38

Анонимен

преди 3 години

Америка мисли, че е велика, но Тръмп само обеща, че ще я направи велика, а дали ще стане при Байдън...

37

Споко

преди 3 години

Много по-зле ще става.

36

Капиталист

преди 3 години

Комунизме, комунизме, тръгни си комунизме, тръгини си най-после да дойдат едни яки капиталисти да ни дават пари да живеем в материално богатсво.

35

Анонимен

преди 3 години

Чичо Джо ако беше безработен, веднага го назначаваме в Бг, ама той си намери неква работа в Белия дом.

34

Анонимен

преди 3 години

СССР за 40 години видя сметката на запада и на капитализма. Навсякъде на запад животът винаги е бил мизерия за обикновения човек, с изключение на 20 добри години след ВСВ, когато изкуствено трябваше да поддържат по-висок стандарт от СССР, но 80те балона им рухна и от тогава западът навлиза във все по-дълбоки кризи. Разграбването на източния блок им даде малко въздух, но този път агоинята е необратима. Западът и САЩ изтичат в канала, а пандемията никога няма да свърши за тях.

33

Анонимен

преди 3 години

Чакайте комунистите да ви дадат пари, ще има дълго да си чакате. Ако бяхте избрали демократи, като чичо Джо, щяха да ви помогнат във финансовата криза, ама вие нали сте много умни и избирате само чалгари, мафиоти и сталинисти.

32

Анонимен

преди 3 години

За тия пари ще напрайм горната джука на мойта с хиалурон. То и с десен прав става, ама след седмица подутото спада и трее пак.

31

Анонимен

преди 3 години

Страните от Г-20 са похарчили над $13 трил. за подкрепа на своите икономики. В САЩ бюджетните разходи за борба с вирусната криза достигат $5 трил. В света миналата година реалната икономика падаше, но финансовите пазари растяха. Общата капитализация на корпоративния пазар на ценни книжа достигна 100 трилиона до края на годината. Фондовите индекси на много водещи корпорации нарастват експоненциално през годината; така, акциите на корпорацията Тесла на Илън Мъск са поскъпнали с 9 пъти. Този "пир по времето на чумата" обаче не е безплатен. Ще трябва да се плати.

30

Анонимен

преди 3 години

А как е в Скандинавия, а как е Скандинавия?

29

SHEFA

преди 3 години

П.П-НЕ СЕ ПЛАШИМ К0ГАТ0 СМЕ ПРАВИ.

28

SHEFA

преди 3 години

НЕ ИМ СЕ ДАВАТ ПАРИ НА ТИЕ-ВСЕ НЯКАКВИ 0ПРАВДАНИЯ СЕ НЕЩ0 ЩЕ ИЗМИСЛЯТ.-АМА КАТ0 СТАНЕ ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТКИ И ПРЕМИИ СЕ МРЪЩАТ.-К0ЛК0 ХРА ИЗ.МРЕХА ПРЕД ВРАТИТЕ НА Б0ЛНИЦИТЕ?-А И ТАКИВА СЪС ЗАКЪСНЯЛАТА МЕДИЦИНСКА П0М0Щ.-Б0ЖК0В Д0БРЕ И Г0 КАЗА НА МИРЛЮБА БЕНАТ0ВА-КАК ДЕЙСТВА ДЪРЖАВАТА.ИЛЧВСКИ СЪЩ0-И АЕ В ПР0КУРАТУРАТА.-АМА НЕ СТАВА ТАКА БЕ-Б0ЖК0В ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ-Т0ЗИ КАТ Г0 ПИТАХА ДАЛИ Е В ДЕПРЕСИЯ-Т0Й КАЗА АЗ НЕЗНАМ КАКВ0 Е Т0ВА-Т0Е Е ЖЕЛЕЗЕН-Е ТАКИВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ-НЕ СЕ ПЛАШИМ-

27

Анонимен

преди 3 години

Веднага прайм турбото на бенвето.

26

Shhshh

преди 3 години

Кутев, испански не ти трябва да прочетеш статията

25

Анонимен

преди 3 години

1500 лева само латекс и частично една стая !Ремонт може да се направи ако се сложи още една нула !Тази държава ако може да се нарече така, нищо не съм успял да получа, единствено взима по точно граби народа!*** до нас нищо не работят, от помощ взимат повече от мен работещият!

24

Анонимен

преди 3 години

Само да ми ги дадът на по десетолевки, че в нашия квартал трудно развалят пари.

23

Анонимен

преди 3 години

На лизинг са. Първите пет години - гратисен период.

22

Анонимен

преди 3 години

И ваучери за храна отделно всики месец,не се праветеТе навън вече се хапят сами от голод

21

Shshs

преди 3 години

1400 му трябва само на онзи щойто не говори Западен език. Родените след 90та масово владеят Испански, Немски или Френски, а по-умните и програмират. Останалите не разбират смисъла на отворения пазар и чакат "държавата" като удавници. От гледна точка на икономиката, ако не вкарвате пари от чужбина сте чисто и просто тежест.

20

Анонимен

преди 3 години

Къде ги дават и от колко часа?

19

Анонимен

преди 3 години

Трябва да дадат еднократно 1400 и всеки месец поотделно, плюс ваучери за храна като в САЩЗначи ваучерите за храна са отделно