89

военен

преди 3 години

няма ли снайперисти в Беларус ?!

88

коко

преди 3 години

Христова каква е разликата ако те бият бандити плащаш рекет във суджуци,кюлчета злато ако не плащаш те палят и накрая те трепат ИЛи другата страна да те гонят и трепат от властта.Аз мисля че разлика няма

87

Спокоен

преди 3 години

Хайде спокойно. Сценария с Украйна е приключен. Просто ги оставиха да се наиграят украинците и съвсем скоро като спрат транзитите постъпления ще видите накъде отиват нещата. С Беларус няма как да се случи. Той просто няма нищо общо с ЕС, че да се вълнува от мнението им.

86

Анонимен

преди 3 години

Руски ***.

85

Анонимен

преди 3 години

Тоя е некъФ страшен болшевишки ***.

84

Леша

преди 3 години

До 100Coрocпийcки вой да чувам!

83

Леша

преди 3 години

Лукашенко направи много мощен фиcтинг на coрoc и coрocпиитe, на сухо, до лакътя, рязко, злобно ...

82

НЕ Европииец

преди 3 години

Тоя Простакевич или къвто е там бил в радио Свободна Европа и организирал протестите. И у нас един небългарски предател, работил в същото радио организираше наскоро едни протести. Една арменска стелка на хазарочифутите.

81

Севернопадуанец

преди 3 години

В Беларус на бял руски ли говорят?

80

Пфф

преди 3 години

Имаме суверенна държава, която поради залежите си от нефт и газ си е сравнително самодостатъчна. Поради залежите и от поташ /основа на изкуствени торове/ си продава продукцията за около 80% от света. Със ЕС стокообмена е почти нулев. Кой точно е ЕС, че си разрешава арогантния тон към държава, която не може да санкционира по никакъв начин ?! Впрочем, хляба в Минск струва около 50 стотинки.

79

Анонимен

преди 3 години

НАТО ще сцепят Беларус ще стане гражданска война и страната ще се распадне както Корея на южна и северна, а България на северна Македония.

78

Лаещият с кучетата

преди 3 години

Промиването на мозъци върви с пълна сила, давайте да убием с камъни Лукашенко защото така ни нареждат брюкселските демократи.

77

Сплескан натовец

преди 3 години

Където стъпи краварския ботуп само разруха и братоубийства ,ой нйи докара войни и напрежението тука всички си беше спокойно и тимхо преди пшсомняте ли си ,в момента в който ФАЩ стъпиха във източна европа започнаха конфликтите !ФАЩ и НАТО вън не ви щем войните и майданите превърхюнахате всичко във руини където стъпите проклети да сте !

76

Българин

преди 3 години

Лукашенко слага националния интерес на първо място. А това е да има стабилна държава, която се управлява от вътре, а не от вън.

75

sd

преди 3 години

лукашенка и жужака ще свършат като Саддам, Кадафи, Милошевич.........

74

Помнещ

преди 3 години

Само Америка си го мисли това!-:)))

73

Йово

преди 3 години

Надали Лукашенко превръща Беларус в С. Корея но със сигурност се опитва да я спаси от евроатлантическите ценности от вида на гей паради и лизби изстъпления, както и от хомосексуални бракове. Може би на западните демократи либерали и антикомунисти не им харесва че Беларус е една чиста държава и че не се церемони с престъпленията на разни роми и араби, а може би им пречи че Лукашенко не си отвори държавата за клетите бежанци от С. Африка и Арабието които да тероризират местното население.

72

Анонимен

преди 3 години

Този Протаскевич трябва да е благодарен, че само го арестуваха, в САЩ такива като него полицията ги разстрелва.

71

Ангел

преди 3 години

Ако Американците бяха приземили полет за да арестуват Сноудън ,реакциите щяха да са съвсем други .Тези двойни стандарти си ги заврете от зад .Ако просперитета на България зависи от обедняването на САЩ ,ЕС или Русия и аз имах необходимата власт да го постигна.Ще избия всички хора по света ,като започна от децата и жените .Само за да направя България сила номер 1 !!!

70

АТАКИСТ

преди 3 години

В програмата на Атака е заложено оттегляне на България от НАТО и ЕС и добро партньорство с Русия, Китай и другите дъжави без САЩ и ЕС.