11

Диана

преди 3 години

До Анонимен9А ти като си знаел, че се краде, защо не си сигнализирал прокурора?!...Всички чакате на БОйко, а после той ви е виновен, БСПари гадни...

10

Анонимен

преди 3 години

Ангелов не беше ли директор там?Съвпадениние ли е ,че при ГЕРб се краде най-много ?Ангелов не ли за затвор?Все реторични въпроси оставащи без отговор.

9

Диана

преди 3 години

До Анонимен8ГЕРБ не назначава управителния съвет на болницата! - ако упр, съвет е решил нещо, значи болшинството го удобряват, т.е. болшинството са били съгласно с подобни процедури...И мога да си го обясня - лекарите са твърде заети с работата си за да прекарват часове в решение на неща, които не са от тяхна компетентност...Не е правилно, но смешкото тук е решил, че някакво решение за пари, финансиране не е правилно и не е съгласен, но се е разписал или не се е разписал без да даде обяснение.

8

Балтов е у Пирогов

преди 3 години

До АнонименБалтов е у Пирогов, колега. Но освен да плюнчи там дето слънце на огрява на буци друго не може

7

Анонимен

преди 3 години

Всеки изминал ден се отвращавам все повече и повече от тези хора на които им се възлагат високи постове, а всъщност те са за съд. Ние бяхме може би единствената държава, която си плащаше тестовете и въобще се оправяхме както може всеки. Цялото напрежение отнесоха и все още отнасят лекарите. Респект!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Видимите резултати на ГЕРБ.Решават да откраднат 30млн и само те викат да се разпишеш.

5

До 3

преди 3 години

И какво и е на фамилията?Да си чувал, че тук живеят българи армвнци, евреи, деца от смесени бракове?Или у ваше село такива нЕма?

4

Диана

преди 3 години

Разбира се, че БСП ще използват този случай в атаката си срещу ГЕРБ и то точно сега, когато още тече проверка там, т.е. преди резултатът от проверката да излезе и да каже, че не са открили нищо нередно там...Грозно е, но в БСП всичко е грозно, явно...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

3

Ботокс

преди 3 години

къде ботокса да коментира, и той свикна на бойковите номера - да правят фиктивни събрания, решенията да ги взема друг, а УС да разписва като селски кмет. Този стереотип на работа в държавата трудно ще се изкорени след 12-годишното управление на бойко. Ето вижте номерата с отпуските на шефовете на агенции за сигурност - прости селски номера, вероятно подбудени от буци и компания. Трудно ще изкореним това поведение, но трябва да се почна от някъде.

2

Анонимен

преди 3 години

Оскар ? Бах я в фамилията !

1

Анонимен

преди 3 години

Тази "купчина" от болници още от 1990 (31 г оттогава) винаги е изглеждала порутено и е една яма за пари на ГЕРБ а преди това на СДС, които управляваха здравеопазването