89

Анонимен

преди 3 години

Основните виновници в руската армия са редниците Смирноф и Столичний.В армията на САЩ основните виновници са сержантите Джак Даниелс и Джони Уокър!

88

Анонимен

преди 3 години

Putin e vinoven qsno

87

Тео

преди 3 години

Когато народа на една държава изнемогва, политиците започват да се правят на циркаджии! Нима тия НЛО-та са циркулирали само на територията на САЩ? Съмнявам се. Това, което казва Обама е, меко казано, смехотворно! Ако има подобно нещо наистина, няма да разберем! Няма и да успеем да ги идентифицираме даже. Това е все едно абориген да гледа един F-35 и да си разсъждава какво може да е и как да говори с него!

86

Стар набор

преди 3 години

Да, подготвят ни с тези истории за Световното Правителство, понеже само то можело да се справи с ивентуална инвазия на извънземни. Както и само то можело да се справи с Климата -новата Пландемия.

85

Анонимен

преди 3 години

Проблема е в това, че военните преследват и убиват представители на НЛО. Как изглеждат извънземните ? точно като хората. Те са тук сред нас. Хората трябва да знаят истината, защото военните вече са създали конфликт с много по-напреднали цивилизации. Ами ако извънземните решът да ликвидират хората защото хората убиват извънземни ???

84

Анонимен

преди 3 години

Във всеки един момент в небето летят хиляди самолети, а в моретата и океаните плават хиляди кораби. Обаче само американските военни пилоти са виждали НЛО, а и по някаква необяснима причина всички извънземни кацат само в САЩ.

83

наблюдателПрочети ощ

преди 3 години

До реалнафантазия. Една хипотеза за случилото се с Нимиц е, че е тествана техника за лъжене и заглушаване на радар. Един от свидетелите твърди, че са били иззети записи от радари, а екипажът на самолет АУАКС е бил задължен да подпише споразумение за неразпространяване на информация. Fravor твърди, че това не е вярно. Пилоти свидетелстват за заглушени радари обаче.Това, което са видели с очите си може да е било подводница, която е пуснала дрон или балон. Но пък толкова да са се филмирали...

82

наблюдател

преди 3 години

До реалнафантазияВ това време стана и ясен инцидент с бойната група на самолетоносача "Нимиц" през 2004, чието учение ескалира в преследване на НЛО-та, за което свидетелстват пилоти и корабен персонал. Това е въпросният "Тик-так", забелязан първо от командира на ескадрила David Fravor, който е изпратен да провери какви са тези глупости на радарите. Твърди, че вижда обекта с форма на Тик-так да прави резки необясними движения над по-голям обект във водата.

81

наблюдател

преди 3 години

До реалнафантазия. Започна в края на 2017, когато Елизондо и Мелън разкриват пред Ню Йорк Таймс, че от 2007 съществува програма за изучаване на НЛО - за първи път след прекратяването на проект "Синя книга" през 1969.2019 - Морският флот на САЩ въвежда протокол за докладване на неидентифицирани летящи обекти.2020 - на изпроводяк хората на Тръмп вмъкват в закона за КОВИД възстановяване перо за създаване на доклад за НЛО в рамките на 180 дни, който да бъде представен пред конгреса.

80

Станишката

преди 3 години

Ковид, зелени Полюцции, сега извънземни. Циркът е пълен! Това съм го предводил отпреди години, жслко, че пак познах....

79

Анонимен

преди 3 години

До БългаринКато за нищо не ставаш няма как да се насладиш на възможностите. Балкански селянин.

78

реалнафантазия

преди 3 години

Въпрос за един милион - защо изведнъж се заговори открито за НЛО? Повтаряме ли сценария с проект синя книга, или ни подготвят за нещо друго???? :)

77

Бог да пази Русия

преди 3 години

Аз обичам единствено и само Русия !!! Тук в бг. са всички столипиновски роми. Даже некои и не знаят.

76

IBM Fake News

преди 3 години

И защо олиото е 4 лв литъра!? Защото извънземните окрадоха слънчогледа и сега те са единствения производител на олио в Слънчевата система!!! Извънземния Радев назначи кабинет от рептили. Целта е да ви вземат киселото зеле и пиенето от мазата, после отиват на Бузлуджа и с чинията ще отлетят към съзвездието Алфа-Кентавър! Вижте ушите на Радев! Това не са човешки уши, а извънземни ехолокатори, с които лови вибрацията на киселото зеле и на всеки алкохол над 50 градуса!!!

75

наблюдател

преди 3 години

До Айде е e. Най-налудничавото твърдение, което съм чувал е, че тези "обекти" могат да се вмешателствата в работата на ядрени инсталации и ракети.В момента не може да се подредят фактите в смислена история и може да е дезинформация, масова истерия или вирално оглупяване. През следващите седмици и месеци ще се избистрят нещата.

74

наблюдател

преди 3 години

До Айде е. Например скоро стана известно, че американски военни кораби са били "тормозени" в 2019 няколко дни в продължение на часове от "дронове", само дето не са публично известни дронове, които могат да соят с часове във въздуха и то на стотици мили от брега. Чрез Freedom of Information Act бяха поискани корабните дневници и там всичко се потвърждава. Подобен инцидент е докладван от най-голямата американска ядрена ел. централа. Охраната не е успяла да открие операторите на тези "дронове".

73

Мъже в черно

преди 3 години

Общото между всички извънземни е, че говорят на развален немски и мразят евреите. Готвят се за война. Ще заваляват света. Искат да бият жените и да минават с 200 мъжете. Хора, страшно е, не е шега работа!!!

72

наблюдател

преди 3 години

До Айде е еНе е ясно какво става. Високопоставени политици и хора от разузнаването на практика потвърждават, че има някой с високо напреднала технология. Доказателствата до момента издишат доста обаче, но уж щяло да има още. Според Елизондо, разузнавач и бивш ръководител на програмата за изследване на НЛО, предстои да разберем, че има пропуск в разузнаването от мащаба на 9/11. Твърди се, че тези обекти се въртят около военни кораби и инсталации, особено ядрени.

71

Анонимен

преди 3 години

Те не са извънземни. Те си живеят тук на Земята но просто са в друго измерение. Понякога идват в нашето измерение за да събират информация за нашето развитие. Порталите към техния свят се намират на дъното на океана. Това е ТЯХНАТА планета. Не е нашата. Ние сме извънземните и сме само временно тук. А те са тук от милиони години. Ако поискат могат да ни унищожат веднага. Но те не искат да се намесват в нашето развитие. Към момента ние не сме заплаха за тях и затова не ни закачат.

70

Айде е е

преди 3 години

Абе кво стаа в тая държава бе?Откакто се почна с 'хайли лайкли' - не вървят на добре нещата!