14

Анонимен

преди 2 години

Математика да не говори за щамове,защото това е медицина.Да говори за статистика и формули.Нови щамове няма,има нови варианти на един и същи щам. Всички са такива от ГЕРБ,готови да плашат населението.Новия щам ,ще означава нов вирус и ние няма да имаме защита.Но засега няма нов щам.Обикновенномтова става след много години.Обикновенно на 100 години.Сппред мен даже в Ноември ще е спокойно,ще както беше преди с гривните епидемии.Сега трябва да се ваксинират максимално хората и всичко ще е наред.

13

2+2=5

преди 2 години

Щамовете с лопата да ги ринеш, само пара да искаш...

12

сто

преди 2 години

За пръв път в историята iматематици "борят" лекарски проблем и то като дават указания на база на неяснокак събрани данни и числа за предимно безсимптомна болест, установявана само и единствено с тест!!! И на база тези неясни числа правят и прогнози :)) Що им давате думата въобще?!

11

Алена

преди 2 години

математиците Витанов и Лъчезар Томов са ми колеги-математици.

10

Анонимен

преди 2 години

С цялото ми уважение към щаба наистина се преекспонираха нещата. Разбирам, че намеренията бяха добри, за да може да издържи здравната система, това е едната страна, но монетата има две страни. Колко хора от страх забавиха лечението си на други заболявания и някои завършиха фатално. Вируса е коварен, едни не го изкарват тежко, но други загубиха живота си. Никой не отрича това, предполагам. Но лично аз исках една сигурност в здравната система. Не коментирам и политическата нотка. Сега е спокойно.

9

Фен

преди 2 години

Витанов е пич. Но простотията не харесва умните.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз за година и половина разбрах, че у нас математиците са най-огладнели и най-безработни. Затова са най-услужливи в повтарянето на пуснати им лозунги. Нищо, че не им е работа. Важсното е да има кой да повтаря и кой, разбира се, да публикува повтореното.

7

Станишката

преди 2 години

Изключително кухо парче

6

Анонимен

преди 2 години

Как пропусна да разкаже и приказката за шараните и как баба меца *** от медеца.

5

Гост

преди 2 години

Подготвяте ли ни?

4

Анонимен

преди 2 години

Само този умник ли не е разбрал, че досега няма нито един нова щам на ковид? Има различни варианти на един и същи щам, ама като прекаляваш с ракията ежедневно и започваш да се изпускаш.

3

Анонимен

преди 2 години

Утре да интервюирате някой водопроводчик за това какво мисли за фючърсните договори и дали са подходящи за хеджиране срещу рискове.

2

Пенка Лайка

преди 2 години

Да ама ще внесем. Аз трябва да събера лайка във фейса и ше се снимам от чужбина. Това е мое демократично право. А ваше право е да боледувате и кой оцелее.

1

Анонимен

преди 2 години

Е как няма да внесем, сега ще прииждат туристи и най-вече имигранти, а с тах и новият щам.