192

Далай Лама

преди 3 години

Ами грамотността не е като да носиш ковчези по площадите !

191

Йотова

преди 3 години

Усеща се завръщането на държавата и нормалността !

190

Анонимен

преди 3 години

Провокация . Пропаганда.

189

неграмотни

преди 3 години

Така се получава,когато човек не си е на мястото и изобщо не знае защо е там. Това не е като да носиш ковчези и да се подиграваш с хората.Сега се вижда кой колко струва и какъв е в действителност,защото се видя,че са *** и продажници на един човек. Но все някога бумерангът ще се върне и при тях и тогава ще видим.Да вземем да хвърляме яйца и домати,то какво друго ни остава...да видят и от другата страна как е.Съсипията върви с пълна сила и не спира.Трябва да ги изгоним и да не ги допускаме.

188

цоко

преди 3 години

Мъка ,много мъка другарю Минеков неграмотен ,а министър не е като употребата на огнена вода.....................

187

Глок

преди 3 години

Картинката на Радев се изясни,няколко неграмотни комуниста,един културист и неуспял в нищо Минеков.

186

Пак по Борисовски 2

преди 3 години

Онези, които в София, протестираха срещу Борисов, сега май ПРОДЪЛЖАВАТ да са с арабски маски, като някакви педдрази и кадъни, Роби на араби..НЯМА никаква разлика да стоиш в РЕСТОРАНТ и магазин... Ако някой ***- ***.йм.уна пренася вируси, може да те зарази и на двее места... Оня нека си носи маска, да не ни заразява...Но ние, ЗАЩО ще носим маска в магазина ???

185

Анонимен

преди 3 години

За калинките на ГЕРБ знаем. Ама за тези на "Промяната"нямам думи. Тези едни грамоти объркаха!!! Цял автобус от Гърция го карантинираха заради заповед на здравния министър, дето не го кефело да бъде такъв. Този с дипломата от Харвард не знае за обичайното ниво на отписваните вземания на НАП и причните. Не знае, че НАП следи софтурно за свърхналичности в каси и на материални запаси. Премиерът имал информация за подслушвания на политици, но само потвърждава,а не предприема действия. Майка ни жална!

184

Анонимен

преди 3 години

каквато ни е културата такъв ни е и министъра...

183

Анонимен

преди 3 години

Грамотата се състои от две описателни части 1 за какво и 2 по какъв повод. Грешката е във втората част: В грамотата Ден на просвета и култура и славянската КНИЖОВНОСТСВЕТИТЕ братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и славянската книжовност вместо ориг. име "Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност"(пропускам слепени думи, липса на пунктуация и на пълен член) РЕШЕНИЕ РЕЖЕ СЕ ГЛАВАТА по ISO!

182

Анонимен

преди 3 години

Грамотата се състои от две описателни части 1 за какво и 2 по какъв повод. Грешката е във втората част: В грамотата "Ден на просвета и култура и славянската КНИЖОВНОСТСВЕТИТЕ братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и славянската книжовност" вместо ориг. име "Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност"(пропускам слепените думи и липсата на пунктуация и пълен член) РЕШЕНИЕ РЕЖЕ СЕ ГЛАВАТА по ISO!

181

Анонимен

преди 3 години

Българският език е изхвърлен в коша за ***. Само отидете на една детска площадка и слушайте децата как общуват помежду си - с две български и една английски думи.

180

Анонимен

преди 3 години

Прекалено се е доверил на калинките ,оставени му в наследство , вместо да ги уволни ! Пък може и да е нарочно от страна на калинките ,но е малко вероятно , поради интелектуалните им дадености .

179

истина

преди 3 години

Отровното трио, което се скъса да плюе управляващите за щяло и нещяло се видя същност какво представляват - циркаджии.

178

анономен

преди 3 години

Ех бедни ми Минеков. Таз алчност не можа да я превъзмогнеш:))))))))))) Искам мамо да съм министър. Ей на. Ама то слобоумно и за лампион не става.

177

Stoedin

преди 3 години

Некадърни алкохолици.

176

Анонимен

преди 3 години

Е, то на три ракии, какво да отпечатат друго, сътрудниците на Минеков - бирата.

175

Анонимен

преди 3 години

Еми , какво да се прави . Такъв е учиндолския *** умнокрасив матрял.По-зле ще става, няма страшно.

174

Анонимен

преди 3 години

Имайки в предвид правописната немощ на повечето пишман журналисти тук, заглавието направо ме развесели! Дерзайте!

173

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли снимката как Минеков спи а наоколо - пищови, гранати, евра, долари, златни кюлчета... и една ннааддуупена кака! Много е добра!Да не си я е публикувал той? Нали е БОГА на фалшивите новини!?