352

Анонимен

преди 3 години

България очаква, РСМ да изпълни договора за добросъседство, който е подписала с нея през 2017.

351

Ами,

преди 3 години

До СмяхТака както си го написал, излиза че трябва да се наричат граждани СР Македония, т.е. Социалистическа Република Македония, което между другото не е далече от истината!

350

Анонимен

преди 3 години

Португалия не е ли много далече ? По добре от Словения да се кандидатства

349

Анонимен

преди 3 години

Можеха поне да ни дадат 12 точки за Евровизията, това би бил някакъв жест, щом искат нещо от нас. Но те ги дадоха демонстративно на Сърбия. Тогава нека Сърбия ги пусне в ЕС!

348

ВВЪПРОС НА ВРЕМЕ

преди 3 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е СА ПРЕСТАНТЕ С ТЕМАТА "МАКЕДОНИЯ"ПОЛОВИНАТА ЖИТЕЛИ НА СОФИЯ СА ОТ МАКЕДОНСКИ ПРОИЗХДСЛЕД ОЩЕ 15 - 20 ГОДИНИ СЕГАШНИТЕ МАКЕДОНЦИ ЩЕ СЕ ДОСЕТЯТ ЧЕ СА БЪЛГАРИ И ЩЩЕ "ЦЪФНАТ" У НА НАС.А В СЕГАШНА "СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ" НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ ЪДЕ АЛБАНСКО.СЪДБАТА НА СРЪБСК КОСОВОЕ СЪДБА НА СЕГАШНА МАКЕОНИЯ Е ТЪЗИ НА КОСОВО.ПЕРФЕКТНОТО ОРЪЖИЕ Е АЛБАСКАТА ВИСОКА РАЖДАЕМОСТ

347

Дипломат

преди 3 години

И от кога тоя Пендарски е официален говорител на Португалия ? Да Силва е отговорил на оплакванията на Педердански по обичайния за дипломати начин . Неутрално. Защото думи като Очаквам... Надавам се да ... Бих препоръчал ... Искрено се надявам ... В ДИПЛОМАЦИЯТА НЕ ОЗНАЧАВАТ НИЩО . ПРАЗНИ ДУМИ казани от уважение към някого . Нито Португалия е способна да налага мнението си на друг страна .Нито България е задължена да спазва неофициалното становище на някой друг.Пендовски показва неразбиране.

346

Анонимен

преди 3 години

а може би служебното правителство на Радев ще каже ДА

345

колко му е

преди 3 години

Тия гърците ги оправиха!И те вече не знаят какви са!Сега остава да им кажат,че няма македония,а Зап.България,и че са западни българи!Иначе подпис няма!И тогава гледай цирк Балкански!:)

344

Анонимен

преди 3 години

Нека да чакат и да се надяват, надеждата крепи човека.

343

лз3фн

преди 3 години

Ама какви големи стратегически интереси има Лисабон на балканите....:) Пхенян пък чака от нас да кажем твърдо "не".Тия пичове са трогателни...Толкова време мина , още не разбраха , че тоя път няма да мине номера.

342

AZP

преди 3 години

Що за народ са македонците? Хем искат да ги подкрепим, хем ни мразят; хем имаме обща история в миналото, хем я отричат; хем имаме договор за добросъседство, хем горят българското знаме. Такава страна, която носи омраза и разделение трябва да почака 10-15-20 години, да преосмисли и преоцени своята история, своето поведение и едва тогава да поискат подкрепа от България! В този си вид тя ще бъде троянският кон в ЕС. Те са на ход.

341

Х

преди 3 години

Ще има да чака! Как на Гърция 20 години нищо не и казаха, а нас са подгонили?! Тия македонци нищо не заслужават от нас вече! Колкото и да ходят да се молят на целия ЕС, няма и да чуят да от нас! Пълни лицемери, в национален ефир ни сочат среден пръст и после рев че не сме ги пуснали. С това си отношение към нас няма и да ги пуснем! *** и нещастниците!

340

Смях

преди 3 години

....Добре известно е, че ние няма да преговаряме по въпроси на идентичността...Празни приказки за вътрешна употреба. Вече сте преговаряли с гърците по въпроса за идентичността. Преспанския договор ви забранява да се наричате македонци. Според него вие трябва да се наричате граждани на Северна република Македония. Практически държавата ви е на няколко години.

339

Анонимен

преди 3 години

България не чака никой обичаме ви но стига с тази измислена страна отивате на подялба справка крим

338

Да

преди 3 години

До Случаен минувач Дали ще чакат, или не те решават ! Топката е у тях, подадена е от българска страна и какво ще правят е техен проблем! Нас , като не ни приемат в ШЕНГЕН и какво, да се изпокараме с държавите които го правят ли? Те знаят само да взимат , но трябва и да дават! Ние , за да влезем в ЕС затворихме ли реакторите, затворихме ги!

337

Анонимен

преди 3 години

А, аз си мислех, че произлизаме от македонците

336

Анонимен

преди 3 години

Стево, слушай! Заев каза истината. Вие ,произлизате от българите. Целият свят ,е маймунски, само българите не са с маймунски корени.

335

Случаен минувач

преди 3 години

Стево (или Стефо), никакво "да" няма да кажем, поне засега! Щом като Гърция ви мота 28 години, ще ви мотаем и ние! Докато ви уврат главите! Поне на тая тема в българското общество има консенсус! Ще чакате! Не може да ни плюете, а ние да се правим, че дъжд ни вали!

334

Анонимен

преди 3 години

По темата с макетата общо взето всички приказват само глyпости. И от тяхна, и от наша страна. За никаква идентичност не става въпрос тук. Първо, на всеки българин трябва да му стане ясно, че от макдоналдсите вече българи не става. Точка. Второ, нашите искания трябва да се сведат до едно: да спрат да ни крадат историята (точно това поискаха и получиха и гърците). Никакъв Самуил, никакви Кирил и Методий и пр. Оттам нататък, ако искат, могат да изведат произхода си от хобитите на Толкин.

333

маке тролове

преди 3 години

Ето как някои хитруват и се превят на тарикат-балами:Анонимен промакедонски *** (372) провежда такъв шантаж на читателите: -"Нашите политици са комунисти и повечето са агенти на Путин и защитават неговите интереси в ЕС. Това е защото дава множо пари. Само Путин има интере Макдзония да не е в ЕС".Дамек - насам шарани!