70

Анонимен

преди 3 години

От двойни шпиони вербувани от две страни какво може да се очаква,че чия страна да се заеме кат се знае за отравянията,че много имат новичок и кои на кои го пробутват чрез тях в основно те си знаят щот инак ги очакват от някоя страна,както и за взривовете поръчки от всякъде взимат щом раздават през лица и не подбират според професионална ориентираност заради познания,все едни същи изпълняват отравяния,взривове как двойка толкоз години кат последно отравянето на Скрипал,но впредвид сина му отпреди

69

Анонимен

преди 3 години

ИЗЧЕЗВАЙ!!!

68

полковник Колев

преди 3 години

Понякога мълчанието ( визирам президент Р Радев) е проява на висша дипломация!!!

67

Бойколанду

преди 3 години

А ти имаш ли коментар за пачките кюлчета за МАТА ХАРИ КАЖИ СИ ИСТИНАТА БЕ ДЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ЗНАЕМ ЧР ОТНОВО ЩЕ ИМА ЛЪЖА ГОСПОДИН Л.....????

66

Анонимен

преди 3 години

Този нарцис голям комплексар излезе.И това нещо ни е начело на държавата вече 12 години. И още по-лошо, все има заблудени душици или по-скоро зависими калинки, които му вярват и гласуват за него.Но съвсем малко остава да се срине пясъчният замък на джипко и да се види, че бибитко е гол, както го бяха и снимали.

65

Анонимен

преди 3 години

Коментирай къде са ти руските туристи, мутро! Не щеш руанаци? Ок, къде са ти немски, английски и въобще туристи, господин дипломат-тиква!

64

Кики

преди 3 години

Ааа Биби ,може ли да включим и коментари за Илчовски .Там се коментираха кюлчета плеймейтки други мафиьоти все познати за теб дейности?

63

пак ли тоя бе

преди 3 години

Джипко, ти ако влизаш в капани, които сам си създаваш, президентът Радев е достатъчно умен да не влиза даже в чужди такива.Какви са правомощията на президента относно външната политика на България?Кой отговаря за това?Ако можеш си отговори на тези въпроси, пък после пак ръси акъл ако имаш. Престани с манипулациите и лъжите, не остана човек, който да ти вярва вече.Радев, та Радев. Я кажи за кюлчетата, жени с тарифа 5000/час и т.н.1, Остаква - ок2, Съд - чакаме3, Затвор - ха дано!

62

Анонимен

преди 3 години

Бойко падна на нивото махленска клюкарка.

61

SS

преди 3 години

на кюлче-башията ББ нe му влиза в работата, дали и за какво ще се изказва президента!Тоа не може да му се качи и на малкия пръст на Радев.Безразборните брътвежи на Буда Браселонски вече изобщо не бива се излъчват, понеже замърсяват политическото пространство.герб е ПОЗОР за България !

60

17927

преди 3 години

От 2011 досега какви изявления има Борисов по тези кандали и защо чак сега ги споделя със съюзниците? Гебрев периодиески се появяваше в една или друга медия, разказваше, че никой нищо не прави и толкова. От чехите научихме, е Герев е пропадвал оръжие в сирия, но на джихадистите. Нашите служби това не са ли го знаеи през всичките 10 години от инцидента?

59

Анонимен

преди 3 години

Въъъй колко злобен и отмъстителен е пожарникаря. Нищо Боко. Българския народ също е паметлив и нищо няма да ти се размине престъпнико неден. Ще гниеш в ада и по затворите мутро

58

Анонимен

преди 3 години

А БЕ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ТАКЪВ НА ТЕБ КОИТО ТИ ПОИСКА ВСЕ МУ ДАВАШ Я СЕ ГРЪМНИБЕ

57

Анонимен

преди 3 години

Аз смятам, че Тиквата скоро ще дава коментари за Навални като негов колега, с тази разлика, че Тиквата ще бъде в затвора до края на живота си.

56

Анонимен

преди 3 години

Боко е най добрия ръководител и авторитет сред политиците у нас и в ЕС!Той много е направил и затова може да каже аз направихДругото е злоба и завист!Чалгаджии и популисти вие не го заслужавате!

55

обикновен

преди 3 години

Е как един Другар да коментира нещо, което не познава? РадеФ дали изобщо знае за Навални и Шпионите? Той и изборите ще проспи май и ще бъде много лошо изненадан, като Бай Тошо, като го свалиха!

54

БРАУС

преди 3 години

МИСТЪР БОКИЧ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА СМИРЕНО Е ПРЕКЛОНИЛА ГЛАВА ПРЕД ВАС!БЕЗ ВАС ЩЕ СПРЕ ДА СЕ ВЪРТИ ЗЕМЯТА, ПИЛЕ НЕ ЩЕ ПРОПЕЕ И АНГЪНЦЕ НЕ ЩЕ ЗАБЛЕЕ!НИКОЙ ОСВЕН ВАС НЕ БИВА И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА! Вие СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СТРОИТЕЛ, ЛИДЕР И ГОВОРИТЕЛ ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ! АЗ, АЗ, АЗ-ЪТ

53

до така е

преди 3 години

ето Украина част от бившия СССР, манталитет сходен с руския, индустрия еднотипна. За 7 години евро атл ориентирана колко е дръпнала в развитието си, те дори от нас са по зле. Да ти имам евро приятелите.

52

Б.Б.

преди 3 години

Сър Бокич! Всички анализи и коментарии са оставени НА ВАС! Защото Ви ста АЗ-направих, АЗ-посторих, АЗ ваксинирах, АЗ-пуснах слънцето да изгрее и да залезе!И затова ВСИЧКИ КОМЕНТАРИИ СА ИЗЛИШНИ!

51

Бойкошенко

преди 3 години

Радев се среща с Херо Мустафа и си гукат за Трите морета , а Буци строи за 3 милиарда газопровод на ПутинКой е най-големия руски агент ?