40

Какво се случи?

преди 3 години

Някъде около 1990 година САЩ осъзнават, че ще се сблъскат със сила по голяма от "взимаме каквото си искаме, от който и когато и както си искаме", но като казвам САЩ имайте предвид, че си говорим не за държавата САЩ - а си говорим за собствениците на САЩ - това са едни богати много богати родове дето 80 години са смучели кръв от целия свят и те са в комбина с останалите такива ... И там е проблемът всъщност - осъзнавайки,че ще се сблъскат с тази сила и е било неизбежно са нанесли превантивен удар

39

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикМай си прав за всичко, освен за рептилите.

38

.

преди 3 години

Barka Barka Woof Woof !

37

Гледай сега ...

преди 3 години

Математиката не ми е силата, обаче ... 1930 - Голямата депресия - дотогава САЩ играят горе долу честно с останалите, след 1930 - The age of civility приключва. Много хора са били против тогава да се нарушава забраната за търговия с Германия - но САЩ казват така - Третият райх има пари и злато, никой не иска да търгува с тях, ние сме в криза, но имаме стомана - почваме да продаваме. И оттогава политиката на САЩ се променя до идеята никога повече 1930-та - който квото има си го взимаме та да ***

36

Еми

преди 3 години

Кажи му евреин и не го обиждай повече. Защо думата евреин е някакъв синоним на обида според вас? Защо казват - Той е евреин, или те са евреи, натяква се някак самата дума дори носи едно силно негативно чувство.

35

пияница мистик

преди 3 години

До 1Защото си пр0ст и на Луната не се е кацало, има рептили със змийски очи, пръскат те с кемтрейлс и HAARP променя климата. А, забравих! И илюминатите държат банките заедно с масоните :)))

34

бай Иван

преди 3 години

Хитлер национализирал еврейските банки.В същото време взема заеми от швейцарски банки.Това е причината Швейцария да остане независима държава.До нападението на СССР, комунистите са захранвали Хитлер с петрол от Баку.По това време на парадите на Червената армия в Москва,са присъствали приятелски хитлерови войници и офицери!

33

Der alte Spinner

преди 3 години

Изтриха М.о.л.о.т.о.в, не знам защо.

32

Стига

преди 3 години

Стига с тая плоча вече никой отдавна не ги мисли за такива жертви, от как са се пръкнали някой ги гони... защо ли?

31

Der alte Spinner

преди 3 години

24. Ванко, Ворошилов не е преговарял с Рибентроп, това беше ***, министър на външните работи на СССР. Но това всъщност не е най-важното, случилото се е неописуемо с думи и фотографии.

30

:-)

преди 3 години

Винаги когато евреите нещо сгафят, медиите замазват положението, като пускат поредната статия за Холокоста.

29

1

преди 3 години

Четейки коментарите ви,и разбирам че незнаете,истината за евреите,в момента,те управляват света,беше доста отдавна,ако си спомняте атентатите,над търговските центрове в НЮ ЙОРК,изтекоха данни,че в трите търговски центъра,са работили над 3000 евреи,но същия ден 11.09. е нямало нито един на работа,интересно защо?

28

Той Сакскобурга

преди 3 години

Е обърнал почти милиард в недвижимости по целия свят, нооо тая изконна мечта да е милиардер чисто финансово да ги има парите в сметки мира му не давала ... и стават все повече с всяка продажба на недвижими имоти. Между другото ония с парите знаете ли какво правят в момента - дерегулират огромни суми пари да съживят икономиката - е помним до какво доведе това в онова филмче "Голямото прецакване" пак с Крисчън Бейл и там му е хубава ролята. Ако онова беше голямото прецакване - идва грандиозното!

27

Православен славянин

преди 3 години

Това ли ни поднасяте след като в 21 век евреите убиват масово цивилни !????

26

До 14

преди 3 години

Не съм съгласен ... Примерно народният съд в България си е напълно заслужен - вторият народен съд също ще бъде напълно заслужен - гледам телевизията в момента и отмятам едно от събитията, които подозирах, че ще се случат. Първенютата ще ядат уяяяяяяя - без значение за какво са похарчили един милиард - на бас, че не е за каквото трябва. Ония с парите се чудят кой от тях е снасял на Симеон 2 пари лепта и рекет, освен годишната лепта от БПЦ - тоя милиард в сметките му не е само от МОН И БПЦ.

25

Анонимен

преди 3 години

Ако никой не признава парите на нацистите и не търгува с тях стратегически материали,войната нямаше да трае с годинию!Паричните потоци на Райхът се остйностяват и превеждат през швейцарски банки, много от коитто собственост на евреи.Хиляди швейцарци се отказват от гражданството си при разкриването на този факт!

24

бай Иван

преди 3 години

Хиляди поляци са избити от комунистите в Катинската гора,бягайки от Хитлер.По това време действа пакта Ворошилов Робинтроп,при който Хитлер и Сталин са съюзници ,при подялбата на Полша!

23

Бе нещо ...

преди 3 години

Взе да ми накъртва от рева на тия. На колко години са били че имат спомени? На по 120 ли са сега ? Аре стига. Имам съсед аременец в Русе - същата история. Само реве за нещо си, за някаква услуга.

22

Дилемата

преди 3 години

В момента има много тежка дилема г-н Сакскобурготски и тя се казва : Пази ме боже от приятелите от враговете и сам мога. А подочух по магистралата на времето - Да ние нарочно и умишлено сбъркахме всичко в тая страна - до последното нещо просто да видим какво ще стане... ей така, защото можахме ... принципно имаме парите да срутим и сринем тая държава и без това сме я превърнали в търговско дружество. Може да ви разорим за година, но имаме много по-големи проблеми от предвиденото-аз съм мъртъв!

21

Лъжата

преди 3 години

Пропуснали са да кажат и истината, че евреите са наричали отделението за химическо чистене на дрехи - "газовата камера".Германците са били, и са, много стриктни в документацията. Когато руските войски настъпват и освобождават работниците от концлагерите се оказва, че загиналите от тиф и болести евреи е 75 000.Преди 7-8 години ЛИЧНО Путин декларира цифрата 75 000 въз основа на притежаваните от СССР-Русия оригинални документи от немските архиви.