48

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Пазете се от влагата. Влагата е умишлен предизвиквана от разни л а *** ари от еврейски произход. Гъделичкането като метод за справне с вируси и лужевируси е мой патентован метод за лечение. Хилете се семейно !

47

Анонимен

преди 3 години

Не му харесвал да бъде министър, но приел. Ох, като го кажат това все едно слушам някоя певачка - "От тригодинишна пея, талант просто"

46

Анонимен

преди 3 години

Този министър е срам за професията

45

Анонимен

преди 3 години

До ФАКТИ"Слънцето и ултравиолетовите лъчи убиват вирусите"В Норвегия, Дания и Финландия няма слънце, но пък има мерки :)

44

ФАКТИ

преди 3 години

Слънцето и ултравиолетовите лъчи убиват вирусите. Високата влажност е положителен фактор за разпостранение на вируса/Индия/.Излагането на Слънце много бързо повлиява нивото на вит.Д в кръвта.При всички жертви на Ковид19/без изключения/ е забелязано дефицит на вит.Д.В Индия хората са с покрити тела и въпреки топлото време, вероятно също имат същият дефицит.Преди когато ползваха Ивермектин-нямаха нито много заразени,нито мъртви,В момента,когато някакъв техен политик замени ИВМ с Ремдесивир-пламна

43

не разбрал

преди 3 години

А кога ще си замине вече този "вирус", понеже след затоплянето следва захлаждане и по тази логика.............?!

42

anonymous

преди 3 години

Колко е само жалък този "министър"!Не може да преглътне,че негова заслуга в борбата с короната няма,пък камо ли да признае,че старите успели да овладеят и 3-та вълна,та сега тръгнал да се оправдава с времето.Дребна завистлива душица и мижитурка.

41

аман вече!

преди 3 години

Да и се невиди и пандемията! Все умни глави са се събрали в служебното правителство и в президентството. Толкова ли не могат да спретнат на тази пандемия някой компромат, незаконно СРС или чекмедже с кюлчета, та да се изчегърта като ГЕРБ!

40

Анонимен

преди 3 години

Въпреки това познавам здравната система много добре... А, познаваш ли твои колеги, които се отказват лечение, защото е скъпо и нямат достатъчно пари, за да го проведат по (учебник) рецепта. Познаваш ли мед. работници които се разказват от кабинет на кабинет, без да могат да получат ефективна медицинска помощ. Познаваш ли купени болести-бизнес, който много върви.

39

Анонимен

преди 3 години

Където пръскат, там има ковид 19.Елита, който ви мисли само и единствено доброто- патентовали са го хората. Да ви го пръскат, а после да ви боцват и баш-баш експерименталните си препарати.

38

Анонимен

преди 3 години

Нещо в Китай, Ухан- пандемийка?!?"Ваксини" по време на "пандемия"?!?2 години грипна пандемия?!? п.п. всички корона вируси са грипни.Наплашените зомбита не могат да мислят критично.

37

Анонимен

преди 3 години

2 години пландемия-чума, която не спира!, а само отстъпва лятото... на по-високите градуси.....Съд и затвор за всички поддръжници на изкуствената пландемия!!!

36

Влак GT

преди 3 години

Стойчо, Стойчо... Като ти гледах снимките мислех, че си над 70 и те мори старческа деменция, а ти си бил много по-млад, но явно никога не си бил по-умен. Обзалагам се, че си влязъл да следваш медицина по буква "Ж" и"з" и не знам защо те пишат доктор, когато нямаш докторат, а и не си бил лекар. Грешка на аборта.

35

реалист

преди 3 години

В индия нали е студено и те резултата

34

Анонимен

преди 3 години

Аз съм просm и не съм учил медицина,но съм наясно,че не зависи от времето.Ученият доктор прочел някъде общо написано за вирусите, че се повлияват от топлото и сега хвърля поредната пушилка. Не му вярвайте! Няма общо времето или сезона. Тизи вирус не изчезва с топлото време за разлика от грипните вируси. Доктора е чул някъде, че вируса е обграден от липиден слой или от мазнини и очакаванията в гайдлайните бяха при топло време да изчезне защото мазнините се повлияват от топлината.Няма връзка с t C

33

Анонимен

преди 3 години

naistina mnogo loshi rezultati. prognozata beshe za masov barz mor na komunistite, a te ojiviaha i chuvat daje. i ne iskat v krematorium.

32

Слушах го в новините

преди 3 години

ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО НАОБРАТНО, КАТО ДЯВОЛА И ВСЕКИ КОМУНИСТ! ТОПЛОТО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА БИЛИ НАВЪН! ТО В ИНДИЯ ДА НЕ СА ЗАТВОРЕНИ В КЪЩИТЕ???? ИСТИНАТА Е, ЧЕ НАВРЕМЕ СЕ НАЛОЖИХА НЯКАКВИ МЕРКИ, КОЛКОТО И ДА СА ЛОШИ! ЗАЩОТО АКО ГИ НЯМАШЕ, ТУК ЩЯХА ДА СА ОНЕЗИ С ПОЛЕВИТЕ БОЛНИЦИ И СКАФАНДРИТЕ С КИСЛОРОД! ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ЧОВЕК Е НАЯСНО, НО ПО ТЕЗИ МЕСТА ИНТЕЛЕКТА Е ДЕФИЦИТ! ИСКАТ СИ ЧАЛГИТЕ, КУПОНИТЕ И ЗАПИВКИТЕ В КРЪЧМИТЕ!

31

Анонимен

преди 3 години

Африкански щам нямаше да има ако вируса се повлиява от времето. това е биологично оръжие. Не се влияе от температурата до 40 градуса поне едва ли. Да каже къде в топлите страни няма вирус или е нямало! Вълната не зависи от времето, а от репродуктивното число и от мутацията.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - До Анонимен 1Този очаквах да отмени всички мерки ама не го направи. --........----..........Също очаквах отмяна, както се бяха увлекли в мазохиското отрицание, обаче по едно време им дойде втория акъл (нали знаете, най-ценното качество на ***) и ги хвана шубето, че може да нагазят в блатото, въпреки пандемичния непукизъм на Радев и раболепието на обкръжението. А шубето, както се знае е ГОЛЯМ СТРАХ!

29

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо общо топлото време. Този не е ходил на лекции сега лъже като за последно. какво общо има топлото време? То ако беше така в Испания нямаше да умират хиляди на ден миналата година през лятото. Сега вижте какво става в топлите страни! Юфриканския шам нямаше да го има по логиката на това ***. Ами в Индия? Що има черна гъбичка ? Там е топло-да не би да има сняг и да съм порпуснал? Скрий се, че комунист!