69

българин

преди 3 години

До: номер 71Виж какво ще ти кажа:Аз познавам много лекари. И добри и лоши. За съжаление има и лоши. Тоест лошите са повече от добрите, поне в България. Съжалявам да го кажа. Лекар няма да говори лошо за колеги, но аз ти го казвам като пациент.Та значи, на добрите лекари които познавам, съм им задавал провокативни въпроси.Нарочно! И понякога ми отговарят с думите "Не съм достатъчно компетентен в тази област за да ви отговоря!". Това са добрите. Лошите ти казват "Ще ме слушаш мене!"

68

На тоя

преди 3 години

дали едно пра се му стига за закуска и 1 агне за обяд?! как се поддържа такава маса от лой?!

67

инженер

преди 3 години

До: 67Инженер съм. Не ме карай да ти пиша номера на дипломата от Техническия Университет.Нещо напълно безсмислено за другаря Ангел Локумчев, който си показваше всичките дипломи, свидетелства-калинки и тапии по телевизията, щото не му вярваха че е доктор, камо ли професор!Инженер съм, приеми го!

66

Анонимен

преди 3 години

Значи тоя е хирург, спасил живота на много хора и е лош човек а Тошето ,работил като професионален плювач в шоуто на Слави е хубав човек и най- вече разбира от машини.Хайде скрийте се бе.

65

-

преди 3 години

"Не по-нагоре от обущата!"

64

Анонимен

преди 3 години

ИК не казва, че ще е само с машини има си и книжна бюлетина, някоя мисирка да вземе да прочете и да пита що нагло лъжат, просто машинното ще е повече и от там изборните протоколи няма да има възможност да се прекрояват както бяха свикнали

63

Анонимен

преди 3 години

Страх тресе *** от честни избори!

62

Анонимен

преди 3 години

До инженерСъмнявам се да си инженер. Най много да си търговец който продава подобна техника.Сега единствения начин да се разбере дали машината е манипулирана е като се сравни с хартиената разпечатка. Смятам ,че по нататък и тя ще отпадне. Пък и по лесно е да платиш на няколко специалисти отколкото на цели квартали от малцинствата.Ако ще броим хартиените разпечатки защо са ни машините.

61

българин

преди 3 години

До: Sgt. PepperДа! Правилно го определи като хирург. Всъщност, той е коремен хирург, също като другаря генерал Майтапчийски! Все приятели на другаря Бойко Борисов!Техният рев и вопли са музика за моите уши!!!Нека реват! Нека вият! Нека цвилят!Свърши се тяхното царство! Свърши се тяхната воля!Глас народен - глас Божи! Народна поговорка!Има Видовден! Ще отговарят за действията си пред нас, суверена!

60

Sgt. Pepper

преди 3 години

Колко е жалък този бивш министър! Как от вероятно уважаван професор хихург за броени месеци успя да се срути до жалка марионетка на тиквата, която с разплакан глас повтаря безумните лъжи на боса си?

59

КОВИД

преди 3 години

К итайскаО страВ ируснаИ нфекция наД робовете

58

Мяу

преди 3 години

То никъде няма в Европа такава смъртност като твоята, ама на ви пука за тая работа, мафия!!

57

друг анонимен

преди 3 години

До: 62Ми той е професор по Всичкология, ти не знаеше ли?Не е само лекар. Всъщност, коремен хирург, като другаря генерал Майтапчийски!

56

инженер

преди 3 години

Костадин Ангелов явно е професор. Ама по какво? По медицина нали?А аз пък съм инженер по електроника и автоматика. Тоест, разбирам от електронни машини, каквито са тези за гласуване.Та Костадин нищо не разбира от тези машини, затова да ме слуша мене а да не се обажда много като черна станция!!!Тези машини са създадени със цел да пресекат опитите за човешка намеса в полза на определена партия да спечели!Още древните гърци са измислили такава машина, Клеротерион се нарича!

55

mazen

преди 3 години

ти си заченат в грях

54

Анонимен

преди 3 години

кога пък почна и от избори да разбираш

53

Анонимен

преди 3 години

Костадин Ангелов вече е просто гражданин на Република България и нищо повече!!!Има право да гласува. Има право и да напуска и да се връща в държавата безпрепятствено... А да! С отрицателен тест за коронавирус според неговата лична заповед разбира се, освен ако не се е ваксинирал, нещо за което нямам сведения...

52

Анонимен

преди 3 години

От новинарските сайтове ще им трябва сигурно време да разберат, че ГЕРБ вече не е доминираща политическа партия в България и е време да се чуват други мнения, различни от тези на ГЕРБ.

51

Леле

преди 3 години

гледайте го каква бъчва с лой, точно като Воеводата и Тик Ву На, Клинично Затлъстял, Оял се с Парите на Народа!

50

баба Пена

преди 3 години

Уф, Костадинчо баби, да не ти е уроки, ама що здравен министър се занимава с неща дето не са му работа?Знаеш ли баби, че машинното гласуване го има у много държави по света и основната му цел е да се пресекат възможностите за човешка намеса, тоест за манипулиране на изборните резултати в полза на партия ГЕРБ? Уф, че го казах пък, да му се не види макар!На всекоя партия да се пресекат измамите, *** то баби у назе у България сички си го знаеме че вашата партия *** на изборите нали?