33

До Чебурашка

преди 3 години

Русия е по-добра от САЩ във военните и космическите технологии и във физиката!!!Но ти си *** като гъбена чорба и не ги разбираш тия неща!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Да, Чебурашка! Вече започнаха. "Кеприкърн Уан" беше вдъхновението. И да прасна едно ефирно продължение. Русофилската маладьож явно не знае, че имаме наш космонавт кацнал на Луната - и това е доказано. Никакви хамерикантци, никакви ***. ;)

31

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаОт самите американци почва "конспирацията", усъмниха се стабилно за "ходенето" до Луната :)) Разбира се за това още повече спомогна новината, Че НАСА забравили как са отишли на Луната, явно тогава са били по напреднали в технологиите, просто забравят :)) Гледах клипче от 5-тата им "мисия", двама космонавти, една тубичка се развява, ще кажеш има вятър на Луната, смех :))

30

До Чебурашка

преди 3 години

Крим е руски, свикна ли..............Русия няма да остави Крим на фашистите в Украйна!!!!

29

Анонимен

преди 3 години

До факт +++++Провери си фактите ба цъpвyл, не е кацнал а се е забил няколко метра под лунния грунт. Състояние разбит на хиляди парчета.

28

До Чебурашка

преди 3 години

Много си зле, братчед................пий си хапчетата и ходи редовно на психиатър.............русофобията ти е патология!!!

27

за Луната

преди 3 години

Луната почти няма атмосфера..............следователно там не може да има вятър, но режисьорите и сценаристите от Холивуд показаха знамето на САЩ да се вее..............все едно на Луната има вятър...................хаха....................голям смях!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

С каквото се захванат американците го постигат. Затова са велика нация. Не са като руснаците да се лутат насам и натам. Строиха 75 години комунизъм накрая фалираха и започнаха да строят путнизъм. Днес путинизма докара нещата отново до фалит и не знам следващото руско салто мортале накъде ще бъде.

25

факт

преди 3 години

Първият космически апарат, кацнал на Луната е руския "Луна 2 "..............1959 г.!!!

24

фактите До Чебурашка

преди 3 години

1.Земята не е плоска, а си е сфера!2.Русия е велика и непобедима, Крим е руски завинаги........скоро Аляска може да стане руска територия!3.Путин е велик политик, така е!4.Доларът е само една хартия без златно покритие и се печата от една мафиотска и масонска организация.........ФЕД!!!5.Икономиката на САЩ е балон и скоро ще се спука!6.Спорно е дали САЩ за изпратили човек на Луната!!

23

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка: Яворе, т.е. г-н Бахаров, отлитай!

22

Анонимен

преди 3 години

Д.Ф.К.: Гледа ми се научна фантастика!

21

за Луната

преди 3 години

САЩ никога не са пращали астронавти на Луната............има едно голямо доказателство за това.......на снимката на американеца уж на Луната.........американското знаме се вее, все едно има вятър, а на Луната няма вятър..........защото Луната няма атмосфера, като тази на Земята!!!

20

Анонимен

преди 3 години

4 дни преди смъртта си(1999) Стенли Кубрик признава, че е снимал шоуто на Луната.

19

Анонимен

преди 3 години

При толкова откровена простотия, разрастваща се на Земята, каквото и къдрюето да каца из космоса и при нас ще си остава под секретност без никаква достъпна за п рос така информация.Простият ум е ужас, ужас, ужас.

18

Анонимен

преди 3 години

Холивуд са най-добрите режисьори! - Джон Кенеди

17

Анонимен

преди 3 години

Джон Кенеди: Можете ли да го заснемете?

16

Анонимен

преди 3 години

Анериканците и руснаците са братя, поставени в разична жизнена среда. Съревновават се, мръщят се, цупят се, но братството си е братство. Божа работа.

15

5 думи

преди 3 години

ние ходим ме на луната

14

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Защо след като направиха няколко успешни полета с...кацане на Луната между 69-та и 72-ра година,спряха до тук.След това 40-сет години само в...околоземна орбита.Явно силите и...интересите не са били достатъчни за едно по...осезателно присъствие в...окололуна орбита.Технологиите трябваше да се развият още за да се подсигурят положителните резултати.Предстои нов...скок и той ще е в близките десетина години.