56

Подсказка:

преди 3 години

Симеон 2 е златната кокошка дето им е внесла златните яйца на всички без на българското производство, икономика, средна класа, образование и култура..Ако някой има информация за местонахождението на лицето Симеон 2 Сакскобурготски моля да уведоми директно служебният министър на вътрешните работи, който пък да уведоми СОБТ и да застрелят копилето или да го държим дето слънце не грее докато умре. Трифонов не в страната вече ... Търсим го и него!

55

Анонимен

преди 3 години

До знаещите експерти по-долу:Суратефтеря има статут на МЕДИЯ, което освен права й дава и задължения по определени ЗАКОНИ. Ако се докаже че те са нарушили свободата на словото, което е реално очеИЗВАДНО и е много лесно в едно нормално общество, би трябвало да понесат тежки последствия. Обаче, не и в тая либерастия която като рак е обхванала обществото. Фашисти и комунисти преплитат сили за да вкарат Америка ж банкрут и да съсипят обществото.

54

Да ви кажа ли?

преди 3 години

Ще ви кажа какво ще стане:Cash out and leave and business as usual!Тоест ще вземат каквото могат и да си заработили и ще напуснат страната ... Оставяйки ни в крайно неприятна ситуация отново да им сърбаме попарата!

53

всички идиоти

преди 3 години

Тръмп не е призовавал никого да върши нищо.........саТръмпанзета, защо......пачему?

52

Линкълн

преди 3 години

Мои приятели от САЩ твърдят, че "това е истинската демокрация в действие" и е било "крайно време да се събудят от летаргията". Нека дебело подчертая, че те са от поколения американци. Единственото, което не им харесва е, че след като хората са влезли - започнали да се държат всякаш са в музей и се снимали и стриймвали.

51

ББ

преди 3 години

До Анонименбедна духом...лапачите са защитниците на несправедливи каузи като теб...милиардите с животи дадени ни от Бога не искаме да служим на престъпници...не желаем децата ни да бъдат "служители"на убийци и престъпници...Бог ни дава живота като Свободни Човешки Същества...няма "лапачи" оито да ни отнемат Свободата дадена ни от Бог!!!тръмп е "лапача"на путин

50

ББ

преди 3 години

До Анонименхитлер и сталин и те бяха ..."патриоти"...убили стотици милиони невинни за да запазят властта си!Бог да пази САЩ!Съд за тръмп за насърченият и организиран преврат...за атаката над Свободната САЩ и Народа им!!!Съд безкомпромисен,отнемане имуществото,Свободен и Справедлив Свят!!!

49

Анонимен

преди 3 години

И вие Днес.бг сте същите лaпaчи като CNN и New York Times вие сте дори по зле защото лaпaтe на лaпaчитe facebook, twitter , amazon всички тия организации се опитват да контролират нещата без да избирани от никого и ще лaпaт и те накрая....

48

Анонимен

преди 3 години

Да ,Фейсбук са частна фирма и могат да блокират ,който си пожелаят ,но не е добре да лъжат толкова много ,че го правят патриотични подбуди.Да си кажат направо-,,Не харесваме Тръмп и ще го блокираме" Защо се изживяват като платформа на свободното слово,а същевременно блокират всеки ,който не им се вписва в политиката на притегляне на клиенти, уж пледират за прозрачност,ама прозрачност на думи-изобщо-дърти лъжи и пропаганда ,чак нашето комунистическо минало бледнее -за сравнение

47

ББ

преди 3 години

да влезеш с оръжие в Конгреса на САЩ е...хашизъм и комунизъм едновременно,да убиеш служители на Конгреса на САЩ...е Атака срещу САЩ...да насърчиш подобна атака е...нов вид фашизъм...предателство срещу Свободата на Народа на САЩ!!!Строг Съд!!!Бог а пази САЩ!!!

46

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха милиарди човешки същества по света видяхме как на митинга предхождащ атаката срещу Конгреса тръмп призова за нападението...тръмп призова нацисти,расисти,мафиоти,подпомагани от руски агенти атаката срещу Конгреса на САС,Символа на Свободата...невиждано престъпление в очите на милиардите,очакващи от САЩ да защитят Свободата ни...Свободата в САЩ е застрашена и изисква твърди мерки...съд за тръмп и приятели......убиха невинни американски граждани изпълняващи задълженията си...

45

Анонимен

преди 3 години

Използващите този сайт сме без социални мрежи.

44

американеца

преди 3 години

световните играчи в сянка ще решат кога д а дръпнат конците ако Тръмп не ги изпревари-все пак става въпрос аз аразпредляне на ресусрси-докато решат други са ги изпреварили вече

43

До За неразбрали

преди 3 години

А дали има още неразбрали като теб, че в цивилизования свят частните фирми също трябва да спазват плурализма и свободата на словото ?! В кой век живееш ти бе, ало !

42

Е

преди 3 години

Това беше не просто грешка,а тотално о,си,ране на Фейкбука !

41

За неразбрали

преди 3 години

Фейсбук са частна фирма и могат да блокират когото си искат без да се обясняват на никого !

40

Анонимен

преди 3 години

Фейсбук си вкара автогол с блокирането на Тръм,стана ясно и за слепите ,що за стока са.Сега блокират всяко едно прогресивно мнение и твърдение.Всяка информацията,например- за това ,че Инвермектина все повече се налага като едно много добро действащо лекарство за Ковид 19-( и като профилактика-също) ,мнение подкрепяно от все повече лекари и учени -клинични изпитания-над 50 и публикации над 300-,се изтрива или блокира.А се оставят разни,, съвети"",които наистина могат да навредят на хората.

39

Наско

преди 3 години

А когато вилняха черните из улиците, крадяха и палиха на ред това беше израз на свободно слово.

38

Ама вие сериозно ли?

преди 3 години

Защо някаква си частна фирма ( Фейсбук ) не била разрешила на свой клиент (Тръмп) да ползва някаква тяхна услуга ( акаунт ) на другия край на света ( Америка ) ?!Ами ако иска може да закрие всичките акаунти !!!

37

Анонимен

преди 3 години

Причнината не е никаква свобода на словото, това е поредна лъжа. Причината е че тези платформи избубиха огромно количество клиенти които им гледаха рекламите и печатаха пари за тях. Това ги боли, а не свободата на словото. Свободата на словото е враг на тези фашисти. Не ни ги пробутвайте на нас тези басни!