70

АнонимеН

преди 3 години

ЕВРЕИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ХИТЛЕР ГИ БИЛ ПОГНАЛ ЩОТО ИМ ЗАВИЖДАЛ!НО ВЪПРОСА ТУК Е ДАЛИ ДЕЙСТВИЯТА НА ХИТЛЕР СПРЯМО ЕВРЕИТЕ СА БИЛИ ПРАВИЛНИ ИЛИ НЕ, А ОТГОВОРА НА ТОЗИ ВЪПРОС Е ОЧЕВАДЕН!

69

Анонимен

преди 3 години

Какъв фанатизъм,бе.Просто превземане на територии от жи довете с цената на детски животи....

68

До 72

преди 3 години

Не трийте ей

67

До 74

преди 3 години

Много знаеш ти какви ще станат децата, виж за твоите е по ясно, с такъв "умен" баща ще станат поредните киртаци без бъдеще

66

71

преди 3 години

Жалко за децата, но в такъв възрастни и те ще станат такива. Тези просто никога няма да си преразгледат религията и ще си останат същите фанатици.

65

Ужас

преди 3 години

Израел е толкова държава, колкото Северна Македония, само дето тези са адски жестоки.Това е дългогодишен геноцид над палестинците под протекцията на САЩ.Откраднаха им земята,доведоха ги до мизерия, затвориха ги в съвременния концлагер Газа-това е престъпления срещу човечеството.Не е религиозна война, а борба за земя и нормален живот.Срам за ООН,НАТО.

64

Анонимен

преди 3 години

Бой по тази "мирна" религия. Иначе упправия няма.

63

Анонимен

преди 3 години

До Фактвсеки кайта се е бъзикял с вреите не е видял добро .Иинтересно какво са очаквали хамазците че ще засипят израел с ракети а те няма да отговорят и ще чакат да гги избият!

62

Карма

преди 3 години

Евреите са убили много от великите ни личности, които не им играят по свирката, в исторически план ! Гледаш ги едни таквиз мазни. С мюсилманите поне враждата е ясна. Евреите са долни същества

61

Факт

преди 3 години

От евреите никога не е и никога не ще произлезе нещо добро

60

Анонимен

преди 3 години

Вместо ООН, трябва всички хора на земята да имат глас в такива ситуации, да има свтовен референдум, за да се спрат зверства като тези и други. Политиците са извратени, те не могат да взимат адекватни решения от тях мир не очаквайте, мирът и парите не вървят заедно.

59

Анонимен

преди 3 години

Там играта е от създаването на Света.Моисей ги прекарва през пустинята,зада ги направи щастливи,но после повреме на съдиите оплескват колената,12на брой.След ,като се изнасилва женацяла нощ,разбират,че от съдиите файданяма.И т. н. То е нещо ,като българи имакедонци в различни нюанси ,и никойне може да ни разбере,защо е тазинеприязън.Та и те така.Като не им знамсоциалните окраски,не мога да съмсигурен в това ,което мисля.История сър

58

Анонимен

преди 3 години

Израелците са станали същите като нацистите през Втората световна война - убийци.

57

Истина

преди 3 години

До АнонимеН Внимавай какво си пожелаваш - Господ е те съди един дена и за лъжите и клеветите срещу Израел и за съучастие на ислямските терористи. Щом харесваш Ислямска държава, Бог може да те остави ръцете им на твоя безумен про-терористичен избор и да попаднеш като много други в техните престъпни ръце,от които никой немюсулманин не е излязъл невредим,а са безмилостно клеветени,отвлечени, ограбени, изнасилени,унижавани,принуждавани да приемат исляма, взривени, заклани и др. дяволски дела.

56

Anonimen

преди 3 години

Арабин толкова обич, сълзи и рев за момиче? Ако беше момче, повече бих повярвала....Иииии, хора, 5 пет! деца. Само да не идват тук, че ще ни претопят за 30 години :-(

55

Наблдаващ

преди 3 години

Много ми интересно, как Роми В БГ приели Еврейската Вяра, нищо против немам.БОГ е създал човека със свободна душа Сaм дасе о obеди в какво да вярва, но само те бълват по саитoвете. Но по голям процент В Бг са раз умни хора мислещи.

54

GG

преди 3 години

Християнския ни свят трябва да сме големи балъци. Евреите ни ненавиждат, а САЩ и Русия подкрепят тази измислена държава Израел за пари. Човекът не е успял навремето, ама за всеки идва Видовден

53

Анонимен

преди 3 години

Това е някаква лудост! Двукраките са откачили напълно. В животинския свят това се нарича канибализъм, а при хората - война. С всичките надути претенции, които човеците имат, че са венец на природата, че са разумни, че са хуманни... Нищо подобно! Зверове сме.

52

Mersi

преди 3 години

Анонимнико, прочети малко и други новини, не само собствените ти коментари!

51

Анонимен

преди 3 години

Накрая на мюсюлманите дето са 1 милиард ще им писне и ще хвърлят ядреното бомбе. Мюсюлманския свят който държи милиони квадратни километри земя може да си позволи да понесе ядрен удар, но ако един ядрен удар порази Израел с тях е свършено. Ще се превърнат в история като Содом и Гомор.