83

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Често фамилията сочи родов признак или занятие.Чорбата вероятно някак си често е присъствала в родата,а сега в мислите на професора.

82

555

преди 3 години

Според мен най-доброто което може да се направи за България е всеки избран за депутат независимо от коя партия е , да минава задължително на полиграфски изследвания( детектор на лъжата ) и психо-физиологични изследвания . Само така обществото ще бъде сигурно , че депутатите не са меркантилни , лъжци и с особено вредни за особено отговорната им работа отклонения. И да не се приемат от тях оплаквания за накърняване на човешките им права и недоказани достойнства.Мисля ,че това го има при митничари.

81

Даа!

преди 3 години

До Хайде, хайдеТия истерии са добър повод , за да може ''някои'' да забогатеят доста неприлично !

80

Оффф

преди 3 години

Идея си нямате колко народ си отиде от сърдечно-съдови и онкологични заболявания, от язви и апендикси, просто защото бе паниран да отиде на лекар. Съвсем друг е въпроса как се пишеше "почивал от ковид" ама то там за пари става дума. Щото доктора е търговец и неговата цел е максимална печалба. Пък доктора стана търговец не по негово желание ама темата е друга.

79

Анонимен

преди 3 години

Страхлива мишка. Защо влезна в болницата, а не остави мястото на някой по-болен от теб. Иначе надъхваше да не се спазват мерки. Те нашите поне бяха абсолютно либерални и ако хората малко по-малко слушаха теб и Мангалов можеше и заведенията да работят макар и с намален капацитет и жертвите да са с поне 5000 надолу. Лицемер.

78

kk

преди 3 години

Дълбоки комплекси, най-вероятно поради факта, че на Чорбанов не са му стигнали 2 стотни да влезе да учи медицина, а е трябвало да се задоволи с биология...Човек, който в живота си не е виждал пациент и не е поемал отговорност за живота на някой друг. Но благодарение на глупостите му, ръсени с увереност и зад титлата 'професор', много хора си отидоха. Господ да го съди

77

Хайде, хайде

преди 3 години

Никой не отрича ковид-гадината, никой не отрича че мори здраво, но малко в повече станаха апокалиптичните истерии. При сезонен грип смъртността се движи до 1% , ковида удря към 2%. Ами нормално е. С грип се срещаме почти всеки сезон, ковида ни е малко нов. Още годинка-две и нещата ще се изравнят. Кому бяха нужни тия драми и истерии ?!

76

:)

преди 3 години

Кон бе, кон....

75

Не!

преди 3 години

Съгласен съм с него относно ваксините, експериментален продукт НЕ МОЖЕ да е задължителен, а и заболяването НЕ ПРЕДПОЛАГА масова ваксинация. Относно лекарите обаче говори пълни глупости, дезертираха повечето и оставиха хората без лечение да си мрът по къщите... ПП. Нали знаете къде да си заврете локдауните, заключвайте се по къщите и никога не си подавайте носа.

74

Факт

преди 3 години

Мерките нищо не помогнаха, в страните където не спазват мерките положението е същото. А лекарите - пълен провал! Един грип ги направи смешни лекарите, напълно безпомощни и вече втора година нищо не знаят и нищо не могат да направят.

73

Бай брадър

преди 3 години

Миро не мисли така....

72

Анонимен

преди 3 години

Оо, Глупи изпълзя от дупката. Кажете другарю за несъществуващия вирус. Защо влязохте в болница за едно никакво грипче?И последно, колко щяха да са болните ако мерки нямаше и щяха ли да се справят лекарите?

71

СЛАВИ да внимава

преди 3 години

ако тоя тъ*** е в листите НЯМА ПАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ИТН!

70

Анонимен

преди 3 години

Поредния неадекватник...

69

Анонимен

преди 3 години

Поредния който си мисли как само сухите пръчки ги мори вирусчето, а се е разминал на косъм, я някои и си заминаха. Той Дарвин си знае работата.

68

Анонимен

преди 3 години

При 8 починали от вируса в двете роди, половината от тях без заболявания, включително бременна с бебето, не виждам какво и как са се справили лекарите. А за липса на адекватност на мерките се говори най-вече в момента- абсолютно всичко е разпуснато. Защо не са въведени ежеседмични тестове по училищата на всички ученици?!?!? Щото пискливите кифли не дават да им се пипнат отрочетата, ама разнасят навсякъде заразата!

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Копай Битиконье и си трай.Аз ти плащам сметката за тока льольо.

66

Анонимен

преди 3 години

Типичен нищоправещ БаняджияВпечатляваща самоувереност на неграмотното форумно лапацало понякога предизвиква силно негативни емоции и изненадваща вербална агресия към цялата му женска рода.

65

Иванова

преди 3 години

ЕЕЕ,много нагъл и безочлив "доктор" и "ПРОФЕСОР".

64

Анонимен

преди 3 години

На този могат да му се проследят комплексите до дълбокото неосъзнато. Да ходи на психолог.