233

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека,независимо кой го казва.Което се случи в НС е показателно "новите" мутренски партии на кого служат.Жалко за хората които недовиждат.Скочиха веднага на изборен кодекс за да фалшифицират изборите с машините най вече в чужбина и паралелно вмешателство в прокуратурата за да я подчинят,да премахнат антикорупционната комисия и спец прокуратурата и съд която обгрижва техните спонсори,обвиняеми и подсъдими.Сега им трябва мнозинство уж срещу ГЕРБ,а реално за да реализират гнусните намерения

232

6

преди 3 години

Приятел се прибра след дълги години в чужбина и ми казва: Обърках се нацяло, като гледам народа как се е разпищолил, това нещо на запад го няма, чудя се как ни класират на последно място, това не е вярно.

231

Анонимен

преди 3 години

Тази гнусна лъжлива мафия Герп пак продължава нямат срама

230

Е, па...

преди 3 години

Внушения - до края! По време на тяхното управление, всичко беше цветя и рози-честно, та чак девствено! Сега, видите ли, очакват много неравна битка с пари от олигархията!Очакват да стане това, което те самите са правили. Интересно...

229

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде ще се оправдава първо с Герб, после с Ковида, после с това как сме в криза и така и така докато го изгоним и него.

228

Анонимен

преди 3 години

Бойко, ти затова ли им искаш 50%, за да са с по-малко пари срещу ГЕРБ. Хитрец си ти Бойко.

227

Анонимен

преди 3 години

мутрата смени меките китки с главанаци бибатки

226

?

преди 3 години

Не разбрах- похарчиха ли Фандъкова и Николов?

225

Анонимен

преди 3 години

Френската Армия с предупреждение към безродния *** Макрон, армията и французите не могат повече да търпят ислямските нашественици! Кухата глава на Макрон ще бъде посечена! Французите са на ръба на гражданска война и битка срещу нахлулите се незаконно във Франция ислямски нащественици - престъпници, изнасилвачи, убийци, асимилатори! Бог да пази Европа, Франция, България и Русия от ислямската ***!

224

Анонимен

преди 3 години

Служебният Кабинет на Българският Президент Румен Радев - справедливост и наказание за ГЕРБ! ГЕРБ *** от смъртоносна болка! ББ се чуди как да избяга от отговорност с 200! Жалм ми е за Йорданка Фандъкова, нормална, свястна и почтена жена - една от малкото почтени хора в боклуджийницата ГЕРБ

223

Анонимен

преди 3 години

Очилатия /тата Костадин/ка Ангелов/а - В ЗАТВОРА! ГЕРБАДЖИИТЕ - В ЗАТВОРА! Бойко - ти също!

222

СТАРА ЛЕНТА

преди 3 години

Б.Б. , към Пеевски :''Нали ще помагаш '' ! Пеевски въобще не е олигарх !Е, помогна ти да си заминеш !

221

Анонимен

преди 3 години

Хубаво, че ГЕРБ напуска властта, достатъчно политиката на ГЕРБ съсипа България, но защо Йорданка Фандъкова е уволнена и отстранена от ГЕРБ? Защото не е правила реклама на гербаджбиите ли? Защото Фандъкова има морал и не е алчна *** като Карянчева и свинята Деница Сачева?

220

Анонимен

преди 3 години

Защо Йорданка Фандъкова е уволнена? Фандъкова поне е нормална, почтена жена, има морал и достойнство, за разлика от Караянчева и свинята Деница Сачева!

219

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, така е, ще са тежки два месеца, но пък после Бойчето ще може да си почине за дълго - кеф му Дубай, кеф му Централен софийски затвор...

218

Анонимен

преди 3 години

До ЛУДПРИ КОМУНИСТИТЕ ГРАНИЦИТЕ БЯХА ЗАТВОРЕНИ,А СЕГА НЯМАШ ПРОБЛЕМ ДА БЕГАШ В СЕВЕРНА КОРЕЯ - ПРАВ ТИ ПЪТ!

217

Анонимен

преди 3 години

Даниел Митов за Бойко Борисов преди години:- Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда. Не съм масажирал ушите на Тодор Живков и никога няма да бъда приятел с Георги Първанов. Необходимо ли е да изброявам повече разлики?

216

Анонимен

преди 3 години

Бойче, така е, ще са тежки два месеца, а след това ще стане още по-зле, така че, *** си почини в Дубай малко.

215

Анонимен

преди 3 години

Бягай. Бързо бягай нанякъде.

214

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Десет години имаше Бибитко да изчисти България от "олигархията" но вместо това всячески я защитаваше и съдействаше за нейното укрепване! А тази олигархия бе одобрена от нашите Западни 4партньори" още в началото на 90-те години!" Аз направих недопустими грешки които се отчитат като успехи от нашите партньори" Чак сега ли , еднокнижнико м***лоумен разбра, че ти беше премиер с единствената задача да правиш всичко в ущърб на България и в полза на Запада ?