374

Отврат

преди 3 години

Малките хора от ГЕРБ няма ли да се примирят, че народа МАСОВО не ги ще?Гражданска война ли ще правят тия отчаяни малки хора?

373

Евакуация.

преди 3 години

Когато има горяща сграда, хората се евакуират.Когато обаче има горящ ГЕРБ, всички си седят и мислят, че са им пуснали седалковото отопление на г*за дебел.Уж пожарникар ги управлява. ИзгорЕха СЕ

372

Как Боли,Боже прости

преди 3 години

маааааалките ГЕРБ ги боли, защото избирателя им го вкара КВАДРАТЕН с 200.

371

Анонимен

преди 3 години

"Некриещият" се Сливчо няма ли да излезе най-накрая да му вземат някакво интервю?! Трябва да осъзнае, че вече не е в студиото, а е в обществено значима сфера, като политиката и каквото и да прави, първо трябва да се отчете пред хората...точно така Боко се задържа толкова време на върха.

370

До Dinosaurus

преди 3 години

За неговите ''дълбокомислени'' словоизлияния наистина ФейК-букът е най-подходящото място !

369

Царят е гол.

преди 3 години

Малки герберчета с малък премиер. Борисов е пропадняк. Няма никакви успехи в живота.За това предпочита да се крие по дупките с приятели и да "рита мач"

368

Анонимен

преди 3 години

Герберо и има такива глупациСе карат кой е по ***

367

Бат Сали

преди 3 години

98% от избирателите на ГЕРБ са чалгаджии, за разлика от тези на ИТН.

366

ХЕХЕ

преди 3 години

3-*** платени чалгаджии плюят по "гербаджиите'', и си мислят, че извършват дейност с висок КПД. Ше ви разочаровам другарЕ от Има Толкова Нагли. Не им веете дори и космите по мадЯтa... просто са на ниво, а вие сте много по-ниско от топките. Това е истината. Вие го знаете, за това сте толкова злобни !

365

Анонимен

преди 3 години

Гологлавата мумия да не е дала фира, че само общи прикази по ФБ има?

364

Беден IT 3001лв кеш

преди 3 години

До пияница мистикКогато някой заговори за гуши, винаги се сещам за ТРОЙНИТЕ ГУШИ на ВСЕКИ един герб-аджия, поседял в партията повече от 3 месеца.А тук за някакви други говориш? Гуша имали? Кога?

363

До Цирк

преди 3 години

Да бе, то ще е по-добре направо да кажат резултатите, че поне да се спестят излишни разходи, които така и така винаги плаща народът !

362

Анонимен

преди 3 години

СливчоТрюфелов и Тошко Африкански ги плюят, а те си мислят, че дъжд вали и че им ръкопляскат. Е като загрубее работата, ще пратят Ванката да обира псувните. Оххх, каква карикатура са само.

361

Стъкмистик

преди 3 години

ГЕРБ - 99.9%БСП - 0.05%ДПС - 0.03%ИТН - 0.015%ДБ - 0.005%До сега не сме били дори близо до реалните резултати, но този път сме доста уверени в себе си. Ей сега че стане работата. ЧЕСТНО!

360

АТАКИСТ

преди 3 години

Атака 28%БСП 20%ДПС 15%НДСВ 10%ГЕРБ 5%ИТН 3%

359

пияница мистик

преди 3 години

На снимката виждам една 100 годишна галапагоска, слонска костенурка ШжълваЩ с отвратителна провиснала гуша и без грам мозък, подкрепяща мутрите на сестра Галева и съветските шпиони на Фигуранта

358

Анонимен

преди 3 години

То не беше Царя " Ще ви оправя за 800 дни ".Сидеров с Атака, Борисов с ГЕРБ, Бареков, сега Слави Трифонов. Във всеки от тях народа видя новият спасител и беше разочарован. От изброените, не знам кой колко е откраднал, защото още няма никакви доказателства, но само Борисов нещо е направил. Тошко Африкански го нарича Джипко Бибитков, защо не погледне в своя двор, какво да кажем за Фейско Драскачев?

357

Анонимен

преди 3 години

избиратенто на сатанист начело на държавата ще е най-голямата подигравка с християнството в България.

356

Цирк

преди 3 години

Цирк е цялата държава. С машинното гласуване, балъците дето ходехте да гласувате вече сте излишни. С венецуелски софтуер от фирма финансирана обаче от Шорошиш, изборите могат да минат и без вас. Като при ротативките, цък на програмката какво искаме и в края на деня получаваме толкоз гласове за еди коя си партия. Отидоха покупките на гласове на кино, жалко за виолетовите венци. За сметка на това ще си улеснят хамалогията да подменят физически хартиени бюлетини.

355

АнонимеН

преди 3 години

ТРОЕН ШАМАР ЗА ГЕРБ!!!1.МАЛКИТЕ ПАРТИИ ВЛИЗАТ И ГЕРБ НЯМА ДА СИ РАЗПРЕДЕЛИ ТЕХНИТЕ ПРОЦЕНТИ!2.МАШИННО ГЛАСУВАНЕ И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ ГЕРБ С ПРОТОКОЛИТЕ!3. ПОВЕЧЕ СЕКЦИИ В ЧУЖБИНА ЗНАЧИ ПО-ГОЛЯМА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ А ТОВА ЗНАЧИ ПО-МАЛКО ПРОЦЕНТИ ЗА ГЕРБ!!!ДО ТУК БЕШЕ ВО-НЯЩИЯ ГЕРБ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!