15

до Handel

преди 3 години

хубаво е да си мислиш неща по информации от вестниците, само че никакви руснаци не са обучавали арменците. Арменската армия си воюва ,тоест поскоро армията на Карабах с остарелите СССР оръжия. Нищо от новопридобитото в Армения не вкараха в бой.. Дори и новитв си самолети су30. Не бъркай обурудването на днешната руска армия с това на армията на СССР от 80 те, с което е въоръжена и БА все още.

14

руснаците са убийци

преди 3 години

Глупости, все едно преди се летеше над империята на злото СССР. Руските убийци свалят самолети не от вчера, през 80те гръмнаха един 747 на Корейските авиолинии. Кръвожадните масови убийства са им заложени генетично на тези стeпни диваци.

13

Анонимен

преди 3 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

12

Анонимен

преди 3 години

Направих си труда и погледнах статистиките.Беларус е на 9то място в света по брой на самоубийства, Русия на 3то, България на 105то.

11

До 11

преди 3 години

То има бе пич, влез в твхните сайтове и чети, ама да не ти стане кофти че все се сърдите като ви се каже че минималната заплата в Русия примерно е 277лв., това също го пише стига да ти се чете.

10

Интересно ми е

преди 3 години

Защо при толкова много новини за Белорусия нямат нито един ред нещо за мизерия в Белорус, за бездомници, за пенсионери ровещи в кофите, за просяци, за безработица, за самоубийства, за престъпност, чалгаризация, за наркомания и прocтитуция, за корупция, за кражби, за хора в Белорус които умират защото нямат пари да си платят лечението и операцията, за изнасилени и отвлечени деца, за родители които колят децата си от бедност и безизходица, за набези над стари хора по селата, за демографска криза, за висока смъртност, за обезлюдяване, съсипана икономика. Нито дума! Що така?

9

Handel

преди 3 години

До 2LOL... Само няколко турски безпилотника за два дена унищожиха цялата армия на Армения, като арменската армия беше изцяло въоръжена и обучена от руснаците.

8

Анонимен

преди 3 години

Оставка на диктатора Борисов, долу ръцете от Лукашенко.

7

Анонимен

преди 3 години

Долу САЩ и ЕС, искаме си Москвичите и опашките за банани преди Нова Година

6

Анонимем

преди 3 години

Американците как отвличат самолети. Президента Радев трябва да затвори небето за краварски самолети. България + Русия = ВНЛ.

5

2

преди 3 години

Ти не се грижи за Белорусия, никой няма да я посмее пипне, има кой да я защити военно. Гледай си жалката умираща държава която е без население, без армия, без икономика, само с няколко острарели американски ламарини за които се изръси милиарди и така и няма да бъдат доставени.

4

Анонимен

преди 3 години

В България трябва да се пускат само руски и белоруски самолети в знак на солидарност с нашите братя. Долу НАТО и ЕС. Да преподпишем Варшавския договор и да бием шута на капиталистите.

3

Анонимен

преди 3 години

САЩ отвлекоха самолета на Боливия защото мислеха, че Едуард Сноуден е на борда.

2

Анонимен

преди 3 години

Българите обичаме Путин, Лукашенко, Радев и Ким Чен Ун. Готови сме на бой за да ги пазим от западните агресори.

1

Анонимен

преди 3 години

Свобода за Протасевич! Долу диктатора Лукашенко!