43

Професор Шломб

преди 3 години

Браво колежке, изкарахте ли за една вноска за кредита? Наред е доктор Бацилова да се изяви.

42

???

преди 3 години

Ако всички се заразят с колко ще намалее населението на Земята? При хората на възраст 90+ години умира един на всеки трима заразени. При 80-89 годишните умира един на всеки пет заразени. При 70-79 годишните умира един на всеки 7 и половина заразени. При 60-69 годишните умира един на всеки 17 заразени и т.н. при 20-29 годишните умира един на всеки 1037 заразени. Засега в България умират 4,6% и се възстановяват 95,4%, но при много малък процент на заразените сред най-възрастните.

41

Анонимен

преди 3 години

не вярваме на гломб или *** продадените на биг фарма уж експерти. който иска да мре до 5 години, да се боде с която иска. в сащ хората умират като мухи от ваксините - здрави хора. след 5 годин ще стане ясно с колко ще намалим населението на земята. Бил иска оне с 10-15%, после качи до 2030 с поне 20%. който както иска да интерпретира вече.. информация има. който иска, да чете, който не иска - да слуша гломб/пломб и сие

40

Анонимен

преди 3 години

ХМММВчера гледам откритите заведения препълнени.Хората консумират всякаш са държани на въже.Ако наистина има ковид би трябвало да е леш.А не е така .

39

Анонимен

преди 3 години

Айде, ново 5. Тъкмо почнаха да се пооправят нещата, започна да се забравя вируса и новия щам ЧУКАЛ НА ВРАТАТА..... Страшно се изтръква това.

38

Ваксината

преди 3 години

Ще плащате на турчина от Германия за ваксина и той ще ви пази.Няна страшно.

37

Здравният Министър

преди 3 години

Маските нямат почти никакъв ефект, ама си ги носете там...Ха-ха, изключително забавна "пандемия"!

36

Анонимен

преди 3 години

до 38 - нито CDC нито EMA за момента не дават индикация за връзка на ваксините с автоимунни заболявания. Текущите препоръки за хората с такива е да се ваксинират заради повишения риск от смърт от ковид спрямо останалото население.

35

Анонимен

преди 3 години

Значи и лятото ще наръсят с някакъв грип самолетите на Нато,и ще ни тероризират с 7-мата вълна. Вчера и днес небето е наръсено от самолетите на Нато. Как смятат нашите политици трябва ли да напуснем Нато,и да си пазим небето чисто,за да не ни ръсят отрови и вируси от небето,и да ни контролират климата? Мълчат си,и всички до един са съучастници.

34

Генадий

преди 3 години

Ще емигрирам в Африка, за да избегна вакс безумието. Между другото защо *** от Япония само 1-2% са ваксинирани? Как са такива дълголетници без дара Божий дара на Пфайзър-Бионтек?!

33

Leclerc

преди 3 години

До 36: защо, ти от лаборатория ли имаш твоите познания? Аз съдя по себе си, че за мен като категоризиран и в трите категории, считам за себе си по-опасно да си сложа ваксина отколкото да прекарам вируса. За теб може да е обратното. И с право може да процедираш както прецениш.

32

Анонимен

преди 3 години

Бързо под юргана презглава.

31

Анонимен

преди 3 години

до 33 - ти пък откъде знаеш? вече всички почнаха да говорят наизустени фрази от фейсбук...

30

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ИМАТ ПРОБЛЕМИ ЗАЩОТО СА 80% ТУРЦИ

29

Анонимен

преди 3 години

Ами не отваряйте вратата, тъъпунгери!

28

Leclerc

преди 3 години

Да си млад, без хронични заболявания и преболедувал и да се ваксинираш е като да си сложиш таралеж в гащите. Точно за првболедувалите ваксината е с най-голяма предпоставка за автоимунни заболявания

27

българин

преди 3 години

А помните ли какво обясняваха от щаба? Помните ли как "научно" се аргументираха оня брадатия, Ангел Кунчев и оня мустакатия, с многото дипломи, Тодор Кантарджиев?Трябва от всеки който влиза в България да му се изисква отрицателен PCR тест, защото само така ще се опазим от британския вариант на вируса!Това му беше "научното" обяснение!И сега какво? За какъв дявол се изисквт още тестове? И то от новия здравен министър, който уж е по-умен?Добрата новина е, че имаме имунитет вече.

26

Ваньо

преди 3 години

1, вирусът си е съвсем истински. Аз се чудя как много от колегите ми на моята възраст (20-30) се ваксинираха! Манипулирано население. И без никой да ги е насилил. Е и? Какво спечелиха? Тук в България никога няма да се наложи терора, който бе налаган в Западна Европа по простата причина, че за добро или лошо сме диво племе, vaccine hesitant, както ги нарича Economist. Прибавяме и тоталния дисреспект и скептицизъм към политическата каста. Аз изкарах вируса леко, не смятам да рискувам с ваксина.

25

АЛОООО

преди 3 години

НАЧЕТЕНИТЕ И УМНИТЕ!!!!!Я МИ ОБЯСНЕТЕ, КАКВО ОЗНАЧАВА ИЗЧАНЧЕНАТА ДУМА: сенквенираме ???ЧЕ МИ Е ПЪЛНА МЪГЛА И ИЗОБЩО НЕ Я СХВАЩАМ .....А ДАНО НЯКОЙ УМНИК МИ РАЗГАДАЕ ЗНАЧЕНИЕТО Й....

24

1

преди 3 години

Фалшива пандемия. Несъществуващ вирус.Всеки да си прави сметка за умствения капацитет на отделния индивид, като вече втора година такава очеизчовъркваща лъжа, нагласени факти, неподходящи тестове, хиляди крещящи лекари с петиции по света да се осъзнаете, изчезнал грип от нищото, приятел лекар ми вика еми има натиск отгоре за помпане на бройки и да ги преследваме за ваксини. И още има хора с маски в колите си даже. ГЛОБЯВАТ ВИ ЧЕ НЕ НОСИТЕ ПЛАТ ЗА 8 ст. на лицето си. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.