47

Не мога да се удържа

преди 3 години

Как да не ида на бунгало за 80лв на човек на ден с тези допълнителни екстри. То безплатен интернет, то безплатен чадър на бунгалото, то безплатно паркомясто- само за 80лв/ден/човек. Абе вие евавате ли се бре ?!?!? И култовото: ще се постараем да даден по-добри условия на българите, дори по-добри от на чужденците!Пак питам- Абе вие евавате ли се бре ?!?!?

46

Анонимен

преди 3 години

5 , 4 ,и дори повечето от 3 звездните хотели предлагат ол инклузив . Не отиваме на море да се угояваме , а точно обратното , ама другарите така са решили да избиват загуби.

45

шмatka

преди 3 години

И какво ще правя на *** ни? Да чакам ,да ме прецакват с храна ,цени и лъжи! Никога! Навън и по-далече!

44

Доктора

преди 3 години

За мен колкото и всяка друга година.Нула лева.Не ходя на места с ужасна храна,сервитзори и бармани,които това им е работа между другото само за лятото.Не уважават клиента и не разбират нищо от бизнес.Няколко хиляди от моите пари заминават за Гърция,Хурватия,Кипър,Египет.

43

ДО 46

преди 3 години

Няма човек който не е ял Баничка с Боза - в 6 сутрината на Морето след уникална пиянска нощ .

42

Анонимен

преди 3 години

"Колко ще ни струва почивката на Черноморието това лято?" - 0 лева. Просто няма да отида.

41

до 45

преди 3 години

Банички и бози не ям,има много евтини ресторантчета в които готвят качествено,нямам нужда да се ръся по 100лв за ядене,а и не отивам на море като повечето за да се тъпча сутрин,обед и вечер.

40

ДО 40

преди 3 години

И аз го правех когато бях млад - с 500 лева на море - с влака , ядеш банички и боза , кебапче на гарата в Бургас , напиеш се и легнеш в храстите - ех младост , завиждам ти човече .Съвет - другия път си вземи и гадже с теб .

39

Факт

преди 3 години

От почивка в спа хотел в планината си тръгвам ухилен до ушите.От почивка по бг черноморието си тръгвам с чувството, че са ме прецакали. Многократно.Тази година ще пропусна черноморския хотел. Вече и децата не щат на мръсния пясък, да разчистват фасове преди да изкопаят дупка в него.

38

Не си струва

преди 3 години

Хора не ходете на почивки и се гответе за финансова и икономическа криза. Почивките и туризма само ще ви изсмучат парите, които ще са ви нужни както се вика бели пари за черни дни.Почивките са само са богатири, бизнесмени обикновените хора не могат и не бива да рискуват парите си. Без почивки се живее, но без пари НЕ бъдете здрави умни и разумни.

37

У

преди 3 години

Вчера рожденик черпи с торта и други неща. Забравил да махне бележката-78лв (висока към 8-10см, диам-към 30см. Ако сложим и другите неща, се е охарчил поне двойно. Така, че смятайте колко "струват" 80лв в днешно време. Така, че който кара с малко пари, може да си спести почивки, торти и други подобни, а не да търси кусурите в Черноморието, Гърция или в рептили и някакви други външни сили

36

Анонимен

преди 3 години

диваци сме

35

Анонеимен

преди 3 години

С 500лв си изкарвам 1 седмица в Созопол прекрасно - 140лв ми е спането,60лв пътя до морето и обратно до София и ми остават по 40лв на ден,чадъри и шезлонги не ползвам.

34

ДНЕС

преди 3 години

Днес проверих Хотел в Албена , харесва ми - бях 3 поредни години там - Направо се изблещих - Цената е с 50% по-висока от 2019 - Те явно искат с МОЙТЕ пари да си назначат Персонал , да си платят Тока , да си платят Данъците - айде нема нужда - отивам на частна квартира или в Гърция - поне малките ресторантчета ще работят и ще ядем прясна храна .

33

Анонимен

преди 3 години

До ЙоНе скъпо просто ти се беден.А защо си беден ако не си пенсионер.То комунизма вече приключи.

32

Анонимен

преди 3 години

За мен ще е безплатно. Смятам да пропусна.

31

Анонимен

преди 3 години

Миналото лято в Слънчев бряг, хотел 4 звезди на първа линия, ол-инклузив, 60 лева на ден на човек. Останахме доволни и ще повторим най-вероятно.

30

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Който го е страх от вируси, да си стои вкъщи! Там може да си умре най-противоепидемично. От скука.Айде, бягайте на ливадата! Какво ми се моткате?! Другите откога са ги извели на паша!

29

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Наскоро бях в Троян. Хотелът се пръскаше по шевовете, а минералният басейн вреше от хора. Живи сме и сме здрави.С тия глупави мерки хотелите по Черноморието ще си останат празни."Работа, работа, работа!"

28

Анонимен

преди 3 години

Почивката ще ни излезе на цената на две седмици Ковид и едно погребение.