24

Ох, кеф

преди 3 години

Фигурантът станал мега активен. Почти всеки ден се изхожда по всяка тема. Все пак е кандидат на есен. Ех, сладка работа, 13 хил лв на месец. 4.5 години спа, сега за няколко месец се събуди, а после пак сън и едни парички.

23

Анонимен

преди 3 години

Призовавам всички виещи от злоба чакали срещу президента Радев, да излязат на улицата и да изкажат недоволството си срещу него.Тук сте много много силни и многобройни клавиатурни мишки жалки сте и сте една шепа некадърници и неудачници като вашия еднокнижен вожд от Банкя.На истинските Българи искам да кажа на този ден да почетем памета на Ботев и на всички загинали за нашето освобождение.

22

MaйMyнaтa

преди 3 години

Екстра ви е yшaтия, пак да гласувате эа него и Славчо солото

21

Един

преди 3 години

Позор са блюдолизците, неграмотниците, калинки и т.н.

20

Анонимен

преди 3 години

4 години се кри като хлебарkа и сега се разработи заради предизборната си кампания. Смая жерналистите в Брюксел с английски диалект: I hope the situation is critical! :D А Йотова е като бабите на пейките пред блока. Завиждали му.Това изобщо не може да е в риториката на едно Вице.Между другото само в Б-я има Вице.По- скоро прилича на булдог и захапката и е присъща за ромите. На светофара съм,но не можах да се удържа да напиша 2 реда.Живи и здрави на всички, и умната! Всичко ще си дойде на мястото

19

Анонимен

преди 3 години

делата ви бяха да мятате бесилки на мястот където е загинал Левски и да поругавате паметници на културата, да подбуждате едни българи да се бият с други българите, да се мразят и плюят

18

БЪЛГАРИН

преди 3 години

радеф е ПО3ОР!!!

17

до 10

преди 3 години

4 години се кри като хлебарkа и сега се разработи заради предизборната си кампания. Смая жерналистите в Брюксел с английски диалект: I hope the situation is critical! :D А Йотова е като бабите на пейките пред блока. Завиждали му. Това изобщо не може да е в риториката на едно Вице. Междудругото само н Б-я има Вице. По- скъро прилича на булдог и захапката и е присъща за ромите.

16

Анонимен

преди 3 години

тоя дето призоваваше да се избиваме един друг

15

Анонимен

преди 3 години

Заведи ги масово на Околчица , идиоте!!! Тъкмо има спад на болните.

14

Анонимен

преди 3 години

Делата ни се свеждат до едно - пълно подчинение на господарите ,без оглед на националният ни интерес ,налагане на европейските ,,ценности'',омаловажаване на великите ни царе и нашата история ,унищожаване на националното самосъзнание сред младежите и т.н между другото така е било и по времето на Ботев ! Напразно си дал живота си поете ,да бъде вечна паметта ти !!!

13

Анонимен

преди 3 години

До карачанаков......*** тук става въпрос за намеса на чужди войници на частен имот и още повече на чужда за тях територия на наша Българска теригория.Ама предателите като теб това не могат да го разберат естественно, че ще бъде осъдено и заклеймено много глуповато същество ще излезеш.

12

Анонимен

преди 3 години

до 14: не е вярно, за тия години яко чупи хатъра на всички гербери и най-вече човекоядеца.

11

Hikmet Efrahim

преди 3 години

Колко велик еБотевпадвитът твой!Геройството навред еи сега...Но без подвига твой....

10

Анонимен

преди 3 години

На сила ходи напред назад, защото четат ПР му че не върши нищо. Нормално е преди изборите да се опита да шуми около себе си. И да върже простолюдието отново с маневри. Слаба работа. 5г нищо.... на тая заплата ...

9

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора сме с вас, най-достойният президент за последните години

8

Кака

преди 3 години

Който владее медийте държи властта. Затова се плаща на евтини душички да защитават Боко тиквата.

7

За Радев

преди 3 години

Браво на Президента!!! Добре че е той! Омръзна ми от платени *** тук, които се опитват да обърнат мнението на хората по темите. Но народа не е глупав. Цъкайте си колкото си искате тук, нали ви плащат.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Ще мачка той онези дето се появяват отзад като ходиш в тоалетната. Мале, какви прости хора има! просто не е за вярване.

5

Анонимен

преди 3 години

От твоите явно руски завет ...