104

Анонимен

преди 3 години

Стево Коминтерната се подмазва.И двамата не са никакви джентълмени,особено очилаткото.

103

Катюша

преди 3 години

Хвали го защото и двамата национални предатели и московски слуги..

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126100 хиляди убити комунисти, антифашисти и земеделци от царя и фашистите. Гео Милев, Вапцаров и хиляди други. БКП спасява евреите и др. българи с много жертви.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127 И Левски и Ботев са терористи за турците, но турците са победени. Така и царя и бг фашистите са победени и евреите спасени от комунистите.

100

Анонимен

преди 3 години

111 Подмазването на Пенсаревски, е доста сочно, но крие нечисти намерения.

99

Анонимен

преди 3 години

125 По това време партизаните на тито са били сериозна сила, която е водила боеве с хитлеристка армия. Но югославските евреи са им били последна грижа. Имуществото на евреите е ограбено.Българските комунисти, които взривяваха църкви и избиваха, без съд и присъда, българския военен и цивилен елит, са били терористи, борещи се срещу законно избрано правителство и власт. По българските закони, те са били терористи.

98

Анонимен

преди 3 години

123 Ако не знаеш, за всенародно движение, в защита на българските евреи, за Пешев, за БПЦ, цялата общественост,която ги защитава, значи не познаваш историята. И в българските легации на запад ли, евреи са се крили при партизани? Българските партизани са били 8 човека и три парясници, как може,45 000 да се скрият там? Българските гори се оказаха най-дълбоките, защото, след 9 септември,1944година, все излизаха от там, заслужили борци, партизани, търсещи голяма пенсия.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122 Немските фащисти избиват сърбите и комунистите. Бг нямат пушки и са получили от Хитлер. Избити са много комунисти в бг.

96

Анонимен

преди 3 години

118 Хааах, това фейк кинематография на белградската филмови фалшификатори, ли е? Пак някой фантастичен филм, за Велика Сърбия, сънуваш. Велика Сърбия, маскирана като Югославия, се разпадна с гръм и трясък. Сърбия се събра под една круша. Но, сърбите още сънуват Велика Сърбия, затова са още държава от третия свят, рускакочина.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101Бг евреите са имали бг паспорти но Германия ги счита пак за евреи. Спасяват се само защото немците не са смогнали да ги извозят защото влаковете са претъпкани или са се скрили при партизаните и БКП.

94

пендаровски

преди 3 години

*** Кирил и Методи са македонци бе , папата и той е македонец .

93

Анонимен

преди 3 години

72 България е била принудена, да бъде съюзник на Хитлеристка Германия, у нас не е имало фашизъм. Български войски не са се били за нацистите. Българската армия администрира тези територии, отнети от Сърбия и Гърция и отива там, като удома си, много от войниците са родом от тези земи. Сръбските паравоенни части, сеещи смърт и вилнеещи из българските села, са били неутрализирани. Огромната партизанска армия на Тито, не направи нищо, за да спаси евреите с югославски паспорти, дори им ограби имущ

92

Анонимен

преди 3 години

До ПрожекторЮгославия се распадна след 1991 г. и македонския език отпада.

91

Анонимен

преди 3 години

До ИмпийчмънтЩе направят балканска федерация и ще се разберат. Обща политика, обща валута лев и обща армия и МВР. Постепенно ще се сближат народите и накрая ще се формира една бг държава. Албанците може да се отделят в Косово или Албания.

90

Импийчмънт

преди 3 години

Какъв Радев бе, кой е той, че да може да си позволи да пренебрегне интересите на държавата! Тая работа без санкция на парламент не става. Конституцията му е отредила представителни функции, да се кипри, да се мизи и да взима голяма заплата. И без това вече премина всички червени линии, и на есен трябва така да бъде изритан, че да не може да си седне на зад'ника! То не бяха шпиони, юмруци, психясали министри, какво още ще си позволи. Отдавна трябваше да се обяви импийчмънт. Това е вина на Борисов

89

Анонимен

преди 3 години

105 През Средновековието днешна РСМ , българите и византийските хронисти, са наричали Долна земя.

88

Анонимен

преди 3 години

114 Тошко ***, ти ли, си? С тези безподобни, селски попръжни.

87

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

86

Анонимен

преди 3 години

Много са редки случаите, когато един президент, се подмазва с комплименти, характеризиращи личността, каквито не стоят в нито един дипломатически протокол, на държавен глава, на друга държава.

85

Анонимен

преди 3 години

Радев да внимава, щеславен и ще го изпързалят.