -МЕНТЕ" , И ЩЕ ИЗИСКАМЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТ БРОЯ НА КВИТАНЦИИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО С ДАННИТЕ ОТ ФЛАШ-ПАМЕТТА НА МАШИНИТЕ ОТ КОМИСИЯ ОТ ЕС , ЗА ДА НЯМА ПРЕДВАРИТЕЛНИ МАНИПУЛАЦИИ НА ДАННИТЕ!

115

Анонимен

преди 3 години

Изборите ще бъдат опорочени и отменени! Комунистите никога не са провеждали честни избори. Това е все едно вълкът да почне да пасе трева!

114

Анонимен до ?!?

преди 3 години

Калинке не драскай само глупости ами излизайте на улицата да защитиш това което си написал.Хем ще ви видим колко сте многобройни и да видим кого защитава народа.Ние миналата година ви покахме какво е протест говоря не само от страната ами от целия свят където живеят Българи.Така, че действайте да ви видим колко сте жалки.

113

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата отново действа като политическа бухалка на мутрите

112

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Гешефф е по...вреден и от Тиквата,защото изпълнява на...корумпето нарежданията.Ако си мисли,че ще му се...размине,яно не е с всичкия си.

111

Анонимен

преди 3 години

Който е чист няма от какво да се страхува! Прокуратурата си действа нормално, но гузния и под девет телета вода ще извади за да му е комфортно! Е ще дойде ред и на юмручето да бъде разпитван!

110

герберски трол

преди 3 години

До 115. Абе, пич, не разбра ли, че този коментар за троловете е най-тъпият. Ще ви скъсаме г.за от критики, гадни подли червени ***. Няма да мирясаме.