335

Ама кво искате вие!

преди 3 години

За да загуби от електората си селския чалгарин, това изисква поумняване на българските избиратели, а това е абсолютно невъзможно за хора с промити мозъци, без интелект и култура. Елиминирането на такива избиратели ще стане единствено при Новия световен ред чрез избирателен ценз с тест за интелигентност.

334

Анонимен

преди 3 години

Аааахахахахаааххххх! Е гати фалшивата стъкмистика от фалшива гееберска агенция показана от герберски издания ! Герб не само неводят а са и на четвърто нясто вече. Скоро ще бъдат извън класациите. Между другото гласувсх за Божков и пак за него ще гласува. Мраза вииии

333

izh

преди 3 години

Комуномутрите тестват собственния си електорат. Търси се заместител на червената партия , омазана с далавери , простотия и злоба. Сега на ред е слугинската част на обществото, журналисти, социолози и сие гавази. После ще излязат тези дето Гешев се опита да притисне, да приберат печалбата, а овчите мозъци винаги ще си останат *** мозъци

332

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха, поредната стъкмистика с извадка от 1000 човека в държавната администрация

331

Анонимен

преди 3 години

Да живее Генерал Радев! Да ни отърве от ГЕРБ един път завинаги!

330

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ никога повече на власт, а ВМРО, АТАКА и подобни незнайни никому ненужни никога повече в парламента. България над всичко. По мило от Майка и Родина няма. Народе събуди се!!!!!!!!!!!

329

хахо

преди 3 години

итн сигурно ве4е са под 4етирите процента и сега бутат пари на разни агенции на които никои не вярва да им вдигат реитинга , след тия циркаджии герб ще управляват сами ще има яко размазване на 4алгарите . а оная врякащата гарга галева ще види парламент на кукуво лято ха ха ха

328

ЗАБРАНА

преди 3 години

Кога ще дойде едно правителство да ги забрани със закон всички тези "социологически агенции" ? За мен такива не трябва да съществуват и да манипулират цял НАРОД дни и седмици преди съдбоностни за България избори !!!!

327

Професор

преди 3 години

До 358Вие комунистите трябва да отговаряте защо утепахте дядовците на Генерал Борисов и на Цецка Цачева! Генерал Борисов маршируваше под дъжда като пионер а вие крихте че АЕЦ Чернобил е гръмна. И сега Генерала е толкова радиоактивен че който се коалира с него си заминава. През близките 8 хиляди години той не може да се коалира с никого. Ами Цачева? Знаете ли колко са я мъчили комунистите когато е била млада!? Това букаке, креам пай знаете ли колко е мъчително а?!

326

До 353

преди 3 години

Славчо е болен ***!

325

Анонимен

преди 3 години

Това е поредната лъжа. Благодарение на герб ние нямаме държава, тя стигна дъното. Поогледайте се.!!!! Незнам от къде ги взимат тези хора, дето гласуват за мутренска структура герб. Предполагам, че са такива които не си плащат данъците, дето крадат и т.н. Борисов още не е отговорил кои окрадоха КТБ !!!!!!!! За затвора са Пеевски, Биков, Костов, Доган и още много като тях.......

324

Анонимен

преди 3 години

ЧАКА НИ ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!!!!!!!

323

Професор

преди 3 години

Герб ще имат най малко 120 депутати. Помнете ми думата. Патриотите ще имат най малко 30. БСП около 30. Останалите 40 ще *** и Мая Манолова. ИТН на Глави остава под 4%.Това е истината другари комунисти. Радев ще бъде импийчнат и Президент ще бъде Стъки като обединител на нацията а Премиер - единствения човек който може да управлява : Генерал Борисов! Всяка вечер btv ще излъчват на живо през сайта на Цукърбер от хола на Генерала който по *** и джапанки ще се обръща към Нацията.

322

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че ГЕРП се скапаха като вироса.

321

Мутрите вън

преди 3 години

Черепа президент!Трифонов министър-председател!

320

Черепа президент

преди 3 години

Радев няма никакви шансове на президентските избори срещу Черепа. То и сега се видя че фактически Черепа управлява България в момента. Просто нещата ще се гарантират юридически на изборите за президент през есента.

319

Истукан

преди 3 години

Волен Сидеров, за да спечели избиратели в началото имитираше Хитлер и крещеше на митингите на Атака през фунията, все едно се провикваше Адолф Хитлер. После млъкна като стана патерица на ГЕРБ и после на БСП и ДПС. Всичкото това беше, за да излъже хората и да забогатее от златния си пръст. Така и стана. Вече се замогна с офшорки, телевизия и милиарди, а преди беше журналист с мизерна заплата и окъсани дрехи.

318

Диана

преди 3 години

До Нищо новоНищо няма да ме учуди от твоята "ревизия", БСП! Точно заради такива "експерти" като вас, стигнахме до най-голямата си национална катастрофа!...Много от вас, явно, са искали да краднат от тази банка, но са ги чукнали по пръстите... Никой не вярва вече на лъжливото овчарче!... Колкото и да злобеете, никога не можете да стигнете до нивото на Герб! Бедна ви е фантазията! Единственото ви спасение е да се сморазпускате по бързата процедура, но вие сте слепоци по рождение, явно...

317

Черепа президент!

преди 3 години

До Анонимен 346Аз съм се осъзнал и затова съм категорично за правителство на Радев и Черепа.

316

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видим колко са честни изборите и колко е честен и почтен Радев. Ако партията на Черепа влезе в парламента това ще бъде абсолютно доказателство за фалшификации и покупко-продажба на гласове.