38

Анонимен

преди 3 години

"Добра е", колкото сегашната председателка на парламента. На Слави мисирките.

37

Анонимен

преди 3 години

Камелия Нейкова е почтен човек и добър специалист. Дано да се справи!

36

дедо Ташунко

преди 3 години

Бъркало мишлето каша..., много спор, много нещо. Дано Камелия Нейкова излезе свястна жена, пожелавам й успех. Изглежда честен и сериозен човек на снимката.

35

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 43ТОВА СА СТАРИ НОВИНИ!!!СЕГА НАРОДА НЕНАВИЖДА ГЕРБ!!!НА ПРЕДИШНИТЕ СЛУЖЕБНИ ИЗБОРИ ПОДКРЕПАТА ЗА ГЕРБ В ЧУЖБИНА БЕШЕ ТАКАВА КАТО В БЪЛГАРИЯ! :DСЕГА ПОДКРЕПАТА ЗА ГЕРБ В ЧУЖБИНА НЯМА И 10%ПРОЦЕНТА С КОЙТО ГЕРБ Е ИЗЛЪГАЛ В БЪЛГАРИЯ Е НЕЩО ОГРОМНО!

34

Анонимен

преди 3 години

на изборите ще те накажеме румкааа руминеее

33

Анонимен

преди 3 години

До До 44А, не ве!

32

Калеко Алеко

преди 3 години

Добре че е Маямата да нареди нещата, тази дето и подхвърлиха поста на Омбудсман за да се отърват от нея, а тя пренесе Офисът си във валака София-Варна и се самоназначи и за кондуктор...Тази дето произведе Костинбродската афера и опорочи едни предишни избори...Тази дето превърна Парламента в "Народен съд" и сформира тричленки за да раздават правосъдие...Та тази същата Сестра Галева сега реди и изборните комисии на фигуранта, и добре че е тя, че другите протестъри още бъркат НС с Орлов мост.......

31

Анонимен

преди 3 години

На кривата ракета и космоса й пречи, другарю Радев и другарко Манолова.

30

До 37.

преди 3 години

Пъпеш зелен! Навремето всички деца, които можеха да четат, четяха за Винету, Капитан Блъд, Граф Монте Кристо и др. дебели приключенски книги. По-тъпичките пък играеха на ашици, челик и ритаха топка. Явно твоите родители са от вторите. А пък самия ти си от тези с липса на гънки по мазъка!

29

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Става, даже не само са ЦИК,ами и за други работи...

28

Анонимен

преди 3 години

Майчето е най-секси!

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНАко не си спомняш служебното правителство на Радев проведе изборите при което дойде правителство на ГЕРБ изкарало пълен мандат.

26

Shark

преди 3 години

До Див Петел. Не си ли отиде ГЕРБ и Бойко България ще си иде като държава. Бойко не представяше ли съсипването на икономиката като неизбежна необходимост, налагана от ЕС, което беше ЧИСТА ЛЪЖА! От ЕС ли ги накараха за избият животните на хората с измислените болести, А!!! И съсипаните бизнеси, за които вече се говори открито!!! Ей сега, на тези избори, ще се види колко наистина подкрепят ГЕРБ. Има-няма 10% - само манипулиран вот!

25

Анонимен

преди 3 години

"Баце си пийва Салют Роял/32 годишно/ плеймейтки му смучат Пурата, а той си гледа порнофилмчета от Арестите. И се кефи.. Засега..."Това за плеймейтката е съмнително да ти кажа. Къде остава нежния Флоров и онази мма мома Стъки, тогава?

24

Анонимен

преди 3 години

След месец Тошко Африкански се досети че има т.н. ЛОГИКА! Абе борсук дребен, наи-логично беше още при сформирането на НС да се сетиш че е ЛОГИЧНО Председателя на НС да е от най-многочислената група!!! Така е навсякъде по светя където има свестен народ!

23

Гумен Смрадеф

преди 3 години

До шок"Какво падение на ИТН. Доживяхме Мая Манолова да определи председател на ЦИК от името на ИТН. Мая Манолова управлява ИТН. Тошку и Славчу я слушкат." Нищо ново, само си спомнете как Татянка Дончева (заместник-председател на парламента от Мутрите на Мая) даваше указания на Ивето Митева( председателка от името на ИТН).

22

Анонимен

преди 3 години

До 91047"Винету" на Карл Май са три книги. ТТова относно "еднокнижника". Пак заповядай. Ако Ганев от ДБ доказва, че мястото му е парламета и има нужда от неговото мнение. Не знам там какво правят Мика Зайкова, Мая Манолова, Капон, Румен Гечев и ред други.

21

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБЕРСКИЯ ЦИК УЗАКОНЯВАШЕ ВСИЧКИ ИЗМАМИ СЪС ФАЛШИФИЦИРАНИ ПРОТОКОЛИ!!ИМА , ЗАЩО ГЕРБ ДА Е НЕДОВОЛЕН И ТО МНОГО :D

20

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Поредният юрист "професионалист". Очевидно парламента събра утайката на на това съсловие...

19

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ Е МНОГО СТИСНАТ!!!ТОЙ ОТ СВОИТЕ ПАРИ НЕ ДАВА ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е МИЛИАРДЕР!----ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ СЕ ОРГАНИЗИРАТ С ПАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ!!!---------ДАНО СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ СМЪКНЕ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ НА 1 ЛЕВ!