217

Анонимен

преди 3 години

Оставете Митов да говори, да се появява тук-там. И ГЕРБ ще си иле. Рядко се среща по-неприятно излъчване. Такива никакви хора, без образование, без интелект - това е доминанта за Борисовата глутница.

216

ПРЕДИЗБОРНО ДА ЛЪЖЕ

преди 3 години

Няма никакво значение кой как ще лъже на предстоящите парламентарни и президентски избори, защото през 2022 година ще предстоят световни събития, които ще пометат и не легитимният парламент и не легитимното президентство. Не могат да бъдат легитимни едни избори, ако в тях участват отявлени врагове на ЕС и НАТО. Запомнете това: Ще има нови избори, в които враговете на Свободния свят няма да участват, защото ще бъдат извън закона.

215

до 222

преди 3 години

Понеже се трият коментари на килограм - се разместват отговорите.222 пита: "Всъщност министъра на финансите защо гледа като зомбиран? Проблем ли има? С очите ? Или с нещо друго? Тоя изцъклен поглед не е нормален? Нещо да кажете за това?"За изражението на Асен Василев компетентно може да отговори само психиатър.

214

доФтор

преди 3 години

къде е пациентчето с очилцата.Идвам от психото по спешност.Ела,мамин сладък откачалник

213

до 2 2 2

преди 3 години

Само психиатър може да каже.

212

Спецкин

преди 3 години

Ко речи?!?

211

absurd

преди 3 години

Мазно копе.ле,денят на разплатата идва,всички сте за избиване и няма да ви се размине,обществения строй ще се смени и ще ви резнем тиквите без угризения,даже дявола ще ни завиди

210

Анонимен

преди 3 години

Този екземпляр с плямпането си "за" Цачева преди изборите за президент настрои хората срещу кандидатката от ГЕРБ. Премиерът се оплака, че с дърдоренето си Данаилчо е отнел поне 6% на Цецка, а последната ядосана заяви, че ББ взел на работа Митов, че бил умен. Сетне обаче се оказало, че не Митов, а очилата му са умни.

209

Анонимен

преди 3 години

Радев е един комплексар от село.

208

Млад и богат тарикат

преди 3 години

КЪВ Е ТОА БЕ?

207

Анонимен

преди 3 години

Всъщност министъра на финансите защо гледа като зомбиран? Проблем ли има? С очите ? Или с нещо друго? Тоя изцъклен поглед не е нормален? Нещо да кажете за това?

206

Анонимен

преди 3 години

38% от младежите, които ще гласуват в идните 4 г са с очила! Хубаво е да знаят, че ги мразите комунистчета! Между другото още повече са и възрастните с очила! Познайте постовете ви тук каква яка антиреклама са! Аз лично ще ги разпратя по света и у нас! Тенкю пипъл!

205

Кеф

преди 3 години

Калинка с очила пък говори! Яко направо за гинес, пък си мислехме че гепи и отлита после се изцвъква на други метено.

204

Анонимен

преди 3 години

Ще помоля да спрете с обидите към Митов, за това че бил с очила! Знаем, че президента е фашист, че ненавижда децата родени преди термин (цели 25% от българчетата), че недоносче му е любимата обида, но това да унижавате някого само защото е с очила, говори или че сте 12 г пубери, или че сте толкова зле в морала и възпитанието, че развитието ви е спряло някъде в пубертета!

203

Трол

преди 3 години

До бай ганюКакво означава грешен отбор? Митов е десен човек и при разпада на ОДС кадрите се насочиха към други десни формации. ГЕРБ е център дясно и е нормално. В Герб има много такива кадри. Митов е професионален дипломат и Борисов му върви с идеята за обновяване на партията с образовани и качествени хора. Може Борисов да върви по пътя на Доган. Когато се държеше за властта беше лош, сега дава път на нови хора и пак лошо. И понеже няма как добронамерен човек да не одобри това,значи си ***.

202

Анонимен

преди 3 години

Аууу, скърцане на ГЕРБерони, баси кефа... а са изминали само 5 дни от служебното правителство :)

201

Анонимен

преди 3 години

Този Митов говори като типичен комунист.

200

Анонимен

преди 3 години

Не Радев,ти лъжеш,Митов!Толкова сте уплашени и отчаяни,че не се чувате какви ги дрънкате.А ти си ужасно скучен и безинтересен,че даже нямам желание да те коментирам.

199

Анонимен

преди 3 години

Тоя Митов къв е?Член ли е на БКП, млад ми се вижда не е като Борисов,който заклет член на БКП!

198

Анонимен

преди 3 години

Къде се скри дебелия шеф на бандата?