38

Барселона

преди 3 години

Не се казва че е умишлено,а може би неволно гада е изскочил на свобода,което ако е така не ги оневинява...китайците..

37

гаргамел

преди 3 години

ще се разбере кьде е заровено кучето

36

SHEFA

преди 3 години

КОЛКО ПОЧИНАЛИ ИМА В КИТАЙ ОТ КОРОНА-ИМА ЛИ ДАННИ?-ЗА ИНДИЯ СЪЩО -ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ-МЕДИИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПИШАТ-ЗАЩО????????????

35

Анонимен

преди 3 години

Китай и Иран бяха на мушка ама нещо се обърка.

34

Анонимен

преди 3 години

Какъв Китай, какви билологични оръжия, джендърите сега с това ли ще ви плашат! Никакви оръжия не са нужни, достатъчно е Владимир да ви врътне кранчето и ще стане по лошо от война, в Европа ще се върнат в средновековието. Я си носете паpцаллите на лицето защото полицията ще ви арестува и ще ви бие на улицата.

33

Сержант

преди 3 години

Великобритания= империя на злото и нейният най-голям сателит САЩ. Всяко зло за земята тръгва от там.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35"Ако руснаците пуснат неунищожените им щамове антракс устойчиви към всякакви лекарства, тогава ще стане интересно."Руснаците могат да пуснат само миризма отзад и никак няма да ти е интересно, уверявам те.

31

Анонимен

преди 3 години

Китай ще си плати с лихвите за биологичното война която поведе срещу света, и никакви чайкофили и комунизирани съветофили, русофили и путинофили няма да могат да го спасят.

30

Анонимен

преди 3 години

Това че този Корона вирус е създаден по изкуствен път е очевадно.Проблема обаче на "производителите" на този вирус, дали е Китай или САЩ няма значение е че злите гении на този вирус не са предвидили, че човешкия организъм е една малка вселена, а не машина.Имунният ни отговор е различен и за това неуспеха на тези злодеи е гарантиран.

29

Майстора

преди 3 години

Ще ми се да мога да разкажа на някой воювал в първата или втората световна война за "новата война" На някого, лежал в ледената тиня на окопите, докато артилерията дъни над главата му. И ще му кажа: в 2021 г имаме температура и някои кашлят, и ако си над 70-80 г. може да умреш (въпреки че мои роднини на тая възраст оздравяха). И ще му кажа: заради това "биооръжие" доброволно се лишаваме от всичките си свободи и права". И после просто ще седя и ще гледам лицето му.

28

Анонимен

преди 3 години

"Китайски учени се подготвят за Трета световна война, водена с биологични и генетични оръжия, включително коронавирус, през последните шест години. Това показва документ, изготвен от американски следователи, за който съобщава Дейли Мейл."И на децата им е ясно, че ковид е американско дело, а Китай е използван за изкупителна жертва. Не Китай, а именно САЩ моментално започнаха да използват пандемията като повод за "големия рестарт".

27

Анонимен

преди 3 години

До Факт"Прочете за проект MK-ULTRA и ще разберете защо ЕС слугува на УСА! "Аз знам защо ЕС слугува на УСА, защото УСА го пази от агресивните руснаци, ами ти ми кажи защо слугуваш на Русия?

26

Анонимен

преди 3 години

Китай не само се готви ами вече я почна биологичната война преди 15 месеца.

25

Анонимен

преди 3 години

А може би някой търси начин и повод за да нападне Китай.Ако китайската икономика продължава да се развива с тези темпове,до десет години Китай ще доминира над целия свят.

24

Факт

преди 3 години

Прочете за проект MK-ULTRA и ще разберете защо ЕС слугува на УСА!

23

Крокодила Гена

преди 3 години

Айде САЩ пак яхнаха хайли лайки или както там се нарича въображението им !

22

Анонимен

преди 3 години

Щом краварите видяха какво прави това "грипче",яко се стреснаха и веднага дръпнаха назад!Сега търсят усилено виновник за тая простотия!

21

Анонимен

преди 3 години

"биологични оръжия"Да, в мечтите на Гейтс и другите ретарди.

20

Анонимен

преди 3 години

Някой вярва ли още в КарамбаФикус-а?

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Унищожава белите дробове безвъзвратно. Имунната система на човека не е направена да се бори с такива вируси."Ти в телевизора ли живееш... Имаш ли някакъв досег с реалността? Смъртността е нищожна, познавам десетки преболедували, включително много стари и със съпътстващи заболявания. На това "биооръжие" му викахме ГРИП преди да се побъркаме.