159

до 195

преди 3 години

Да. Ще вземе заплата като представи болнични за болест, която според него няма :D Но ще вземе около 8 000 лв вероятно защото болничните не са 100 %

158

Анонимен

преди 3 години

А бе и тоя селски,както и оня селски от Дондуков2 следа няма да оставят в политиката и историята! Изборни тарикатщини стават само един път!

157

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов ще вземе ли депутатска заплата, като не е стъпвал в НС?

156

До чужденците

преди 3 години

Връщайте се бре Бойко не на власт вече Нинова оправи пенсиите и всичко е мед и масло , ако не се върнете моля гласувайте по пощата!!!

155

W synq mi

преди 3 години

И гледам аз, как със самолети ,кораби ,каруци, пеша се завръщат младите от запада в родното БГ ... защото Слави и нинова ги приканиха, защото ББ не е на власт и тука всичко е 6. Моля разтълкувайте ...

154

ПроСоТо

преди 3 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ,герботролещата хубавица:-Тука си побързала да влезнеш преди мен,скъпа!..Това ме ласкае!..Значи имаш "ника" "ПроСоТо" за "ВЛИЯТЕЛЕН" в тоя форум...само внимавай,не пиши много глупости!..И запомни:-Ако наистина искаш да минеш за "ПроСоТо",имай предвид следното:-Аз никога НЕ коментирам Президента Радев,защото съм изразил отдавна безусловната си подкрепа за него!-Второ:-АБСОЛЮТЕН "антигробар" съм и ненавиждам цялата гербопасмина!!!..за останалите,..зависи..Но нямам при

153

Анонимен

преди 3 години

Спецсъдът и спецпрокуратурата са измислена глупост.Не да разследва истинските престъпници,а да оказва натиск върху ония,които не си плащат лептата на вожда.Ами да закрият тогава останалите съдилища.Съдът е един.Остава да има обикновенно народно събрание и специализирано народно събрание.Смях.

152

ПО ДЕЛАТА

преди 3 години

...ще ги познаете!!! От 245 НС ПОД ЕГИДАТА НА ИТН СПЕЧЕЛИ САМО ДПС- НЯМА КОМИСИЯ " РОСЕНЕЦ", НО ЩЕ ИМА НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ В 80 МИЛИОННА ТУРЦИЯ! ЧЕСТИТО НА " ПАТРИОТИТЕ ОТ ИТН"! За малко да закрият и Специализирания съд за червените олигарси от прехода...според ПРАКТИЧНОСТТА!!! ХА ХА ХА ХА!!!

151

протестъри

преди 3 години

боко не е депутат, отказа се от имунитета..славчо е депутат, но не му се ходи до парламента..

150

ПроСоТо

преди 3 години

Нинова, гледай си собствената партия, че с тези машини за гласуване половината ви електорат няма да гласува, а другата половина ще гласува погрешно :)))

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Има интереси свързани с Бойко, сега Вожда си отива и почва да лае ИТН, че не искат да имат нищо общо с тех :)) Те без малко да се огънат ИТН и да се коалират с БКП, ама по мрежите ги направиха на нищо и влезнаха в релси :))

148

Анонимен

преди 3 години

Дръж се, народе!!!Всички коментари, които не са в синхрон на Идолопоклониците на Герб и БСП яко трупат минусчета!-)))))Но, вие не се отчайвайте, колеги!Оцеляхме след БСП на Луканов и Виденов, след СДС и ДСБ, след НДСВ и Триглавата ламя (НДСВ, БСП и ДПС) , след Герб...Да се надяваме, че и този път ще оцелеем!

147

Анонимен

преди 3 години

От бездействието което излъчва БСП от години е видно, че Нинова е маша на ББ.

146

Анонимен

преди 3 години

"че конкретните случаи определяли насоката на ИТН" - че точно на този принцип действат обратните: днес е мъж, утре е жена, понякога и двете - според конкретния случай!

145

Анонимен

преди 3 години

До НиноваСтанишев е читав, разбира се това може да се каже, защото беше спокойно управлението му, може и да е имало некоя кражбичка в комунистически стил :)) Много е важно психологическото състояние на българина, щото след 2009 г. са все на тръни народа :)))

144

Пфууу

преди 3 години

Ми кажи кой *** кат мноогу знайш?Кво съ фъчкаш след като и Борисов не успя с толкова терор над Народа да те качи на власт?Нали сте все шумкари-обирачи на мандри.

143

до анонимен

преди 3 години

БСП са в много по-добра ситуация от ГЕРБ-----------Не съм убеден...Просто на хората им писна от хаотични локдауни от типа "днеска има - утре нема" на Герб.Но, едва ли болшивиките щяха да се справят по-добре, дори ми се струва, че щеше да е по-зле.Факт е, че БСП е окупирало "лявото пространство" и не позволява на никой друг да се появи в него и по този начин още повече потъва в "блатото".Политическата криза и хаос в управлението на държавата ни тепърва предстоят.

142

пияница мистик

преди 3 години

Ляво - дясно отдавна се е размило. Съвременният свят е различен. За мен поведението на ИТН е практично. Но не като интереси на самата партия, а практично в интересите на суверена===Това като се чете да се разбира така: Ще връткаме гъзецa няляво или надясно, когато имаме келепир и ще играем с всички според случая...То сигурно суверена поиска и да си качите заплатите на 10 000 лева и да се отметните от всичко предизборно, дето обеща гея Славуца. Ни субсидия 1 лев, ни мажоритарен вот, пълен тшк

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Коя е добрата позиция на БКП ? Те си се затриват постепенно и бавно, нема нагоре за тях отдавна :)) Те ако беха социална партия мислеща за хората немаше да са на тоя хал, гербавите ги чака същото :) Сега за ИТН :) Хората гласуваха за тях не защото им верват, просто гласуваха за да се отърват от сегашните ***, че взеха много да се обожестяват и да не виждат проблемите в държавата :))

140

Анонимен

преди 3 години

Проруската партия БСП и аз не я зачитам за нищо.