125

gosho

преди 3 години

До Анонименa predi gerb v teteven imashe i fabriki i zavodi i byahte raya na sveta

124

Ноби

преди 3 години

претендент за централен софийски

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Еми модчето е добре при ГЕРБ, за него нема значение как били другите :)) Естествено, понеже ги усещам и налучквам, не мисля че са чак такива герберасти, може би клонят към БКП и техните производни :)) Ако наистина са герберастчета, сайта требва да се закрие, достатъчно срам беше през тези 11 г. :))

122

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова е една голяма лъжа и манипулация,сега иска да излъже,че пачките и кюлчетата са му били уж подарени на рождения ден,което е абсолютна лъжа, по простата причина,че снимките и записите са от различни дати и от различни години,а освен снимките,има и видеа, да не говорим,че се виждат номерата на банкнотите и кюлчетата и може да се провери откъде са,а същи и че банкнотите от по 500 евро са забранени отдавна в Европа,защото се използват само от бандити и мафията!Да се маха!

121

Хехе

преди 3 години

Да му мисли Слафчо. Може да се окаже така,че това смешно Народно събрание е било Големия му шанс, както беше Бтв за него.А следващия Парламент да се окаже кабеларката 7/8..

120

izh

преди 3 години

Да не забравяме, че в момента плащането на кармазъ троловете е на вересия. Финансистите на изборните кампании на мутренско-чалгарските партии в момента пасуват , защото резултатите са доста далече от очакваното. Ха сега да видим кой ще се напъне най много

119

Анонимен

преди 3 години

Основен претенден за затвора е мутрата!!

118

Анонимен

преди 3 години

Днес беше интересно как другите партии четат отказа на ГЕРБ за шеф на ЦИК,понеже била най-голямата партия. А за шеф на Парламента не разсъждаваха така?Почему ?

117

Анонимен

преди 3 години

До ЦървулА ти не разбираш, че масово хората са пострадали от ГЕРБ по един или друг начин и не искат дори да чуят за тази мутренска партия,вие явно живеете в някакъв друг свят,страната ще изригне,ако ГЕРБ отново заграбят властта, заграбят е точната дума, защото те никога не са печелили изборите по честен път!Как да го кажа по-просто - мразят ви,заради терора в страната!

116

Анонимен

преди 3 години

Бойко остава щото алтернативата са пълни ***.Не ,че е цвете, о Мая,Ицо и Славчо не стават.

115

Цървул

преди 3 години

Разбира се,всички го познават, с плюсовете и недостатъците му!Предвидимостта е едно от нещата, които пазят избирателя от прекалено двоумене. Какъв претендент може да е подизпълнителя Тошко примерно , докато фаворита на партията му се крие по кьошетата на Фейсбук? Отделно че, физическата руина Трифонов ще си остане фантомна легенда без покритие.Както се казва ,ТЯ ще танцува едно лято...

114

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, не остава. Основната претендентка за властта е сестра Галева - на снимката.

113

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДа закачиш семейството на Радев не е шега работа, мейби затова направиха "жива верига" в лицето на Георг пред двора на Боце :)) Има една поговорка, много мъдра при това - "Каквото почукало, това и се обадило" :))

112

Анонимен

преди 3 години

До РуменАз бях много голям привърженик на ГЕРБ в началото, но това са една криминално-мутренска структура ,която тероризира цяла България,повярвай ми! Тези хора не трябва да са в парламента,а много от тях са за затвора! Но Бойко е готов да стъпче цяла България и Радев,за да оцелее той,не искаме да страда отново цялата държава заради болните му амбиции и заради страха му от отмъщение,защото той наистина е избил и ограбил много хора и е педофил,управлява(граби) по мутренски,а не държавнически

111

Бау

преди 3 години

"никой не иска да бъде с него", а кой спечели изборите ве балалайке? ...

110

Да

преди 3 години

До РадоБорисов си заминава, колкото Доган си е заминал!

109

Анонимен

преди 3 години

Не виждате ли, че Гроб е ОПГ?Слепи ли сте?

108

Анонимен

преди 3 години

Вижда се - работещите, интелигентни и образовани хора, цветът на нацията, гласуваха за ГЕРБ. Чалгарите, общаците, берачите, гледачите и миячите в чужбина - за слави. Направи своя избор!

107

Анонимен

преди 3 години

rabota, rabota, rabota...bravo otlichno rabotite! ;-)))

106

Румен

преди 3 години

Б. Б ще печели винаги , а други като него. Защото знаят , че ЦЕЛТА Е СВЕТЛИНАТА , а това е НАТО и ЕС.