19

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КАЦАРОВ ПИТА АМА КАТО ПЪРВИЯ ЧОВЕК

18

Анонимен

преди 2 години

Ха на бас, ако тиквеното правителство не спечели изборите, парите от ЕС за борба с ковид ще секнат и съответно вирусът ще изчезне.Но въпросът от какво и защо умряха толкова хора задължително трябва да се отговори.Готови ли сте отговора? Ще е брутално...

17

ха-ха

преди 2 години

Този да не дърпа дявола за опашката.

16

Миро

преди 2 години

И аз питам ,защо имаш проблеми с главата ,често гостуваше на учиндолците по скайпа а знаем какви ги дрънкаха,сега си министър на фигуранта.Хайде отговори ,защо си такова недоразумен..е и ние питаме

15

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от анализ, всички преди него са много зле. Това ще е заключението. Добре, че е дошъл да ни спаси. Да ни каже, че от възрастните се почвало. Ползата от здравен министър се усеща в криза. Този ще е тук за 2 месеца. Дори няма да го запомня.

14

ко вид

преди 2 години

Кацаров да представи анализ защо е още жив.

13

отговор

преди 2 години

защо има толко починали от вируса ли другарю ? ами защото началника ти - фигуранта , дето те назначи , казваше че вирус няма , а Борисов лъжел че го има ! или си забравил гръмките слова - ше ви плашат с вирус дето го няма .

12

До Леша

преди 2 години

Няма човек,който да не знае поне 1 случай на писан починал човек от ковид(който не е)!И.зродите направиха бизнес от нещастието на хората.Също така имам позната,която докато караше ковид беше лекувана по телефона,а когато оздравя GP-то се скъса да и звъни да идва да се ваксинира та да си вземе 10те лв,които му се полагат на човек!

11

Анонимен

преди 2 години

Защото народът е болен ,преди 30 години 50 годишните останаха без работа ,заплати от 3 долара отритнати от всякъде ,че са стари с борба за оцеляване и кучешки живот.Защото на площадите горяха маски и отричаха пандемията и мерките .Сега кого ще проверяват починалите медици ,или господ ,че е прибрал толкова жертви.Отвратително ,грозно и срамно е да се търси сметка за жертвите ,когато точно като този без известен министър и мангърчета лекуваха с чайчета.Рано или късно всичко се връща.

10

Анонимен

преди 2 години

Починалите от вируса не са голям процент.Като цяло в болниците често тъпчат с антибиотици всеки човек, организма не може да издържи на натоварването и човека умира.

9

Хаахх

преди 2 години

Е то тоя е един от виновнците.Интересно че ваксините бяха минали 40 хиляди на ден а сега са наполовина при наличието на ваксини.Да пита и ония министърта на културата кадето палеше маски .

8

Анонимен

преди 2 години

Защото Кацаров лъжеше хората от телевизора при Чалгарите на Слави. Казваше, че във Франция правели тест и ги пращали у дома да оздравеят и никой не правел паника и не приемал болни, а тука приемали болни заради парите и източване на Здравната каса

7

Леша

преди 2 години

Аз съм свидетел, че стар човек (на почти 80г) влезе с перитонит, почина и го писаха ковид.Когато искат могат да си настроят сензитивноста на "тестовете" и да си правят "пандемия", вълни, цунамита и зомби апокалипсиси.

6

Анонимен

преди 2 години

Много е просто.Защото се почна скапаната учебна година в мизерните скапани училища тва е!Трябваше учебната година да се приключи предсрочно и тва е!

5

Иванова

преди 2 години

Защото не лекуваха хората! Защото НОЩ вся страх и те не ходеха на лекар, а тези, които попаднаха в болниците не бяха лекувани адекватно!!!!!!! НОЩ бяха най-вредните през цялото време !!! Трябва да им се потърси съдебна отговорност за нанесени психични щети на хората!

4

Гледна точка

преди 2 години

Според мен обяснението е, че пишат починал от Ковид всеки, който е бил заразен, независимо, че основната причина за смъртта е друга. Това другите държави не го правят.

3

Или защото

преди 2 години

Тъпу.нгерите от ГРОБ начело с ботокса и Годжи всяха такава паника,че побъркаха хората,както и плановите операции и лечение бяха преустановени.Само и само да има ниска избирателна активност на изборите!

2

35675

преди 2 години

Този анализ е важен и наложителен, защото ще даде ориентация за следващите етапи от пандемията.

1

Анонимен

преди 2 години

Защото такива като него казваха, че няма вирус. Не го е срам.