18

ГЕРБ + ДПС = чума

преди 2 години

Ортаците ГЕРБ и ДПС направиха така, че никой не гледа животни, защото няма смисъл. Къде-къде по-лесно е да се лапат евросубсидии, естествено, като се отчиташ чинно на една от двете мафиотски структури.

17

Анонимен

преди 2 години

Свободни кошко, щастливи прасета, прави краставици... идиотия след идиотия за спазване. Накрая, яма що така убихме малките ферми! Как да има човек фрма, като всички пасища са подарени наши хора за да вземат субсидии?!? Къде ще пасе добитъка? Как да садиш нещо, като мутрите накрая минават о при ират реколтата. Ако не са мутри ще сс ***. Дори да произведеш нещо, големите търговци го изкупуват на безценица и те прибират печалбите. Всичко е сбъркано генерално!

16

Хахахаха

преди 2 години

ГЕРБ в пълната му прелест :)

15

Анонимен

преди 2 години

Парите от ЕС за проекти отиваха в едни селски тари кати и чоба ни.Засаждат се две дръвчета, а се отсича цяла гора.Много виртуални животни се развъдиха, а реално се напълни багажника на Жипката на Бибитко с кюлчета злато.

14

ЕС

преди 2 години

България е в ЕС не да произвежда, а да купува западни стоки. Разрешено е да произвежда само евтини черноработници и евтини пpocтитутки. Западът може да произведе предостатъчно стоки и продукти, България ще внася.

13

да бъдем европейци

преди 2 години

Чудесен повод да се насочим към развитие на електронния селскостопански сектор ?

12

Анонимен

преди 2 години

Останаа *** само в Банкя и на Герена....

11

Анонимен

преди 2 години

Ем, Баце изтрепа свинетe, козите, овцете и вся и всьо с измислени 4yми, че да осигури пазар на ГМО траша от Европа. ГЕРБ е най-голямата болест от Освобождението до днес.

10

ЦИНИК

преди 2 години

Тряа ви каа и още повеке жа са свий дживотновъдството и зимиделиету. Малце са таквиз кът мен будали кадя още са занимават с тва.Сичко стана тарикат бря ! Секи иска у градо,чиновник,ченге,меринджей, ама никой не еб,,ва дъ копа и гледа офце и крави.А секи иска пръжола,кисело мляко ,сирене,кашкавал.От кадя бря ? А лимонадътъ и колата у магазиня струват по скъпо от литър краве млеко бре.И таз година карам и съ отказвам.Ич ми ни требе повеке агро.

9

България

преди 2 години

Зимбабве.

8

Анонимен

преди 2 години

Преди 89та нямаше никакви субсидии за селското стопанство, България произвеждаше селскостопанскиа продукция и изнасяше по цял свят и на изток и на запад, цяла Русия консумираше български продукти, а от там идваха военни технологии, суровини, газ и нефт.

7

Анонимен

преди 2 години

Самосвиха го, да продадат едно месо на един човек

6

Леша

преди 2 години

Ще ядете на Гейтс месото ...изкуственото. Докато преживяте, може да благодарите на Бау и всички крипита от НПО-та. Само да попитам - конспирации, а?

5

Анонимен

преди 2 години

Бойко е виновен.

4

Диджи Биджев

преди 2 години

Да си разработим диджитъл агрикълчър с американски компютри и американски интернет? Никой не пише на руски компър и руски интернет, всеки пише на американски компютър.

3

Тодор Живков

преди 2 години

Яжте банани!

2

Момо

преди 2 години

Ако махнем и виртуалните животни ще се свият с още толкова...

1

Анонимен

преди 2 години

След разкритията на Илчовски ще се свият още 40%