73

999

преди 3 години

А КАМЕЛИЯ НЕЙКОВА БЕШЕ ЗАМ. МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ. ЧИСТО БСП/ А МОЖЕ БИ И КГБ/. ВТОРО - НЯМА ДА ИМА И 5% ЗАСЕЧКА МЕЖДУ ХАРТИЕНИТЕ ОТРЯЗЪЦИ И КРАЙНИЯ РЕЗЕЛТАТ ОТ МАШИНАТА!!! ЗАЩО ПРИЕХА ТОВА...МИСЛЕТЕ!!!

72

О хо хо

преди 3 години

БЕЗ КОМИСИЯ " РОСЕНЕЦ", КАКТО И БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ НА СЕКЦИИТЕ В ТУРЦИЯ!!! МАШАЛЛА, ЕВАЛЛА НА ИТН И ДПС!!!!!ЧЕСТИТО НА ИЗМАМЕНИТЕ КАМИЛЧЕТА, ГЛАСУВАЛИ ЗА ИТН !!!!! ХА ХА ХА! ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, НЕ ПО ЛАФОВЕТЕ ИМ!!!

71

Хичо

преди 3 години

И сега си бяхте комсомолците голям провал,но какво толкова?То за който е нагъл и безсрамник провали и срам няма.Тъй че дерзай и напред към още по голям резил.

70

Професор Пръц

преди 3 години

Корнелче,това нищо не е....На следващите избори провала на бсп ще е катастрофален...То с такъв уважаван лидер няма как да е иначе...

69

Анонимен

преди 3 години

По думите и НС не е приело нито един закон в полза на хората...Да,де ,ама си оставихте субсидията на 8 лева.Вашта.... м....

68

Анонимен

преди 3 години

Нинова,плати си тока *** ооооу!Нинова,платете си наема,*** офцооо!Ниновицеее, селската, кога ще върнете субсидията,*** оооу???

67

Анонимен

преди 3 години

Уплашила се, че ако сега загубят, ще гледа към БСП през крив макарон

66

Анонимен

преди 3 години

Спасението е единствено, ако ГЕРБ измете всички тези *** от опозицията с помощта на разумните хора в държавата ни.

65

не вярвам на ДБ

преди 3 години

ПАРТИЯТА ДБ е същата като Герб.Ако в следващият парламент влязат и патриотите бъдете сигурни,че ще подкрепят Герб,заедно с патриотите.

64

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за БСП.Писна ми от орел,рак и щука.За заплатите си бяха единни.За хората не направиха нищо.Единствено БСП и имаше разумни предложения в полза на хората.ИТН проиграха шанса си.Като видя Бабикян,Капон,Хаджигенов и чуя колко са крайни-да забравят.

63

Нормален човек

преди 3 години

До Анонимен"До Ликвидаторите - Радев хубаво наxeндpи БСП с машинния вот - ще ги свали под 10%! Бабите ще има да гледат тъчскрийна, като индианец пишеща машина!"Toй Радьев, му отне 15 минути да гласува, щом де *** успя, няма страшно!

62

Анонимен

преди 3 години

"Радев хубаво наxeндpи БСП с машинния вот"Машинния вот го предложи най-напред именно БСП, ама нали трябва да кажеш нещо. Айде, разказвайте си приказки, не ми пречи.

61

АААААААААААААААААААА

преди 3 години

СЕТИ се...А години наред ти, Радев, ЙончеВА, само се заяждахте...

60

Анонимен

преди 3 години

Нинова: Ще минат и новите избори, но втори такъв провал няма да ни простят----------Пак ще трябва да разчитате на гласоподаватели на възраст над 65+ , Нинчее...-))))

59

Бунтата

преди 3 години

Все ми се иска тая социалистка да не е подводница на бойко,но не мога да го преодоля!?!Оставка дай кормило!!!

58

ман

преди 3 години

Нинови преглада модела "Борисов" да се смени с модела "Жан Виденов"ИТН преглада модела "Борисов" да се смени с модела "ВИС + братя Галеви"УМВ преглада модела "Борисов" да се смени с модела "Божков"ДБГ преглада модела "Борисов" да се смени с модела "Маджо"супер, сменяйте смело, даже някакъв хибриден модел измислете, та всички да са вътре.

57

Анонимен

преди 3 години

Корнелия и Баце двамцата на бунището на историята!След това ще има донякъде нормални отношения в България!

56

Анонимен

преди 3 години

До Ликвидаторите - Радев хубаво наxeндpи БСП с машинния вот - ще ги свали под 10%! Бабите ще има да гледат тъчскрийна, като индианец пишеща машина!Сигурно са решили, когато видятн възрастен избирател, услужливо да идва някой, който да показва къде пише БСП и там да се пипне машината,

55

И кво стана?

преди 3 години

Докато искаха промяна сега започнаха вече да искат стабилност и разум хаха

54

Никаква

преди 3 години

прошка вече,Данчо МЕНТАТА каза,преди да влезете в НС по 10 тояги на голо,аз казвам на излизане още по 10,тогава ще започнете да работите,мръсни крадци,единственното което направихте за месец е да си увеличите заплатите.