69

Валеца

преди 3 години

И жабарите много са ,,прогресирали,, като гледам;) От Модуньо през 58 г., до тия наркоманчета сега... Но както казват всяко нещо с времето си, независимо какви индивиди ражда това време...

68

До 83

преди 3 години

Твоето е Дънинг-Крюгер.Изксзвсш се като музикален експерт, а коментираш характерологични характеристики на база видяно на сцена. Иначе, Фреди знаеш какви сексуални предпочитания е имал.А знаеш ли, че е хващан с кокаин.Ко правим.Спинозен наркоман. И щом не слушаш определена музика и не си музикант не се изказвай "компетентно".Не ти харесва и толкоз. Иначе, ако изобщо си слушал Ръш сигурно и тях ще ги оплюеш, а са любимци на музикантите, защото те оценяват качествата им като музиканти.

67

Излагация

преди 3 години

Момичето има талант, но както винаги, са и накачурили един отбор некадърни ченгета и песента изобщо не ставаше. Обаче някой е натиснал за конкретен музикант, друг пък за конкретен текстописец и резултатът е една калпава от всякъде песен и измъчено звучене

66

aa1830

преди 3 години

До 78: по-добре момиче с пижама да ни представи, отколкото мъж по зърна и кожени презрамки с неква никва песен. А колкото до нашата песен - ако този конкурс беше музикален, щяхме да сме първи, и то не само на тази Евровизия.

65

До 77

преди 3 години

Наркомани и какво? Това как се отразява на величието им? Дори и ти ги знаеш, нищо, че не ги слушаш. И се слушат десетилетия наред в целия свят. Това какво ти говори? И това по поведение на сцена и мизансцен да определяш кой какъв е е супер плоско.Така и не разбрахме ти какво слушаш

64

Анонимен

преди 3 години

Излагация, тая повлекана ще ни представя. С тая визия на дрипла са ни помислили за клошарите на Европа. Никаква класа, никакъв финес. Тая е безгласна буква, да ходи да пее в някоя квартална кръчма :)

63

Анонимен

преди 3 години

Не си отишла там на училище. Отишла си да представиш Бг. С такава измъчена песен просто нямаше шанс.

62

Анонимен

преди 3 години

нашата ако си бе облякла пижамата щеше да вземе доста пари за реклама за лека нощ.

61

Анонимен

преди 3 години

отвратителен нагласен конкурс.а тези бездарници от Италия самозащото бяха о*б*ратни ли ги сложиха първи.а нашата заспала песен..да не говорим.

60

Анонимен

преди 3 години

Не знам за какво се пее в песента. Не беше на майчиният ми език...

59

До 65

преди 3 години

Хайде сега и наркомани. Това показва, че съвсем не си в час с музикална история и различни стилове.Молескин го играеха като стайлинг рок група от 70 те. Но ти това явно няма как да го знаеш, защото за теб музика е това, което се пуска по Войс и евентуално планета. Където изпълнителите са чисти и непорочни. И песните им ги забравяш след два месеца. А иначе Молескин са печелили Сан Ремо. Страшни музикални инвалиди са тия италианци.

58

публиката

преди 3 години

Какво предпочиташ от чужда песен , не ни интересува. Разбираме, че си на хранилка в България , а си мислиш за Русия , Китай, Венецуела Сърбия . И мислиш , че ще ти дойде времето.

57

Анонимен

преди 3 години

Песента на момичето беше посредствена дори за стандартите на евровизия

56

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали е като училище, но е нагласен политически конкурс. Никой не гласува за песен, а за държава според политическите симпатии.Щеше да е по-добре, ако не се знаеше коя песен от коя държава е, макар че няма как да стане. Но на бас, че тогава вотът щеше да е съвсем различен.

55

До 65

преди 3 години

Това ли ти е аргументът? Сигурно класиката, операта и джазът и те са за 90годишни. И който ги слуша не разбира от музика.И Адел е ужасна певица. Виж и песните само за пенсионери. Пък и Селин Дион.Човек отхвърляш и не си запознат с огромна част от музиката и след това се изказваш от позиция на експерт.

54

аа1830

преди 3 години

Най-важното е за нас като нация тя да е победител. Предпочитам хиляда пъти песента ни даа е такава и да е представена достойно, отколкото няква лигавщина ала Кончита и да сме първи. А и благодарности за Португалия, Гърция, Молдова и Сърбия дори. За гоуемите ни сръбски братя от Сев. Македония едно голямо нищо.

53

Ф.С.В.

преди 3 години

Ех бяхме "почти" първи-ех ех ))) -явно на зрителите им се е приспало от песнята и пижамата,,,хм)

52

aa1830

преди 3 години

Нашата песен беше класи над всички останали. И като смисъл (за който може да мисли) и като представяне, без голотии и шарении. Момичето я изпя невероятно и за мен тя е победител. За съжаление този конкурс има малко общо с музиката.

51

До 57

преди 3 години

Ако си на 90 години, звученето на тази песен може и да не ти харесва. А, ако не си, значи нищо не разбираш от музика.

50

Майна

преди 3 години

Който не оценява Нашата песен - ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ОТ МУЗИКА. ТИЯ СЛУШАТ ЧАЛГА И МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е МУЗИКА! ХА ХА ХА ХА ХА!